We zijn klaar voor de massale Hemelvaart

JE LEVEN IS EEN REEKS VAN VOORAFGAANDE GEBEURTENISSEN DIE BESTEMD ZIJN OM IN DE PRECIES VOLGORDE TE PLAATSVINDEN IN DE VOLGORDE DAT ZE BEDOELD ZIJN. WIJ HEBBEN DE AFGELOPEN JAREN ENORME VOORUITGANG GEMAAKT. DIT IS EEN HEEL OPWINDENDE TIJD. DE WERELD HEEFT EEN KRITIEK PUNT BEREIKT IN ZIJN EVOLUTIE, EN HET IS TIJD VOOR MASSALE ASCENTIE!
De tijd is gekomen om in je kracht te stappen als je ware zelf!

Je hebt duizenden jaren op dit moment gewacht, maar nu is het zover. Je kunt eindelijk een verschil maken in de wereld om je heen.

Terwijl we de laatste fasen van massale ascensie ingaan, gaan we van een staat van afscheiding naar eenheidsbewustzijn. Dit proces is noodzakelijk voor onze ascentie en zal doorgaan totdat we aan het einde der tijden volledige verlichting bereiken.

Dit is een zeer spannende tijd. Ik weet dat je je angstig voelt, maar je kunt er zeker van zijn dat alles goed komt.

We hebben de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt.

De volgende stap is om je trilling nog hoger te verhogen, zodat je al je oude patronen kunt loslaten en meer licht van bovenaf kunt opnemen. Je zult weten wanneer dit is gebeurd, omdat je je plotseling veel lichter van binnen voelt dan ooit tevoren.

De komende maanden zullen een tijd van grote verandering en transformatie zijn!

Je kunt dit zien als een nieuwe gouden eeuw voor de mensheid of als een kans om je eigen bestemming in dit leven te creëren. Je kunt het ook zien als een tijd voor iedereen op aarde om zich te verenigen en deel te nemen aan het ascentieproces.

Het is belangrijk dat u in gedachten houdt dat dit niet alleen over uzelf of zelfs over de hele mensheid gaat; het gaat over onze planeet en al haar bewoners, die de afgelopen jaren zulke intense veranderingen hebben doorgemaakt.

Dit markeert het begin van onze weg naar een nieuw tijdperk waarin we harmonieus en vreedzaam zullen samenleven als één familie op deze prachtige planeet; er zal geen oorlog of lijden meer zijn, alleen vrede en liefde!

Het groepsbewustzijn is zich al vele jaren bewust van de massale ascentie. De wereld heeft een kritiek punt in haar evolutie bereikt en het is tijd voor massale ascentie!

Terwijl je je voorbereidt op massale ascentie, sta jezelf toe open te staan ​​voor de verbazingwekkende mogelijkheden die op je afkomen. De tijd waarin we leven is nog nooit zo geweldig geweest!

Het ascensieproces waar mensen doorheen gaan is natuurlijk. We bewegen ons naar hogere niveaus van bewustzijn, en terwijl dat gebeurt, verandert ons energielichaam.

Voor sommige mensen betekent dit dat hun driedimensionale bestaan ​​ongemakkelijk wordt en dat ze zich rusteloos beginnen te voelen en meer verbonden zijn met het Universum.

Op dit moment zijn we nu met veel mensen losgekoppeld van anderen in onze samenleving, maar binnenkort worden we weer heel met de komende massale ascensie!

Het is tijd dat we allemaal opstaan ​​en verantwoordelijkheid nemen voor onszelf, onze planeet en ons leven.
We hebben deze kans gekregen van het Universum omdat we hebben laten zien dat we klaar en in staat zijn om het te ontvangen.

Je bent klaar om te ascenderen, maar er moet nog wat werk verzet worden voordat je deze staat kunt ervaren. Je moet blijven werken aan je eigen persoonlijke ascentieproces en je als persoon blijven ontwikkelen.

Dit omvat het ontwikkelen van je hogere bewustzijn, het leren van nieuwe vaardigheden en het werken aan jezelf zodat je de mensheid en Gaia in deze tijd beter kunt dienen.

Naarmate we leren hoe we oude gewoonten en overtuigingen kunnen loslaten die ons niet langer dienen, kunnen we beginnen met het aanbrengen van veranderingen in ons leven, zodat ze ons in de toekomst naar een meer bevredigend bestaan ​​zullen leiden.

Daarom is het tijd om te beginnen met het proces van het activeren van je spirituele identiteit. Voordat we aan dit proces kunnen beginnen, moeten we eerst bespreken wat je ware spirituele identiteit eigenlijk is.

Je spirituele identiteit is niet iets dat je kunt zien of aanraken; het is geen persoon, plaats of ding. Je spirituele identiteit is gewoon je verbinding met het Goddelijke, en dat alles manifesteert zich als een uitdrukking van zijn liefde en licht.

Onze menselijke visie is vertroebeld door onze egoïsche geest en zijn valse overtuigingen over wie we zijn.

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van wie we zijn als spirituele wezens, zullen we ons niet langer afgescheiden voelen van God, het Universum of de Bron, omdat we zullen weten dat alles wat bestaat door God, het Universum of de Bron voor ons is geschapen. voordeel (en vice versa).

Terwijl je door dit proces van zelfontdekking gaat, zul je gaan begrijpen dat er twee delen van jezelf zijn: een deel dat bestaat uit je fysieke lichaam en een ander deel dat bestaat uit puur bewustzijn (je ware zelf).

Dit tweede deel van jezelf heeft altijd bestaan ​​zolang er leven op aarde is. Het bestaat altijd en op alle plaatsen in jullie Universum!

Dit is je hogere zelf, bekend als geest of ziel. U kunt ervoor kiezen om het te noemen met welke naam u maar wilt. Je zult echter ontdekken dat dit niveau niets te maken heeft met je aardse identiteit. Het is een deel van jou dat altijd gescheiden is geweest van je aardse identiteit, zelfs toen je op deze planeet werd geboren.

Daarom, als wat ik hier heb gezegd resoneert met jou en diep resoneert, laat dan alle weerstand en vertrouwen in het proces los. Vertrouw op jezelf en vertrouw op het Universum, want alles, ook je toekomst, is in gang gezet.

Je leven is een reeks van vooraf afgesproken gebeurtenissen die voorbestemd zijn om plaats te vinden in de exacte volgorde waarin ze zouden moeten plaatsvinden.

Als je er niet achter kunt komen wat je met jezelf wilt doen, onthoud dan dat je al op het pad van zelfontdekking bent. Dat maakt het allemaal een stuk makkelijker!

Word wakker - en realiseer je dat je veel meer bent dan je fysieke lichaam. Het is tijd om je leven op een hoger bestaansniveau te leven!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven