Wat zijn portalen: het geheim van ruimtereizen? – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Wat zijn portalen: het geheim van ruimtereizen?

HET UNIVERSUM IS ENORM, EN WE WETEN ER ZO WEINIG VAN. ZIJN ER MULTIDIMENSIONALE ERVARINGSZONES, POORTEN EN PORTALEN IN ONS UNIVERSUM. DE TOEKOMST VAN ZELFONDERZOEK LIGT BINNEN HANDBEREIK, EN DIE GEDACHTE ALLEEN AL IS OPWINDEND!

Het geheim van ruimtereizen is het portaal.

Het portaal is de sleutel tot tijdreizen en multidimensionale ervaringen.

Portalen worden gebruikt door wezens die niet op aarde wonen, maar om welke reden dan ook onze dimensie willen binnentreden. Deze wezens kunnen door elk type poort komen omdat ze allemaal uitkomen op gangen van tijd en multidimensionale ruimte; het zijn portalen om onze dimensie binnen te komen en ook weer te verlaten.

We bekijken portalen als een mechanisme om van punt A naar punt B in het universum te komen.

Het is geen geheim dat we het begrip ET-reizen in verschillende eerdere berichten hebben behandeld, maar we zijn nooit zo specifiek geweest over hoe zo’n reis werkt. Beschouw dit bericht dan ook als een inleiding, want telkens als we ons verwijderen van pure sciencefiction en ons in iets meer verdiepen, zijn dit soort uitwijdingen de moeite waard.

Je hebt een portaal of toegangspunt tot een planeet nodig om erheen te reizen. Je kunt bijvoorbeeld opstijgen naar Mars, maar als je nooit de poort ontdekt waarmee je naar de bestaansperiode van de planeet kunt reizen, land je misschien op een plek die er levenloos en eenzaam uitziet.

Via portalen kun je toegang krijgen tot de dimensie van de planeet waar leven aanwezig is. De gangen van de tijd zijn toegankelijk via portalen, die fungeren als multidimensionale ervaringszones.

Er zijn talloze portalen op Aarde geweest die verschillende wezens vanuit de ruimte hebben toegelaten. Het Midden-Oostenportaal is een van de enorme portalen die momenteel onderwerp van conflict zijn. Het aantal religieuze en culturele drama’s dat in de loop van de geschiedenis van de Aarde via die poort is binnengekomen, is op één hand te tellen. Het is een groot portaal met een straal van ongeveer 1000 mijl.

Daarom is het Midden-Oosten zo actief. De Lizzies komen binnen via deze poort. De Lizzies gebruiken het al duizenden jaren, en nu nog steeds.
Het Midden-Oostenportaal is een zeer belangrijk portaal omdat het in verbinding staat met andere dimensies en dient als een zone van multidimensionale ervaring. Het verbindt met andere dimensies zodat mensen van de ene dimensie naar de andere kunnen reizen.

Zo worden de Lizzies in de wereld geïntroduceerd. Het zijn wezens van een andere planeet die hier al sinds de oudheid zijn.

De Lizzies doen erg geheimzinnig over hun bestaan, maar het zijn geen mensen. Ze komen uit een andere dimensie. Ze hebben interdimensionale portalen waarmee ze via tijd en ruimte in onze wereld kunnen komen.

De Lizzies gebruiken deze portalen om in verschillende dimensies van het bestaan te komen en zich in verschillende historische gebeurtenissen te mengen.

De Lizzies bestaan al duizenden jaren, maar ze zijn pas onlangs ontdekt door sommigen van ons die paranormale gaven hebben ontwikkeld en inzicht hebben gekregen in de dimensies waarin zij leven.

Deze mensen gaan naar een andere dimensie en ontmoeten de Lizzies, die hen vertellen wat er op Aarde gebeurt op een bepaald moment in de geschiedenis.

De Lizzies zijn ook verantwoordelijk voor het creëren van veel van de spirituele leraren en profeten die wij vandaag de dag kennen. Zij zijn zeer geïnteresseerd in het Midden-Oosten omdat zij zich daar in het menselijk bewustzijn kunnen inwerken.

De Lizzies zijn zeer geavanceerde wezens, die ons al duizenden jaren van verre in de gaten houden. Zij willen zich niet met ons lot bemoeien, maar zij willen dat wij weten dat zij bestaan en dat wij contact met hen kunnen opnemen als wij dat willen.

We leven op een derde-dimensionale planeet met drie dimensies. Ze willen dat we in een vijfde-dimensionale realiteit leven terwijl we ons uitbreiden in de ruimte!

Je moet het juiste portaal ontdekken om terug te keren naar de planeet in de bepaalde tijdsperiode of gang van tijd die je zoekt wanneer je de planetaire sfeer verlaat en door verschillende gordels van bewustzijn in de ruimte reist.

Dit is hoe stelsels veilig worden gehouden, hoe ze worden beschermd tegen invasie en hoe ze worden beschermd tegen overname.
De portalen kunnen eruit zien als wervelende wervelingen die voor jullie onzichtbaar zijn. Dat komt door jullie beperkte perceptie van de werkelijkheid. Als je je hoger bewustzijn hebt gewekt en je waarneming hebt veranderd, dan kun je deze portalen zien die er altijd al zijn geweest, maar nog niet door je bewustzijn zijn geactiveerd.

Het universum is enorm en we weten er zo weinig van. Naarmate we evolueren, gaat onze technologie vooruit en vinden we nieuwe sterrenstelsels.
Ons universum heeft multidimensionale ervaringszones, poorten of portalen. De toekomst van zelfonderzoek ligt binnen handbereik, en die gedachte alleen al is opwindend!

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven