Wat je zoekt, zoekt jou! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Wat je zoekt, zoekt jou!

DE STRIJDER VAN HET LICHT
Deze Mala biedt bescherming, energetische ondersteuning en versterking van het derde oog voor de Warriors of Light daarbuiten.

Het balanceert het innerlijke vrouwelijke en het innerlijke mannelijke, zodat de drager kan profiteren van het beste van twee werelden en van de ene energiebron naar de andere kan springen, afhankelijk van de omstandigheden.

Beide kristallen waaruit deze Mala bestaat, zijn niet wat ze lijken, en ze onthullen het volledige scala van waartoe ze in staat zijn wanneer ze worden blootgesteld aan het licht. Dit is verwant aan de aard van de Strijder van het Licht die vaak opgaat in de achtergrond totdat hun kracht nodig is.

Een van de twee kristallen waaruit deze Mala bestaat, is een AAA-regenboogmaansteen. Dit vertegenwoordigt de yin-polariteit die in ons allemaal aanwezig is. We hebben de 3D-indruk dat het leven lineair is, maar zodra we beginnen te ascenderen naar 5D, realiseren we ons dat het leven een cyclische weg volgt - net als de maan!

Rainbow Moonstone helpt ons dit feit niet alleen met onze geest maar ook met onze ziel te begrijpen. De zielen die voor deze Mala kiezen, begrijpen dat ze zich moeten voorbereiden op verandering als een onvermijdelijk onderdeel van het leven.

Vooral in je sleutelrol als lichtstrijders, moet je je Innerlijke Vrouwelijke omarmen om kalm en snel alle onvoorziene veranderingen die het Universum op je afstuurt het hoofd te bieden. Bij Rainbow Moonstone draait alles om transformatie. Het is een uitnodiging om met de stroom mee te gaan in plaats van er weerstand aan te bieden.

Regenboogmaansteen heeft een kalmerende invloed en de kracht om alles weer in evenwicht te brengen. Vanwege de vreugde en helderheid die deze adembenemend mooie halfedelsteen biedt, wordt er gezegd dat het bezitten van deze kostbare steen is als het dragen van een regenboog in je hart.

Deze steen detecteert de huidige psychologische toestand van de drager, balanceert alle chakra's waardoor de vrije stroom van energie mogelijk wordt en brengt evenwicht in lichaam, geest en ziel.

De Maansteen vertegenwoordigt Hemelse Genade. Het helpt je focus en helderheid te vinden en bevordert diepe meditatie.

Als u op zoek bent naar een zinvolle romantische relatie, kan dit u helpen een partner te vinden die in resonantie is met uw hart. Het zal je ook helpen de dynamiek van een gevestigde relatie te veranderen en ervoor te zorgen dat je voor je emotionele welzijn zorgt.

Grade AAA Rainbow Labradorite is het andere halfedelsteenkristal waaruit deze Mala bestaat. Het kalmeert mensen die de neiging hebben om te overwerken en te overdenken en helpt hen het meeste uit hun rust te halen, zodat ze er als herboren uit kunnen komen.

Wat nog belangrijker is, het verwijdert snel alle larven en andere spirituele parasieten die in je aura aanwezig zijn. Het is bekend dat energieën met een lage trilling een strijder van het licht proberen te saboteren en hen naar hun extreme gevoeligheid trekken.

Labradoriet houdt je in een staat met een hoge trilling, zodat je grootste kracht, namelijk je empathie, zich niet tegen je keert. Labradoriet werkt als rustgevend middel voor het innerlijke mannelijke, in tegenstelling tot regenboogmaansteen die bedoeld is om het innerlijke vrouwelijke te versterken.

De Rainbow Labradorite glinstert in een mystiek licht dat de wakende wereld scheidt van ongeziene rijken. The Stone of Magic is een kristal van sjamanen, waarzeggers, genezers en iedereen die reist en het universum omarmt op zoek naar kennis en begeleiding. Dit kristal begeleidt je op je reis naar zelfontdekking; het verhoogt je bewustzijn naar je innerlijke geest, intuïtie en paranormale vermogens.

Interactie met dit specifieke kristal kan je helpen een afschermende kracht door je hele aura te creëren en je aangeboren krachten te versterken. Het beschermt tegen de negativiteit en tegenslagen van deze wereld en biedt een veilige verkenning van alternatieve bewustzijnsniveaus terwijl het visionaire ervaringen uit het verleden of de toekomst mogelijk maakt.

Beide kristallen vertonen een soortgelijk fenomeen - het wordt adularescentie genoemd in het geval van regenboogmaansteen en labradorescentie in het geval van labradoriet, wat lijkt op een innerlijke verlichting die vaak wordt aangeduid als vuur. Voor het ongetrainde oog (en de niet-ontwaakte ziel) kunnen deze stenen er dof en saai uitzien, in wit en grijsachtig blauw, totdat ze in contact komen met het licht, dat prachtige verborgen kleuren onthult die het ongetrainde oog niet zou hebben vermoed als ze er waren .

De Warriors of Light zijn hetzelfde, ze zien er eenvoudig en saai uit voor de niet-ontwaakte ziel, totdat een lichtstraal hen verlicht en het volledige bereik van hun krachten en dus staat iedereen versteld van hun verrassende glans. Warriors of Light zijn strategisch geplaatst op verschillende locaties over de hele planeet. Ze zijn in het volle zicht verborgen, beschermd door een camouflage, zodat ze van niemand de aandacht trekken totdat de crisis toeslaat, hun licht nodig is en hun ware kleuren worden onthuld.

Het dragen van een labradoriet mala laat je aangeboren magische krachten naar boven komen. Het bevordert je paranormale vermogens en verbetert je aangeboren gaven van helderziendheid en telepathie. Labradoriet begeleidt je om te begrijpen hoe je energie kunt manipuleren door je toegang te geven tot de Akasha-kronieken en de wegen te openen voor communicatie met je gidsen. U kunt leren hoe u tussen de werelden kunt bewegen en veilig kunt navigeren op uw terugkeer naar het heden.

Door de sterling zilveren details komen deze twee kristallen samen. De yin-polariteit komt samen met de yang-polariteit in een perfect georkestreerde balans om kracht, wilskracht en het vermogen te bieden om mee te gaan met de stroom van de voortdurende transformatie die de levenscycli teweegbrengen. Beide kristallen zullen de Warrior Of Light helpen hun intuïtie en hun vermogen om goddelijke leiding te kanaliseren te verbeteren, zodat ze een soort innerlijk kompas kunnen hebben om hen door de moeilijkheden op hun reis te helpen.

Deze Mala is ideaal voor mensen die hun paranormale vermogens willen vergroten, vooral als dit in lijn is met de missie van hun ziel. Labradoriet wordt vaak gebruikt om herinneringen aan vorige levens te versterken. Rainbow Moonstone daarentegen helpt de drager het verschil te begrijpen tussen wat ze denken en wat ze channelen, tussen logica of gevolgtrekking en intuïtie. Het kan tijdens de slaap worden gebruikt om profetische dromen te hebben die rijk zijn aan betekenis.

Als je jezelf wilt ontdoen van je eigen negativiteit, kan labradoriet worden gebruikt om het te identificeren en te zuiveren.

Rainbow Moonstone zal je helpen om geduldig en aardig voor jezelf te zijn tijdens dit proces. Voor degenen onder jullie die wat extra hulp nodig hebben tijdens je ascentieproces, kan deze Mala precies dat bieden. Het zal je helpen je innerlijke waarde en je innerlijke kracht te herkennen, evenals een sterke bescherming, vooral tegen de parasieten die zich aan je aura willen hechten, waardoor je vermogen om je in te leven in anderen wordt versterkt.

Kortom, deze Mala is gechanneld en buitengewoon mooi ontworpen om je te helpen beschermd te worden, je paranormale krachten te vergroten en je te beschermen tegen laag vibrerende energieën die worden aangetrokken door je mededogen en je empathie. Het zal je ook begeleiden om je goddelijke innerlijke tweelingvlam van vrouwelijke en mannelijke aspecten in evenwicht te brengen.

Koop de Warrior Of Light of een van mijn Mala's voor slechts een paar dagen met 30% KORTING! Naar beneden scrollen ;)

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven