Weet u hoe u uw zonnevlechtchakra kan openen? – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Weet u hoe u uw zonnevlechtchakra kan openen?

HET OPENEN VAN DE SOLAR PLEXUS CHAKRA ZAL U EEN GROOT RESULTAAT ZIJN. BEWUST DAT WARE BEVRIJDING ALLEEN VAN BINNENUIT KAN KOMEN, NIET VAN IEMAND OF IETS BUITEN JEZELF. ZODRA JE TOEGANG KRIJGT TOT JE EIGEN INNERLIJKE WAARHEDEN, KUNT U NIET MEER GEMANIPULEERD WORDEN DOOR KRACHTEN VANUIT BUITEN OF MISLEIDENDE INDIVIDUEN.
Houd het hele lichaam gezond, evenwichtig en vredig: chakra genezingstechnieken
Wat is de zonnevlechtchakra?

Je hebt misschien gehoord dat er zeven hoofdchakra's in het lichaam zijn, maar dit is niet helemaal waar. De waarheid is dat er meer dan 200 energiecentra in het lichaam zijn - sommige klein, andere groot - en elk heeft zijn eigen unieke doel.

Dus wat is een "chakra"?

Chakra's zijn energiedraaikolken in het lichaam die informatie over onze emoties, gedachten, overtuigingen en ervaringen opslaan. Ze zijn verbonden met specifieke fysieke organen of klieren, evenals met verschillende delen van ons lichaam (bijvoorbeeld hoofd, nek).

Elke chakra heeft zijn eigen kleur, geluidstrilling, aantal bloembladen en bijbehorende orgaan(en).

Het zonnevlechtchakra, in het Sanskriet "manipura" genoemd, bevindt zich in het gebied van de buik van het borstbeen tot de navel. Wanneer het in balans is, stelt dit energiecentrum je in staat om je zelfverzekerd en veilig te voelen over jezelf, je acties en je levensrichting.

Het zonnevlechtchakra wordt geassocieerd met de kleur geel. Je kunt zijn aanwezigheid gemakkelijk herkennen door naar iemands gezicht of lichaamstaal te kijken: als ze zelfverzekerd lijken, dan laat het zien dat hun zonnevlechtchakra open en gezond is!

Wanneer dit chakra open is, voelen we ons zelfverzekerder, moediger, vastberadener en gemotiveerder. We geloven ook in onszelf en ons vermogen om onze doelen in het leven te bereiken.
De positieve en negatieve eigenschappen van de zonnevlechtchakra

De Solar Plexus Chakra is de chakra van wilskracht, ambitie en persoonlijke kracht. Wanneer dit chakra in balans is, brengt het gevoelens van zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfdiscipline met zich mee.

Wanneer het uit balans of geblokkeerd is, kun je gevoelens van angst en angst ervaren zonder duidelijke reden; u kunt zich ook boos of depressief voelen zonder duidelijke reden. Je kunt ook het gevoel hebben dat je leven geen zin heeft.
Overgang van een negatief naar een positief zonnevlechtchakra

• Het eerste dat u moet doen, is mediteren over hoe u uw chakra's in evenwicht kunt brengen. Dit zal je helpen negatieve energie, angst, stress en angst los te laten.

• Als je last hebt van woede of depressie, is het essentieel dat je leert hoe je deze gevoelens ook kunt loslaten door middel van meditatie. Meditatie kan ook helpen bij verdriet en verdriet, omdat het emoties zijn die optreden wanneer we iets of iemand belangrijks in ons leven verliezen.

Om je zonnevlechtchakra te openen, moet je je concentreren op eigenwaarde en persoonlijke kracht. Hier zijn enkele stappen om u te helpen:

1) Bedenk hoeveel controle je hebt over je leven en jezelf.

2) Focus op hoeveel controle je hebt over je leven, of het nu gaat om het beheersen van wat er gebeurt of het beheersen van je gedachten over wat er gebeurt.

3) Oefen met het loslaten van negatieve emoties zoals boosheid, frustratie, angst, schuldgevoelens, enz., zodat ze niet steeds weer naar boven komen en je de macht over jezelf en je leven ontnemen.
Yoga voor de zonnevlechtchakra

Er zijn veel yogahoudingen die je kunnen helpen je zonnevlechtchakra te openen. De meest basale houding voor het openen van de zonnevlechtchakra wordt 'brughouding' of 'naar boven gerichte hond' genoemd.

Wanneer je deze pose doet, verhef je je heupen boven je schouders en verleng je door de wervelkolom. Dit helpt om het gebied rond je navel of navel te stimuleren, wat overeenkomt met de Solar Plexus Chakra.

Als je het te moeilijk vindt om deze houding op één been tegelijk vast te houden, probeer dan een kussen onder elke knie te leggen zodat ze er comfortabel op kunnen rusten terwijl ze deze pose samen als een team uitvoeren!
Laatste woorden

Je bent misschien geboren met dit chakra gesloten, maar het is nooit te laat om het te openen. Als je verder gaat op je spirituele reis, onthoud dan altijd dat je opzettelijke keuzes en acties kunt gebruiken om het zonnevlechtchakra te openen. Als er een onbalans bestaat, zoek dan hulp van een getrainde beoefenaar of yogi.

Op de lange termijn zal het openen van de solar plexus chakra een groot voordeel voor je zijn. Wees je ervan bewust dat echte bevrijding alleen van binnenuit kan komen, niet van iets of iemand buiten jezelf.

Als je eenmaal toegang hebt tot je eigen innerlijke waarheden, kun je niet langer worden gemanipuleerd door krachten van buitenaf of misleide individuen.

Het zonnevlechtchakra wordt ook geassocieerd met eerlijkheid naar jezelf, persoonlijke kracht en vastberadenheid. Met andere woorden, je moet leren wie je bent en waartoe je in staat bent voordat je door het leven gaat.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven