Wie zijn de Sirianse Starseeds

JE KOMT VAN DE STERREN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE AARDE DE HELDERSTE STER VOOR ANDERE BESCHAVINGEN WORDT. DAT GEBEURT ER ALS DE BEVOLKING VAN EEN PLANEET VAN DUISTERNIS NAAR LICHT VERPLAATST. HUN PLANEET SCHITTERT EN WORDT GEZIEN ALS EEN HELDERE STER DOOR DE GALAXY.
De Sirians zijn een groep sterrenwezens en hun uiterlijk wordt vaak geassocieerd met dat van het sterrenbeeld Orion.

Er wordt gezegd dat ze het "hoogste niveau van zijn" zijn, en er wordt gezegd dat tot 4% van de totale bevolking op aarde een soort van Sirisch DNA heeft. De Sirians zouden ook de voorouders zijn van de indianen. Ze worden beschouwd als 'tovenaars' en 'meesters van die tijd'.

Het hele wezen van een Sirian bestaat uit verleden, heden en toekomst. Ze leven vele levens, van 1 tot 11.000. Ze zijn onsterfelijk en tijdloos. De Sirians leven eeuwenlang en zijn blijkbaar in staat om ruimte en tijd te overstijgen. Ze bezitten grote wijsheid en macht.

Sirians zijn pure energie en bestaan ​​in alle dimensies, inclusief de derde dimensie. Sirians hebben een "schild" dat hen omringt. Het schild is gemaakt van een violet blauwe vloeistof.

Sirians hebben het vermogen om van vorm te veranderen, evenals het vermogen om lange afstanden te teleporteren. Ze bezitten ook het vermogen om te vliegen en, in zeldzame gevallen, het vermogen om in dieren te veranderen. Sirians hebben ook het vermogen om tijd, ruimte en dimensie te veranderen en materie te veranderen.

De Sirian Starseeds, ook wel bekend als de Sirian High Council, die naar de aarde kwamen om de mensheid te helpen en zich sindsdien hebben ingezet voor de bescherming van de aarde.

Sirians worden vaak beschreven als lang, mager en mager, waardoor ze buitenaards lijken. Ze hebben ook lang, glanzend blauw haar en hun huid wordt meestal beschreven als doorschijnend of gloeiend.

De Sirians worden vaak gezien in natuurlijke omgevingen, zoals woestijnen en bossen. Bij het betreden van de atmosfeer van de aarde gebruiken ze soms gitzwarte ruimtevaartuigen.

Ze werden zich duizenden jaren geleden voor het eerst bewust van de aarde. Op dat moment begonnen de Sirians de mensheid te observeren en te beschermen. Aanvankelijk waren ze voorzichtig en wantrouwend tegenover de mensheid. Na eeuwen van observatie begonnen ze echter te beseffen dat de mensheid geen bedreiging vormde.

De Sirians, afkomstig van de planeet Sirius, zijn de helderste sterren aan de nachtelijke hemel en fascineren de mens al lang. Vanaf de midden noordelijke breedtegraden gedurende het hele jaar is deze ster gemakkelijk te zien zonder de hulp van een telescoop of verrekijker.

Tegenwoordig zeggen astronomen dat Sirius geen gewone ster is. Het is een dubbelstersysteem, wat betekent dat het twee sterren bevat die om elkaar heen draaien. Eén ster, Sirius B genaamd, is aanzienlijk groter dan Sirius A (de ster in het centrum van ons systeem, die je met het blote oog kunt zien).

Sirius B heeft een massa van meer dan 25 keer die van de zon. Astronomen schatten ook dat Sirius B een miljard jaar oud is. Sirius is tien keer zo helder als de maan, hoewel de maan 40 keer dichter bij de aarde staat.

Sirius is de helderste ster in het sterrenbeeld Canis Major, ook wel bekend als de Grote Hond. In de Griekse mythologie is Canis Major de hond van Zeus, die hem en zijn vee bewaakt. In de Romeinse mythologie is Canis Major Arcas, de bewaker van het vee van Zeus.

In het Arabisch is de naam al-Sirr ("de hondenster"). Wénxng betekent "Literaire Ster" in traditioneel Chinees.

In de Indiase astronomie staat Sirius bekend als Rohini, wat 'rijzen' betekent. In de hindoeïstische mythologie is Rohini de vrouw van de wijze Vishvamitra. Sirius wordt ook geassocieerd met verschillende goden. Sirius is Swarga (het hemelse koninkrijk), evenals het huis van de zielen.

De Siriërs leerden mensen veel geavanceerde wetenschappen, waaronder wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en geneeskunde. Ze hielpen de mensheid ook met de constructie van verschillende technologieën, zoals laser, atoomwetenschap, moderne communicatie, robotica en kunstmatige intelligentie.

De Sirische sterrenzaden (ook bekend als de Lichtwerkers) zijn "zaden" die de blauwdruk van het Sirische systeem bevatten. Sterrenzaden krijgen deze blauwdruk als een "geschenk" om mensen te helpen bij het ontwaken en de overgang naar de 5e dimensie.

De Sirians noemen dit de 'Nieuwe Aarde'. Ze zijn hier om deze prachtige planeet te ervaren in het proces om een ​​paradijs te worden - vrij van de tirannie en corruptie die momenteel op aarde bestaat.

De Sirians openen vele deuren voor ons door hun voortdurende strijd tegen de cabal. Ze hebben hun aanwezigheid onthuld om ons begrip van onze kosmische familie te vergroten. De behoefte aan voortdurende geheimhouding neemt af omdat het Licht van Sirian de planetaire vrijheid, overvloed en eenheidsbewustzijn zal herstellen!
Huisdieren worden vaak naar uitverkoren individuen gestuurd om hen te helpen, te helpen genezen en te troosten. Huisdieren worden door de Star-familie van de persoon naar iemand gestuurd, wat hen ook in staat stelt om de voortgang van het individu op aarde in bewuste evolutie te volgen.

Katten zijn afkomstig van de Lyrans. Honden komen van Sirius.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven