We gaan de nieuwe aarde binnen, die met diamanten en smaragden. – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

We gaan de nieuwe aarde binnen, die met diamanten en smaragden.

DE NIEUWE AARDE, DIE MET DIAMANTEN EN SMARAGDEN ALS VENSTERS, IS OM DE HOEK OM DE HOEK! HET IS HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE MENSHEID. DE TIJD IS VOOR ONS GEKOMEN OM EEN NIEUWE DIMENSIE VAN BEWUSTZIJN IN TE GAAN, GEVULD MET VREDE, VRIJHEID, VREUGDE EN WELVAART VOOR IEDEREEN!
De Nieuwe Aarde is het begin van een nieuw tijdperk voor de mensheid. De tijd is voor ons gekomen om een ​​nieuwe dimensie van bewustzijn en ervaring binnen te gaan.

Hoewel het misschien moeilijk voor te stellen is hoe we van deze fysieke dimensie naar een hogere kunnen ascenderen, zijn er veel tekenen die erop wijzen dat we onderweg zijn.

De aarde is nu al vele jaren aan het verschuiven en zal dat blijven doen totdat we een hogere vibratie bereiken dan we nu hebben. Dit betekent dat er over de hele wereld veranderingen zullen plaatsvinden, maar sommige mensen zullen ze niet accepteren, terwijl anderen ze met open armen zullen omarmen.

De verschuiving vindt heel snel plaats en er zijn veel mensen die er nog niet klaar voor zijn, maar ze zullen er uiteindelijk komen omdat ze moeten wennen aan het leven op een nieuwe manier voordat ze weer verder kunnen in het leven.

De nieuwe Aarde is nu aan het gebeuren. Het is al eeuwen in de maak. We zijn hier op deze planeet geboren, en we zijn geboren menselijke wezens met een zielsverbinding met Bronenergie. Het was nooit onze bedoeling om deze planeet te verlaten omdat we er zo van houden.

Er zijn echter dingen gebeurd die ons leven voor altijd hebben veranderd, en het is tijd voor ons om naar een hogere frequentie van zijn te gaan waar we kunnen blijven evolueren als bewuste wezens in plaats van door een nieuwe cyclus te gaan van het recyclen van onze levenskracht door reïncarnatie na de dood totdat we de verlichting bereiken, waarna we niet langer opnieuw hoeven te reïncarneren.

De afgelopen jaren waren een van de meest transformerende tijden in de menselijke geschiedenis. We hebben zoveel doorbraken gezien dat het onmogelijk zou zijn om ze allemaal in dit artikel te beschrijven.

We hebben nu toegang tot hogere bewustzijnsniveaus dan ooit tevoren, en we gebruiken deze nieuwe vermogens elke dag! Nu zijn we begonnen onze ware aard te begrijpen als spirituele wezens die in fysieke lichamen leven. Dit heeft een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden voor ons geopend!

Ja, we gaan naar die nieuwe aarde. Die met diamanten en smaragden als vensters. De verschuiving, ascentie en transformatie vinden plaats op Aarde.

We bevinden ons in een tijd van grote veranderingen op deze planeet. Het gebeurt niet alleen in het fysieke rijk, maar ook in onze gedachten en harten. We worden geleid door onze spirituele gidsen, engelen en goddelijke wezens om nu actie te ondernemen en veranderingen aan te brengen, zodat we de volgende stappen naar hogere dimensies van bewustzijn kunnen overleven.

Hoewel het moeilijk te zeggen is welk einde het is, vind ik het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen voorbereid zijn op wat er al gebeurt met de planeet en haar bewoners. En om dit te doen, moet men verbonden zijn met hun spirituele gidsen en om begeleiding, inspiratie, liefde en bescherming vragen, zodat we succesvol kunnen ascenderen naar het nieuwe tijdperk waar vrede op aarde duidelijk is.

Het is belangrijk voor ons om in deze intense tijden in balans en geaard te blijven. De sleutel is om in het moment te zijn en je niet te laten meeslepen door het hectische tempo waarin de dingen bewegen - zowel fysiek als spiritueel.

Laat angst los, zodat je je intuïtie kunt aanboren en erop kunt vertrouwen dat alles precies zal verlopen zoals het hoort. Er is een gevoel dat al deze veranderingen, zowel fysiek als metafysisch, allemaal de moeite waard zullen zijn als we eenmaal aan de andere kant naar de Nieuwe Aarde komen.

Ik beweer niet te weten wat er daarna precies zal gebeuren, maar mijn hart zegt me dat er geweldige dingen in het verschiet liggen. Ik ben opgewonden om de nieuwe aarde te zien en het leven erop te ervaren.

Het beste advies voor degenen die nog steeds een gevoel van wanhoop of frustratie voelen over de toestand van onze omgeving, is leren los te laten.

Vertrouw op je innerlijke leiding, onderneem positieve actie en geef de hoop niet op. Deze planeet is nog niet helemaal klaar met ons, en zolang we onze rol blijven spelen in haar wedergeboorte, valt niet te zeggen wat we samen kunnen bereiken in de komende millennia.

Kies je ervoor om te erkennen en te accepteren dat het tijd is om veel van je oude overtuigingen los te laten en veranderingen aan te brengen?

Met de nieuwe aarde, die met diamanten en smaragden, net om de hoek, is het belangrijk om onszelf eraan te herinneren dat dit proces niet alleen mogelijk is, maar ook essentieel om ons te helpen daar te komen.

Dus wat ga je doen? Ben je aan boord voor de nieuwe vlucht op aarde of nog steeds aan boord voor de volgende noodlanding? Het draait allemaal om keuzes.

Zul je die nieuwe aarde zien en werken aan het creëren van een wereld vol vrede, vrijheid, vreugde en welvaart voor iedereen?

Het is tijd om van de bank af te komen! Het is tijd om te stoppen met tv kijken of door sociale media te scrollen en iets positiefs voor jezelf te gaan doen! Je bent het waard!

Waar wacht je op?

Weet dit alsjeblieft:

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven