We bevinden ons in een tijd van grote veranderingen

WE ZIJN IN EEN TIJD VAN GROTE VERANDERING. DE OUDEN HEBBEN DEZE TIJD AL LANG VOORSPELD, EN DAAROM ZIJN WIJ HIER. DOOR SPIRITUELE EVOLUTIE EN DE ACTIVERING VAN ONS DNA ZULLEN WIJ DEGENEN ZULLEN WORDEN AANGEZET VOOR DE REST VAN DE MENS.
We staan ​​in dienst van de mensheid door onze individuele trillingen naar hogere niveaus van bewustzijn te verhogen door middel van bewustzijn, zelfliefde en mededogen. Terwijl we dit doen, verhogen we de trilling van de hele mensheid en versnellen we de massale planetaire ascensie.

Het proces van ontwaken tot wie je werkelijk bent, begint met je bereidheid om je innerlijke werk te doen en de nodige innerlijke veranderingen aan te brengen. Het werk waar ik naar verwijs is het opruimen van al je oude negatieve emoties, zoals woede, angst, schuldgevoelens en schaamte, die diepe patronen van lijden in je wezen veroorzaken.

Terwijl we onszelf genezen, helpen we anderen te genezen; we helpen moeder Aarde (Gaia) te genezen. Elke keer dat een persoon zichzelf geneest, transformeren ze hun vibratie en verankeren ze een hogere frequentie in Gaia's energetische/kristallijne rastersysteem. Naarmate meer mensen ervoor kiezen om aan zichzelf te werken, wordt er meer licht verankerd in Gaia.

Het proces van planetaire ascensie brengt veel veranderingen met zich mee die op dit moment alle levende wezens op de planeet beïnvloeden. De aarde verandert dramatisch en laat veel van de dichtheid los die haar of de mensheid niet langer dient. Ze maakt als het ware het huis schoon en de mensheid heeft een keuze; ga met haar mee of ga weg.

De term "groot ontwaken" is een term die gebruikt is om de veranderingen in bewustzijn te beschrijven die op dit moment op de planeet plaatsvinden. De veranderingen in bewustzijn zijn het gevolg van de effecten van sterk geladen fotonen van licht die de planeet bombarderen vanuit de galactische kern. Deze fotonen zijn "geladen" met informatie, licht of DNA-codes die zijn ontworpen om ons DNA te activeren en ons te transformeren in hogere frequenties van licht.

Het resultaat van deze upgrades in bewustzijn zal een verandering zijn in de vibratie van de mensheid en een toename in ons bewustzijn van wie we werkelijk zijn op zielsniveau. Als dit gebeurt, zullen we beginnen met het loslaten van de oude manieren van zijn (traagheid, angst, haat en hebzucht) en beginnen te leven vanuit een hogere trillingsfrequentie waar we ons te allen tijde met elkaar verbonden voelen omdat we onszelf als elkaar zullen zien. -als een.

Er is veel informatie beschikbaar over wat er gebeurt tijdens deze evolutionaire cyclus voor de mensheid. Het is echter belangrijk voor ons om te begrijpen dat dit niet alleen een mentale oefening is, maar dat het ons hele wezen betreft - ook ons ​​emotionele lichaam en fysieke lichaam.

Naarmate mensen zich meer bewust worden van hun emotionele lichaam, zullen ze zich er ook meer van bewust worden dat hun gedachten emoties creëren, die vervolgens hun ervaring in het leven creëren.

De wereld verandert, ons bewustzijn verandert, en de oude manieren van hebzucht, controle en overheersing zullen verdwijnen als mensen stoppen ze te voeden met hun energie. Het nieuwe tijdperk van vrede, liefde en eenheidsbewustzijn is aan de gang. De buitenaardse rassen wachten al millennia op mensen om dit niveau van volwassenheid te bereiken, waar we kunnen samenwerken met andere rassen in vrede, evenwicht en harmonie.

We hebben allemaal een hoger zelf, een inwonende geest en een ziel. Het hogere zelf is het verlengstuk van God of de Bron. Op kwantumniveau is alles één en verbonden.

Sinds het begin der tijden zijn we bezaaid met intelligentie, intuïtie en creativiteit uit onze ruimtefamilies, en kregen we de vrije wil om te kiezen hoe geavanceerd onze beschavingen zouden zijn in deze gouden eeuw.

Door observatie van de mensheid gedurende vele generaties, door hun eigen vrije wil (en dit is wat ons scheidt van dieren), zijn mensen verslaafd aan pijn en lijden terwijl ze het gebruiken als een manier om lessen te leren, wat een integraal onderdeel is van hun evolutie .

Dit kan ook worden gebruikt door negatieve egoïstische entiteiten om ons in angst en onwetendheid te houden, waardoor ons ware potentieel als ras wordt onderdrukt dat de meest geavanceerde beschaving op aarde had kunnen hebben als we niet het pad van anderen zouden volgen, zoals de reptielen. , negatieve buitenaardse wezens, archonten, grijzen, enz., die onze planeet vele duizenden jaren hebben overgenomen.

De ego-geest wil controle uitoefenen door middel van angst en manipulatie en opereert vanuit overlevingsmodus in plaats van liefde omdat het bang is om te sterven. Dit is door anderen gemanipuleerd zodat ze ons kunnen controleren door middel van op angst gebaseerde programmering die we allemaal hebben opgenomen in ons onderbewustzijn op niveaus die diepgeworteld zijn.

De informatie over onze galactische wortels is niet nieuw, maar het wint aan geloofwaardigheid nu de massa ontwaakt en de waarheid van hun oorsprong begrijpt. Iedereen die onderzoek heeft gedaan naar het ontstaan ​​van de mensheid is tot dezelfde conclusie gekomen: dat we een buitenaards hybride ras zijn met DNA uit veel verschillende sterrenstelsels.

We zitten in een tijd van grote veranderingen. De Ouden hebben deze tijd al lang voorspeld en daarom zijn we hier. Door spirituele evolutie en de activering van ons DNA zijn wij degenen die het licht voor de rest van de mensheid zullen aansteken.

Het gaat allemaal om het opnieuw verbinden met je innerlijke wezen en het programmeren van je DNA om te onthouden wie je werkelijk bent. Door deze herinnering zullen we gebruik maken van onze latente vermogens en kennis die zijn opgesloten in ons DNA en onze bewustzijnsniveaus verdiepen terwijl we in deze fysieke lichamen bestaan.

Terwijl we door het ascensieproces gaan, zal ons slapende DNA beginnen te activeren. Dit betekent dat de informatie die zich in ons DNA bevindt, zichzelf begint te ontsluiten en door ons heen zal stromen, wat kennis met zich meebrengt van veel dingen, waaronder het genezen van onszelf en anderen.

Hoe meer DNA-strengen we activeren, hoe meer bewust we zullen zijn van wie we werkelijk zijn en wat ons doel in dit leven is. Naarmate we onze frequentie verhogen, komt er meer kennis voor ons beschikbaar naarmate we meer open, bewuster en klaar voor worden.

Het universum dijt sneller uit dan ooit tevoren, en de aarde wordt hierdoor op veel manieren beïnvloed, waaronder de toename van energieniveaus die onze planeet treffen.

Deze energiestoot beïnvloedt de magnetische velden van de aarde, die met 10% per decennium afnemen, waardoor de planeet op een hogere frequentie trilt.

Het is niet alleen de aarde die verandert; het universum om ons heen is in beweging, waarbij hele sterrenstelsels en zonnestelsels van vorm en positie veranderen. Alles wat we in de ruimte waarnemen, is de afgelopen jaren veranderd, wat bewijst dat wat ons is verteld over ons universum onjuist is en dat er nog veel geheimen zijn die nog ontdekt moeten worden.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven