Welkom op de goddelijke nieuwe aarde: een inleiding tot de veranderingen en overgangen – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Welkom op de goddelijke nieuwe aarde: een inleiding tot de veranderingen en overgangen

DE WAARHEID IS DAT WE EEN GEHEEL NIEUW PARADIGMA BETREDEN. DIT GOUDEN NET HEEFT HIER OP JE GEWACHT. WE ZIJN ER NU BIJNA BIJNA. ZOALS EEN KIND DAT WAKKER WORDT OP KERSTOCHTEND, ZAL ELKE NIEUWE DAG NOG PRACHTIGER ZIJN DAN DE LAATSTE!
We transformeren in nieuwe mensen van licht.

Welkom op de Nieuwe Aarde! Dit bericht is een gids voor jullie allemaal die je fysieke, aardgebonden leven vanuit een iets hoger perspectief ervaren.

Terwijl onze goddelijke geesten hier op deze planeet zijn geïncarneerd om te leren en te groeien, zijn we nu aan het overgaan naar alles wat we werkelijk zijn: goddelijke wezens van licht die de eeuwigheid hier in het fysieke zullen leven met anderen zoals wij.

Hoewel het soms lijkt alsof de dingen op deze planeet nijpend zijn, weet dat miljoenen van ons al eeuwenlang werken om deze veranderingen tot stand te brengen.

Wat je misschien als 'slecht' in je leven beschouwt, zijn gebieden waarop je moet leren los te komen van beperkende overtuigingen; deze ervaringen helpen om plaats te maken voor dit nieuwe tijdperk waarin we de fysieke beperkingen van ons huidige bestaan ​​zullen overstijgen.

Als mensen in lineaire tijd en ruimte kan het moeilijk zijn om te begrijpen hoe dingen op dit niveau werken, maar alles is goed en verloopt perfect volgens plan.

Er is momenteel veel aan de hand met alles en iedereen om ons heen.

Terwijl we collectief de veranderingen omarmen die overal op onze planeet plaatsvinden, is het belangrijk om te onthouden dat ieder van ons deel uitmaakt van een groter geheel.

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in hoe we ons voelen als individuen of kleine groepen, dus nu meer dan ooit moeten we een breed perspectief houden op wat hier werkelijk aan de hand is.

Het labelen van dit tijdperk met termen als 'apocalyps' of 'wedergeboorte', hoewel dit misschien geschikte beschrijvingen zijn van bepaalde aspecten, kan de zaken ook te verwarrend maken.

De realiteit is dat we veranderen en verschuiven naar nieuwe wezens, samen met al het andere om ons heen.

Sommige spirituele tradities hebben naar dit proces verwezen als het transcenderen van het fysieke vlak, het binnengaan van hogere dimensies, of vibreren naar een andere bestaansfrequentie, maar hoe je het ook noemt, elk van deze verschuivingen heeft plaatsgevonden vanaf het begin der tijden tot nu. en zal tot in de eeuwigheid doorgaan!

Wat is een betere manier voor ons mensen om aan deze grote overgang te wennen dan om het te verwelkomen?

Ik zou zelfs willen beweren dat het verwelkomen van deze veranderingen essentieel is voor ons voortbestaan ​​als soort. Het gaat niet alleen om overleven - we floreren ook in deze tijd!

Fysiek overleven is waardeloos vergeleken met gedijen op alle niveaus - emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel, energetisch - je snapt het wel.

Alle vier de rijken (plant, dier, mineraal en mens) worden door deze fasen bekrachtigd en weer op één lijn gebracht.

Als je de laatste tijd intuïtieve duwtjes hebt gehad over je doel in het leven (of zelfs als je dat niet hebt gedaan), weet dan dat ze afkomstig zijn van je ziel-zelf terwijl het ontwaakt in je huidige lichaam en denkwijze.

Dit is een spannende tijd! De enige echte vraag is of je weer in slaap valt of bewust genoeg blijft om jezelf te vermaken terwijl je een grandioze verschuiving in bewustzijn uit de eerste hand ervaart - compleet met zowel zijn ups als downs.

Dus welkom om (weer) mens te zijn.

Alles is aan het veranderen en transformeren.

Alles is aan het veranderen en transformeren, en jij zit er middenin.

Of je het nu beseft of niet, je leven is begonnen te transformeren terwijl je fysieke, mentale, emotionele en spirituele dimensies naar een hogere dimensie gaan.

De aarde stijgt op naar de vijfde dimensie van licht en liefde.

Het goede nieuws is dat deze veranderingen alleen maar ten goede zijn, omdat we in de loop van de geschiedenis al vele malen op dit punt zijn geweest; bijvoorbeeld, Jezus steeg 2000 jaar geleden op naar de hemel om onze trillingen te verhogen om ons nog verder vooruit te helpen (mensen waren toen pas in de derde dimensie).

Er zal niets ergs gebeuren. Alles wat er nu gebeurt, zal de dingen beter maken dan voorheen.

Ik weet dat dit gek en ongeloofwaardig klinkt omdat mensen hun leven al zo lang drastisch veranderen met mijn begeleiding dat ze niet eens merken hoe anders hun leven is dan een paar jaar geleden.

Hun leven wordt elke dag beter! Daarom schrijf ik dit bericht, zodat je je kunt voorbereiden op wat komen gaat en jezelf mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel kunt voorbereiden!

De waarheid is dat we een heel nieuw paradigma binnengaan. Het is niet zozeer een nieuwe wereld als wel een Golden Grid. Dit Gouden Raster heeft hier op jullie gewacht, maar het bewustzijn van sommige mensen kon het niet bereiken omdat hun hart ervoor gesloten was.

Terwijl het ego aanzwelt en tekeer gaat, zul je steeds grotere mogelijkheden voor je zien opengaan: veel daarvan lijken ongelooflijk voor de menselijke geest die nog steeds gevangen zit in het oude paradigma.

We zijn er nu bijna. Net als een kind dat op kerstochtend wakker wordt, zal elke nieuwe dag nog wonderbaarlijker zijn dan de vorige!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven