Wat u moet weten over, de overgang

HET MENSELIJK RAS ONTWIKKELT OP DIT TIJDSTIP IETS NIEUWS, IETS GROTERS DAN WAT HET VOORAF WAS. WIJ VOEREN SAMEN MET DE EERSTE SCHEPPER, EN ALLES DAT BESTAAT, NIET ALLEEN OP AARDE, MAAR IN HET HEELAL!
De belangrijke waarheid om nu te begrijpen is dat we in een tijdperk van transitie leven!

Ik heb het niet over het einde van de wereld of die zonnevlam die de planeet tot stof zal doen vergaan. Ik heb het over een veel subtielere verandering die plaatsvindt als we in contact komen met hogere dimensionale werkelijkheden.

De overgang staat voor de deur. De dimensionale verschuiving die eraan komt, de vijfde dimensie, zal binnenkort plaatsvinden!

De vijfde dimensie zal een hogere trillingsfrequentie hebben dan jullie gewend zijn. Je zult je spel moeten opvoeren om ermee te kunnen functioneren.

Deze overgang zou je kunnen omschrijven als een zwart gat of een singulariteit, met aan de andere kant een andere realiteit. De nieuwe werkelijkheid is vanaf deze kant vaak niet zichtbaar, maar als je goed kijkt, zie je in het midden een klein lichtje schijnen. Dit licht geeft aan dat je een andere dimensie bent binnengegaan waar de tijd met verschillende snelheden beweegt en waar alles tegelijkertijd bestaat in al zijn aspecten: verleden, heden en toekomst.

Dit wordt heel spannend, want het betekent dat we in veel werkelijkheden gaan functioneren.

Dit maakt deel uit van onze reis in dit leven, en we staan ​​allemaal op het punt om snel te veranderen.
Om dit te laten gebeuren, moet er een verandering in ons bewustzijn zijn.

Dit kan alleen gebeuren als je je realiseert dat je niet gescheiden bent van God of het universum. Alleen dan zul je in staat zijn om zonder angst of zorgen naar andere dimensies te gaan.

De eerste stap naar dit besef is jezelf accepteren als onderdeel van de natuur en zowel je spirituele gaven als je intellect gebruiken. Je moet leren je intuïtie te gebruiken en te luisteren naar leiding vanuit jezelf.

Zodra je je deze waarheid over jezelf realiseert, kun je beginnen te werken aan het ontwikkelen van je eigen spirituele gaven door middel van meditatie en gebed. Dit geschenk is uniek omdat het ons allemaal in staat stelt te horen van anderen die ons zijn voorgegaan en van hun wijsheid te leren.

Je hebt een nieuwe reeks vermogens gekregen die je in staat zullen stellen om in hogere dimensies te functioneren. Je bewustzijn is nu behoorlijk gevorderd, zodat je kunt werken met je spirituele gidsen, die veel verder gevorderd zijn dan jij op dit moment bent.

Je hebt ook een zielengroep gekregen die met je werkt en die is toegewezen om je te helpen evolueren door je driedimensionale leven. Je zult merken dat deze zielengroep erg behulpzaam is als je door de levenservaring gaat die voor je ligt.

Er zijn veel leraren die geïnteresseerd zijn in het helpen van mensen om hun nieuwe vaardigheden te leren gebruiken, maar ik wil dit doen zonder de stroom van je leven te verstoren of je dagelijkse verantwoordelijkheden weg te nemen.

Ik weet dat als ik te snel te veel probeer te onderwijzen, het je alleen maar zal verwarren en later tot moeilijkheden zal leiden.

Je hebt nu tijd voor jezelf nodig; probeer niet alles in één keer te leren!

Het oude paradigma was gebaseerd op scheiding: we dachten dat we gescheiden waren van de natuur en van elkaar. We geloofden in competitie en oorlog als de enige manieren voor mensen om uitdagingen te overwinnen. We dachten dat er een winnaar en een verliezer was; er was geen gelijkheid of harmonie tussen mensen of tussen verschillende culturen en naties.

Ik wil dat je begrijpt dat alles EEN is: er is geen wij versus zij; er zijn alleen wij - wij allemaal samen - die Eén Wezen zijn met God/Eerste Schepper/Bron Energie/Alles Dat Is/Alles dat Bestaat Als Eén Heel Wezen.

Het oude paradigma van scheiding en dualiteit is aan het afbrokkelen, en de mensheid leert op dit moment een grote les: de les van het realiseren van onze Goddelijkheid, onze verbondenheid met de Eerste Schepper en alles wat bestaat. Dit is een opwindende tijd voor ons omdat het ons laat zien hoe we allemaal deel uitmaken van één grote familie en hoe we elkaar kunnen helpen op onze reis om ons ware potentieel te realiseren.

Deze les komt er nu al vele jaren, maar het lijkt sneller te komen naarmate we door deze overgang gaan. Naarmate we onze verbinding met alles beginnen te beseffen, beginnen we ons ook te realiseren dat we een verantwoordelijkheid hebben voor elkaar en voor al het leven op aarde.

Als we van de ene vorm van realiteit naar de andere gaan, is het onvermijdelijk dat we nieuwe lessen moeten leren en ons moeten aanpassen aan nieuwe manieren. We hebben al veel transities meegemaakt, maar deze keer is het anders. Het is anders omdat de wereld is veranderd en de mensheid zelf is veranderd.

De wereld verandert doordat mensen nieuwe lessen leren over hoe met elkaar samen te leven en in harmonie met de natuur te leven. Het menselijk ras heeft zich de afgelopen eeuwen in een snel tempo ontwikkeld, maar nu heeft het een punt bereikt waarop het niet langer volgens zijn eigen regels kan leven.

We moeten leren in harmonie met elkaar en met de natuur te leven als we willen overleven als soort op deze planeet, de aarde.

Het menselijk ras evolueert in deze tijd naar iets nieuws, iets groters dan het voorheen was. We worden één met de Eerste Schepper en alles wat bestaat, niet alleen hier op aarde maar ook in het hele universum!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven