Zelf Liefde en waarom Energiewerkers er meer van nodig hebben.

PRAKTIJK ONVOORWAARDELIJKE ZELFLIEFDE DIE EERST VOOR JEZELF ZORGT, ZODAT JE IEDEREEN OM JE OM heen EEN BETERE DIENST KUNT BIEDEN.
Wat is zelfliefde?

Het is waarschijnlijk iets waarmee je op intuïtief niveau bekend bent. Zelfliefde is een gevoel van waardering voor jezelf en je leven.

Het kan zo simpel zijn als in de spiegel kijken en zeggen: "Ik vind mezelf leuk", of het kan zo ingewikkeld zijn als het stellen van haalbare doelen voor je toekomst, zoals het creëren van nieuwe gezonde gewoonten en genoeg van jezelf houden om de discipline te hebben om te bereiken hen.

Zelfliefde gaat niet alleen over je goed voelen - hoewel dat er zeker deel van uitmaakt!

Zelfliefde gaat ook over het nemen van stappen om je mentale gezondheid te verbeteren door goed te eten, regelmatig te sporten, actief de stressniveaus in je leven te verminderen (wat vaak komt doordat je te streng voor jezelf bent), elke dag dankbaarheid te beoefenen en voldoende slaap te krijgen zodat je voelt je niet de hele tijd uitgeput (wat zal leiden tot meer negatieve gedachten).

Zelfliefde betekent tijd besteden aan onszelf verwennen, maar ook een gezonde dosis zelfreflectie toepassen op de dingen die we zeggen, denken, voelen en doen.

En tot slot, vraag altijd je eigen motieven in twijfel en kijk of je handelt of reageert vanuit liefde en integriteit of dat er misschien op angst gebaseerde overtuigingen zijn rond schaamte, schuldgevoel, woede, verlating, verwaarlozing, enz.
Zelfliefde beoefenen?

De gemakkelijkste manier om van jezelf te gaan houden, is door dankbaarheid te beoefenen. Dankbaarheid voor wat je hebt. Dankbaarheid voor wie je bent en wat je hebt overwonnen.

Een andere gemakkelijke manier om zelfliefde te beoefenen, is door meditatie - het zal helpen bij het verlichten van stress en het verbeteren van je algehele mentale gezondheid en je energieniveau.

Concentreer je op het leren hoe je meer om jezelf kunt geven.

Wat zijn enkele misvattingen over zelfliefde?

• Zelfliefde gaat niet over perfect zijn.
• Eigenliefde gaat niet over ijdelheid.
• Eigenliefde is geen wedstrijd; in feite is het meer het tegenovergestelde!
Is eigenliefde egoïstisch?

Het antwoord op de vraag of eigenliefde al dan niet egoïstisch is, is: nee! Het is niet. Eigenliefde is nodig om onvoorwaardelijk te leren en toe te passen als je een hoger bewustzijn wilt bereiken en je verlangens wilt manifesteren.

Zolang we mensen verkiezen boven eigenliefde, geven we onze krachten weg. Zelfliefde is de uitdaging die ons vraagt ​​om duidelijke grenzen te leren stellen zonder anderen pijn te doen en door het zelf volledig te eren. De prijs van deze uitdaging is een hoger bewustzijn, een hogere frequentie en meer manifestatiekrachten. Helemaal geen slechte deal als je erover nadenkt ;)

Als je een genezer bent en om je cliënten geeft, dan zou je in staat moeten zijn om zelfliefde te beoefenen om hen beter te kunnen helpen. Als je een persoon bent die niet van zichzelf houdt, hoe kun je dan van anderen houden? Het is niet mogelijk. Misschien een 3D-versie die de liefde nabootst...

Zelfliefde is het maken van betere keuzes over hoe we elke dag ons leven leiden. We kunnen kiezen wat ons helpt ons goed te voelen en onszelf te voeden op zowel emotioneel als fysiek niveau (ik heb het hier over eten).

We kunnen ook activiteiten kiezen die ons vreugde en voldoening in het leven brengen, zoals spelen met onze huisdieren of tijd doorbrengen met vrienden of familieleden. Dit soort dingen geven ons energie wanneer we dat het meest nodig hebben, omdat ze ons leven weer in balans brengen na lange dagen op het werk of op school, waar het soms voelt alsof er niet genoeg tijd meer is voor jezelf!
Waarom is eigenliefde belangrijk voor energiewerkers?

Een energiewerker zijn betekent dat je het vermogen hebt om anderen te helpen, maar het betekent ook dat je van anderen moet kunnen ontvangen. Om dit te laten werken, moet je zowel energie van jezelf kunnen geven als ontvangen.

Dit is belangrijk omdat we allemaal een plek nodig hebben waar we kunnen gaan en ontspannen zonder ons zorgen te maken over iemand anders. Dit zou idealiter ergens privé zijn, zodat er geen afleiding is, zoals telefoons of andere mensen om je heen.

Als het erop aankomt, zal je tijd alleen ervoor zorgen dat je geest helder en gefocust is op wat het belangrijkst is in je leven: JIJ! Je zult dingen met een nieuw perspectief kunnen zien nadat je wat rustige tijd alleen met jezelf hebt gehad.

Zelfliefde is essentieel voor energiewerkers om evenwicht in hun werk te behouden.

Zonder Zelfliefde kun je gemakkelijk uitgeput raken en niet in staat zijn om het werk te doen dat je moet doen. Je merkt misschien niet dat dit in het begin gebeurt, maar uiteindelijk zal het zijn tol van je gaan eisen en een negatieve invloed hebben op je vermogen om anderen te helpen.

Zelfliefde helpt ons vertrouwen te hebben in onze eigen kunnen en stelt ons in staat om eerst voor onszelf te zorgen, zodat we iedereen om ons heen een betere service kunnen bieden.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie

Scroll naar boven