Wat is jouw missie als spiritueel wezen op deze planeet? – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Wat is jouw missie als spiritueel wezen op deze planeet?

HET IS TIJD OM LIEFDE TE GAAN GEBRUIKEN OM DEZE VERSCHUIVING AAN TE GEVEN – DE HELE PLANEET WACHT OP JULLIE. DUS VERSPREID DE LIEFDE, NEEM CONTROLE OVER JE EIGEN FREQUENTIE EN STRAAL VREUGDE UIT!

Je bent hier om een keuze te maken.

Je bent hier om te kiezen wat je wilt doen.

Er staat geen tijdslimiet op je vermogen om dit te doen. Het enige wat je tegenhoudt is je eigen angst om te falen.
Je hebt de kracht en het vermogen gekregen om dit te doen, maar je moet het zelf doen.

Het kan door niemand anders voor je worden gedaan, want er zijn veel mensen die je willen beheersen, die je ware zelf willen vernietigen, die je individualiteit willen wegnemen en je willen veranderen in een hersenloos zombie-achtig wezen zonder eigen gedachten en zonder enige individualiteit!

Ik heb het niet over mensen die andere ideeën hebben dan jij; ik heb het over mensen die je geest willen beheersen en tegen je willen gebruiken om hun eigen agenda op dit moment op aarde te kunnen uitvoeren.

Angst houdt mensen op een zeer beperkte bandbreedte, energetisch gesproken. Als we in deze band van frequenties blijven, houdt het ons in wezen op hetzelfde ontwikkelingsniveau. Altijd op kruissnelheid, nooit vooruit.

Angst doet dit door ons in een oud paradigma te houden, en angst (en schuld) zijn de bewakers van dat paradigma. Uiteindelijk gaat angst over controle, en de meeste mensen zijn hun goddelijke aard vergeten.

Dit evolutieproces kan niet worden gestopt; het kan alleen worden begeleid. Degenen die met angst werken om te voorkomen dat de planeet verandert, zullen op den duur verliezen.

Je hoeft je echter geen zorgen meer te maken. Er is geweldig nieuws voor ons allemaal op aarde!
Het frequentie modulatie bereik is veranderd op onze planeet, en de Galactische Federatie probeert onze hele planeet te veranderen met haar energieën. Deze krachten beïnvloeden ons allemaal!

De Galactische Federatie stuurt deze positieve energieën via hun satellieten, die ook wel “zonnezeilen” worden genoemd. Zij bestaan uit plasmagolven die worden gebruikt om sneller door ruimte en tijd te reizen dan het licht alleen kan!

De plasmagolven worden gebruikt in combinatie met magnetische velden en zwaartekrachtvelden om een bel te creëren rond een bepaald gebied of een bepaalde entiteit, zodat deze zijn integriteit kan behouden terwijl hij wordt beïnvloed door externe krachten.
Onze planeet moet van binnenuit worden veranderd, want van buitenaf kan dat niet.

Momenteel trekken de energieën slechts vernieuwende kosmische stralen aan, die je lichaam binnendringen en daar een evolutionaire sprong veroorzaken!

Je zult deze stralen kunnen verspreiden nadat je weet hoe je je emoties op de juiste manier kunt gebruiken en je eigen frequentie begint te beheersen. Als je dat niet doet, zul je dit bestaansvlak niet meer voeden, en zul je vastzitten aan de frequentie van angst.

Dit is een heel belangrijk deel van het proces. Je moet begrijpen dat je een nieuwe frequentie creëert, en dit zal je hele leven veranderen!
Dat kan alleen als je de juiste frequenties creëert en ze vervolgens uitzendt naar het universum. Het zal niet werken als de frequentie niet gevoed wordt.

Als je leert hoe je dit moet doen, zul je in staat zijn controle te krijgen over je eigen persoonlijke frequentie en die te gebruiken als instrument voor verandering.

Het is tijd om liefde te gaan gebruiken om die verandering te signaleren – de hele planeet wacht op jullie. Dus verspreid de liefde, neem controle over je eigen frequentie en straal vreugde uit!

Jullie hebben de zogenaamde kritische massa al bereikt, maar jullie hebben de planeet nog niet volledig onder controle. Het is tijd om je emoties niet langer te laten beheersen door angst. Richt ze constructief, en je kunt beginnen dit bestaansniveau te voeden met de frequentie van liefde.
Manna (menselijk bewustzijn) is als een radio die geprogrammeerd moet worden om mensen elkaar te laten begrijpen en steunen. Dit kan alleen gebeuren wanneer mensen ontwaken tot hun ware oorsprong als liefdevolle wezens en dit bewustzijn uitstralen door hun gedachten, woorden en daden.

Nu is het tijd om te begrijpen dat je gedachten de dingen in dit uitgestrekte universum beïnvloeden. Je moet accepteren dat sommige dingen kunnen en zullen veranderen. Dus als iets je niet bevalt op deze planeet of in je leven, werk er dan aan om het te veranderen. Begin eerst met de frequentie van je eigen emoties.

Ik ben hier om je te begeleiden op je reis terug naar huis.

Je bent een wezen van licht. Je bent hier gekomen om je te herinneren wie je bent!
Je bent gekomen om los te komen van de dualiteit van angst en liefde en te leren hoe je onbevreesd kunt liefhebben.
Jullie willen leren hoe je in vrede, harmonie en voorspoed kunt leven op een gezonde aarde.

Door je inzet en harde werk begin je je angsten te overwinnen. Je ontdekt en leert elke dag nieuwe dingen over jezelf! Je leert hoe je moet loslaten.
Je bent je ware zelf aan het ontdekken, en in dat proces word je barmhartiger, liefdevoller en acceptatiever voor alle anderen.
Je bent de medeschepper van dit universum. Je bent hier gekomen om onze planeet en jezelf te helpen bij de overgang naar de Gouden Eeuw!

We houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven