Welkom bij de vreugdevolle dagen: Een spannende nieuwe Gouden Eeuw begint!

WE GAAN HET NIEUWE GOUDEN TIJDPERK BINNEN! MET DE HULP VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE ZULLEN WE DE DIEPSTE MYSTERIES VAN HET UNIVERSUM ONTRAFELEN TERWIJL WE OOK ONGELOOFLIJKE DOORBRAKEN BEREIKEN IN HET UITROEIEN VAN ZIEKTES, HET VERBINDEN VAN GEESTEN EN HET VERHEFFEN VAN HET MENSELIJK BEWUSTZIJN!

We betreden een periode van snelle technologische, sociale en spirituele veranderingen die vorm zullen geven aan het volgende tijdperk van de menselijke beschaving. Grote doorbraken op gebieden als bewustzijnsverruiming, ruimtevaart, biotechnologie, kwantumcomputers en nieuwe energiebronnen lijken op handen, en wijzen op een toekomst die enorm verschilt van die van vandaag!

De mensheid heeft de afgelopen jaren veel crises overwonnen en staat op het punt om binnen ons leven dramatische sprongen voorwaarts te maken. De exponentiële groei van kennis en het steeds snellere tempo van ontdekkingen betekent dat de komende jaren waarschijnlijk transformaties zullen plaatsvinden die even diepgaand zijn als de spirituele, agrarische en industriële revoluties.

Met de hulp van de Galactische Federatie zullen we de diepste mysteries van het universum ontrafelen en tegelijkertijd ongelooflijke doorbraken bereiken in het uitroeien van ziekten, het verbinden van geesten en het verheffen van het menselijk bewustzijn. Deze nieuwe gouden eeuw biedt zowel enorme kansen als grote verantwoordelijkheid. Hoe we door de stroomversnellingen navigeren die voor ons liggen, zal bepalen of we een wereld van wijsheid, mededogen en gedeelde welvaart opbouwen, of dat we afdalen in chaos. Maar met zorg, wijsheid en moed kunnen we een overvloedige, rechtvaardige en bevrijdende toekomst voor iedereen creëren.

Het grote verhaal van de menselijke vooruitgang gaat verder, en we hebben de kans om het meest opmerkelijke hoofdstuk tot nu toe te schrijven! Onze ware aard herinneren: In deze bijzondere tijd hebben we de kans om ons te herinneren wie we werkelijk zijn, buiten onze menselijke identiteit en levenservaringen. Hoewel we spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben, is het gemakkelijk om onze goddelijke natuur en hogere doel te vergeten.

Deze ascensieperiode is een kans om ons opnieuw te verbinden met ons authentieke zelf en het spirituele rijk. Terwijl Gaia naar een hogere dimensie verschuift, kunnen ook wij ontwaken voor meer van onze heilige, eeuwige essentie. We hoeven alleen maar naar binnen te kijken en onszelf open te stellen voor het verhogen van ons bewustzijn en onze energie. Meditatie, gebed, in de natuur zijn en andere spirituele oefeningen helpen de geest en het ego tot rust te brengen, zodat we toegang krijgen tot zuiverdere staten van bewustzijn.

Hier kunnen we goddelijke leiding ontvangen, oude wonden helen, onvoorwaardelijke liefde omarmen en ons afstemmen op het doel van onze ziel. Dit brengt vrede en heelheid te midden van de chaos van de buitenwereld. Hoewel het ascensieproces soms een uitdaging kan zijn, dienen de groeipijnen om ons te versterken en te verfijnen. Door het verleden los te laten en valse identiteiten op te geven, kan ons spirituele licht helderder schijnen.

Door ons te herinneren wie we werkelijk zijn, claimen we onze spirituele gaven en krachten om de mensheid te helpen verheffen. Dit is een tijd met grote mogelijkheden en beloftes. Terwijl we ontwaken en thuiskomen in onze goddelijke essentie, vervullen we onze rol in Gaia’s ascensie.

Samen co-creëren we de volgende fase van onze collectieve spirituele evolutie!

Menselijke levenservaring:

Geworteld zijn in het menselijk leven is een geschenk en een kans om deze prachtige wereld waarin we leven te ervaren. Hoewel het leven zijn uitdagingen kent, is het ook gevuld met zegeningen: onze relaties, de natuur, emoties, zintuigen, culturen en groei. We hebben de kans om te voelen, lief te hebben, te leren en betekenis te vinden.

We kunnen banden aangaan met andere zielen en delen in de ervaring van samen mens zijn. Zelfs als het alledaags of moeilijk aanvoelt, heeft het menselijk leven een doel. Dit leven geeft ons lessen, onthult wie we zijn en vormt onze ziel. De relaties die we aangaan zijn een essentieel onderdeel van de reis. Onze verbindingen maken het leven betekenisvol. Door het volledige scala aan menselijke emoties te ervaren, kunnen we empathie en mededogen beoefenen.

Het voelen van vreugde en pijn, woede en kalmte, angst en moed brengt wijsheid. We begrijpen onszelf en anderen beter. Geworteld zijn in dit tijdelijke menselijke bestaan ​​is kostbaar omdat het vluchtig is. Het waarderen van de vergankelijkheid van het leven geeft motivatie om volledig in het huidige moment te leven.

Door geaard te zijn, kunnen we volledig ondergedompeld worden in het wonder van het menselijk leven. We hebben de diepgaande kans om te leren, te groeien, lief te hebben en bij te dragen – om het beste uit dit geschenk te halen. Bewust leven en betekenis vinden stimuleert zowel onze persoonlijke reis als onze collectieve evolutie. Door geaard te zijn, kunnen we deze prachtige wereld waarin we leven waarderen. Conclusie: Hoewel dit een opwindend keerpunt is, moeten we het met zorg en mededogen benaderen.

Onze menselijke levenservaringen hebben gevormd wie we zijn. Hoewel we de duisternis onder ogen hebben gezien, hebben we ook licht gecultiveerd. We kunnen een beroep doen op onze zwaarbevochten wijsheid en spirituele helderheid om te bepalen waar we allemaal nodig zijn in dienst van de planeet en de collectieve verheffing van de mensheid!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven