Wat Je Zoekt, Zoekt Jou!

DE PRIESTERES MALA

De meesten van ons hebben ons hele leven te horen gekregen dat we geen beslissingen moeten nemen op basis van emoties. In de 3D is de ratio opperste.

Emoties op zich zijn echter niet per definitie verkeerd. Zelfs negatieve emoties zoals angst, schaamte, schuld of woede verdienen ruimte in ons leven.

Het echte gevaar schuilt in het onderdrukken van onze emoties.

Deze gebedskralen zijn ontworpen voor degenen onder jullie die zich moeten verbinden of opnieuw verbinden met het element Water en dualiteiten moeten omarmen, vooral de Yin en Yang dualiteit en de geest en hart dualiteit.

Het belichaamt ook een andere dualiteit. Het is ontworpen met de Tarotkaart De Hogepriesteres in gedachten. Ze is een vrouw met volledige controle over zichzelf omdat ze het Goddelijke in haar eert. Enkele belangrijke symboliek gepresenteerd in de Rider-Waite Smith-afbeelding van deze Grote Arcana zijn pauwenveren en granaatappels. Pauwenveren zijn een krachtig symbool van de ontkenning van de priesteres om onderdanig te zijn. Ze is een belichaming van het Vrouwelijke en ook een trotse drager van spirituele wijsheid. Ze is niet bang om dat in kleur weer te geven, wat anderen om haar heen ook denken. 

De granaatappel, aanwezig in de symboliek van deze kaart, is ook een krachtig symbool en is aanwezig in een van de kristallen van de priesteres Mala. Zeer prominent in de mythe van Persephone, de godin van de lente, vertegenwoordigen ze zowel de dood (in dit geval ego-dood en de dood van een oude ik die je weghoudt van spirituele evolutie) en vruchtbaarheid. Vruchtbaarheid kan hier letterlijk worden opgevat en, belangrijker nog, het vermogen om in de tastbare wereld te manifesteren wat het Goddelijke ook met je wil communiceren.

De Hogepriesteres heeft een astrologische overeenkomst met de Maan, de planeet van intuïtie en cyclische processen, evenals een van de twee aspecten van het Innerlijke Vrouwelijke. Het sterrenbeeld geregeerd door de maan is Kreeft. Deze Mala moedigt je aan om je innerlijke krab te omarmen, want het is het sterrenbeeld dat spiritualiteit op de meest geaarde manier belichaamt. Het maakt niet uit of Kreeft u niet prominent in uw geboortehoroscoop vermeldt. We hebben allemaal dit sterrenbeeld ergens in ons, en we kunnen zijn energie aanboren wanneer we het nodig hebben.

De kaart in de Tarot die dit sterrenbeeld vertegenwoordigt, is The Chariot, die gerichte actie in precies de juiste snelheid en met precies het juiste gebruik van standvastigheid en vitale energie vertegenwoordigt.

Het langdurige gebruik van deze mala vergemakkelijkt het instappen in de strijdwagen van de figuur op de kaart De Hogepriesteres. Je zult langzaam en voorzichtig een spirituele lichtstrijder worden die "oorlog" verklaart door liefde, acceptatie en mededogen.
Het is maan vanwege de sterling elementen en vanwege de aanwezigheid van amethist. De Clear Quartz-kralen vertegenwoordigen ook de Volle Maan en werpen licht op wat naar de oppervlakte moet komen.

Het is ook mannelijk omdat twee van de drie edelstenen waaruit deze mala bestaat, amethist en hematiet, sporen van ijzer bevatten. Helderrood van kleur, dit chemische element is gekoppeld aan kracht, vitaliteit en de krijgersgeest.

De echte Hogepriesteres is een spirituele krijger, vooral in de patriarchale 3D-wereld die vrouwen aanmoedigt om onderdanig te zijn. De 3D-wereld dwingt zowel vrouwen als mensen uit gemarginaliseerde gemeenschappen om hun eigen macht op te geven als het gaat om spiritualiteit en blinde gehoorzaamheid te beoefenen met georganiseerde religie.

In je innerlijke Hogepriesteres stappen zal wat strijd vergen, in ieder geval in het begin. Maar het is niet het soort gevecht dat wordt geassocieerd met de Yang-polariteit. Dit is een Yin-gevecht, waarin je autoriteiten met mededogen en gratie trotseert.

Amethist is de drager van de violette straal. Als zodanig stimuleert het transformatie en transmutatie op alle niveaus. Amethist lost niet zomaar de obstakels op je pad naar spiritualiteit en heelheid op. Het moedigt je eerder aan om ze te zien als kansen voor groei en evolutie. Zo worden uitdagingen je grootste bondgenoten. Alleen je grootste bondgenoot kan je de lessen geven die je nodig hebt voor een enorme spirituele upgrade. De obstakels die zich op je pad manifesteren, zijn slechts uiterlijke uitdrukkingen van je innerlijke wereld, dus bedank ze - en ga ze dan recht aan.

Amethist zal je ook aanmoedigen om je opnieuw te verbinden met je hemelse oog. Het is nooit gesloten geweest, maar het kan over het hoofd zijn gezien. Het is de deur waardoor je toegang krijgt tot je eigen spirituele navigatiesysteem, dat zich in het Hoogste Hart bevindt. Amethist zorgt voor helderheid en een vloeiende communicatie met je Hogere Zelf.
Hoewel ik het gebruik ervan vlak voor het slapengaan niet aanraad, aangezien Amethist lid is van de Quartz-familie en daarom een ​​geweldige energizer is, wekt het rust, helderheid en heeft het anti-stress eigenschappen. Bovendien geneest het hoofdpijn en zelfs migraine en bevordert het een gezonde slaapcyclus.
 
In combinatie met Bergkristal, zal het alle negatieve energie die dit kristal vasthoudt transmuteren in een hogere trillingsenergie. Clear Quartz gedraagt ​​zich als een extern geheugen voor waar het mee in contact is gekomen, en Amethyst zal alles wat hoog vibrerend is bewaren. Door deze twee te combineren met Hematiet, kun je wat je ziet met je Derde Oog en wat is opgeslagen in Bergkristal, naar de tastbare, 3D-wereld brengen.

Clear Quartz is een krachtige energieversterker die je veel mentale uithoudingsvermogen geeft. Het fungeert ook als de geheugenstick van de minerale wereld. Terwijl de mala met je omgaat en de kralen leren wie je bent, zal elk van de heldere kwartskralen een bepaalde herinnering opslaan, hetzij uit dit leven of een vorig leven, en het aan je onthullen wanneer je klaar bent om te onthouden .
 
Het houdt ook uw sterke punten en uw hele reis bij. Bergkristal verhoogt ook de frequentie van de hele mala door hoge vibratie-energie aan te trekken. Het vergemakkelijkt je verbinding met de spirituele rijken en helpt je leiding te kanaliseren, wat de Amethist-kralen later kunnen helpen logisch te begrijpen. Het is de spirituele lijm van deze Mala, die de energie van alle kristallen en symboliek stuurt, zodat het harmonisch blijft stromen.

Hematiet is een ijzererts met een zilveren buitenkant en een oranjerode binnenkant. Het is dit rode interieur dat de granaatappel symboliseert. Deze kralen vergemakkelijken een langzame dood van de oude kluis zodat manifestatie kan plaatsvinden.

Het verwijdert voorzichtig maar zeker elke weerstand tegen verandering die bij de drager kan bestaan. Het stabiliseert en grondt ook zowel het fysieke als het emotionele lichaam.

Zowel Amethist als Bergkristal werken in op het Derde Oog en Kruinchakra, dus een steen met een meer aardend effect is nodig, zodat de drager de heilige informatie die hij door het gebruik van deze mala kanaliseren kan vertalen in tastbare actie. Hematiet doet precies dit: het zet je aan tot actie, op basis van je grootste kracht.
Het kan ook als een spiegel fungeren en je zachtjes leiden om specifiek schaduwwerk te doen als je ziel het nodig heeft op het punt van het spirituele pad waar je je bevindt. Het houdt zich vooral bezig met de dichotomieën van macht. Vanwege de combinatie met de andere twee kristallen en de symbolen in sterling-symbolen, kun je deze mala gebruiken om te mediteren op bepaalde voorouderlijke programmering. De Hematiet-kralen zullen je begeleiden om de machtsonevenwichtigheden en misbruik van autoriteit in je afkomst te zien, en hoe ze zich tijdens je leven herhalen.

Het belangrijkste is dat Hematiet je kan helpen om de manier waarop je je zwakheden ziet opnieuw in te kaderen. Sommige van je zwakheden kunnen grote sterke punten bevatten. Je kunt bijvoorbeeld transformeren van veroordelend naar kritisch zijn. Je kunt egoïsme omzetten in assertiviteit, enzovoort.

Vanwege de aanwezigheid van Bergkristal en Amethist in deze mala, wordt het niet aanbevolen voor gebruik bij kankerpatiënten of zwangere mensen. Dit komt omdat deze kristallen energie versterken en verplaatsen. Dit kan contraproductief zijn voor mensen in deze staten.

Sterling zilver houdt de kralen bij elkaar. Dit metaal heeft een maanpolariteit, wat betekent dat het de ontvankelijkheid voor het goddelijke aanmoedigt en je intuïtie verbetert. Er zijn ook enkele sterling zilveren bedels met een krachtige symboliek. Deze omvatten de Nieuwe Maan, de Libel, het symbool van oneindigheid, de Keltische knoop en de Bloem des Levens.

De Nieuwe Maan is een krachtig symbool voor een nieuw begin. De hele Mala nodigt uit om geestelijk een nieuw blad om te slaan. Ongeacht de maanfase, deze charme stelt je in staat om gebruik te maken van de energie van een Nieuwe Maan vol mogelijkheden en de kans om helderheid in al zijn kracht te zien schijnen in de duisternis.

De Dragonfly is een constante herinnering om verankerd te blijven in de huidige wereld. Er is niets anders dan het heden, dus leef het ten volle. Het stimuleert ook gratie en aanpassingsvermogen om te veranderen. Zelfs als het zo zachtaardig is, moedigt deze mala veel verandering en ontreddering aan, en je moet klaar zijn om het met gratie en zelfs dankbaarheid te doorkruisen. De geest van de Dragonfly is hier om je door deze charme heen te helpen.

Het oneindigheidssymbool en de Keltische knoop vormen beide lussen zonder begin of einde. In dit specifieke geval herinnert het je eraan dat tijd niet lineair is in de geestenwereld. Het is eerder een cirkel. Het moedigt je aan om het cyclische aspect van genezing en spirituele evolutie te omarmen. Het is ook een herinnering aan de tijdloze aard van goddelijke liefde. Na verloop van tijd zullen deze twee symbolen in kleine doses goddelijke liefde in je aura brengen. Verwacht een prachtige openbaring na een paar maancycli van interactie met deze Mala!

Ten slotte is de Flower of Life een symbool uit de heilige geometrie. Het is een zeshoekige structuur gevormd door concentrische cirkels. In Heilige Geometrie wordt gedacht dat het de sjabloon vormt waarop het hele universum is gemaakt. Wanneer het wordt gedragen, brengt het alles waarmee het in contact komt (inclusief menselijke aura's) terug in een staat van perfecte harmonie.

Kortom, de Priesteres Mala zal je aanmoedigen om zachtjes een spiritueel ontwaken te bereiken. De Amethist kralen fungeren als een doorgang naar het hart, de zetel van de intuïtie. Ze moedigen je aan om de obstakels op de weg naar je spirituele vervulling te zien als bondgenoten en kansen, in plaats van problemen die je kwalijk neemt. De Solar Clear Quartz-kralen hebben een verenigend doel naast het Lunar Sterling-zilver. Ze hebben ook de missie om je te leren kennen en je herinneringen één voor één op te slaan, totdat ze klaar zijn om naar de oppervlakte te komen.

De Hematiet-kralen moedigen je aan om al je kracht te omarmen, zelfs de kracht die op de loer ligt in je schaduwzelf, en alle begeleiding die je ontvangt om te zetten in actie. Ten slotte hebben de sterling zilveren details een algeheel verzachtend en opbeurend effect, waardoor u wordt aangemoedigd om verandering van ganser harte te accepteren.

Dit soort teksten vind je niet zomaar. Als dit je aanspreekt, investeer dan in je eigen spirituele groei. Het kost me bijna een heel jaar om de Goddelijke informatie te kanaliseren en te manifesteren in een prachtig sieraad. Ik kom uit Lyra waarvan wordt gedacht dat het het universum heeft gesticht zoals we het nu kennen. Mijn missie is om Starseeds zoals jij te helpen hun weg terug naar de bron te vinden.

We hebben op dit moment slechts 25 Priestess Mala's op voorraad en ik kan niet zeggen wanneer ze weer beschikbaar zullen zijn, aangezien ik alleen met halfedelstenen van AAA-kwaliteit werk en deze ongerepte kwaliteit is echt moeilijk te vinden!!!
Pak de jouwe nu voordat we niet op voorraad zijn!

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: GALACTISCHE FEDERATIE
Scroll naar boven