SCHUMANN RESONANTIE

Wat is de Schumann Resonantie

De Schumann Resonantie is een elektromagnetische trilling van 7,83 hertz, die waar te nemen is tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Daar waar de bliksem ontstaat. Alles wat leeft, op deze planeet staat in verbinding met deze trilling. Wij, de mens is zich hier echter niet van bewust, dit omdat het ons simpelweg niet geleerd is. Deze energetische verbinding geeft ons levensenergie, jouw zelf helend, genezend, vermogen wordt krachtiger. Je gaat jouw innerlijke kompas voelen en lezen. Je wordt één met jouw bron van Liefde & Licht.
(hertz, aantal trillingen per seconde)

Jouw Energetische verbinding met de trilling van 7,83hertz

Video afspelen
Video afspelen

Het is de constante geruststellende ‘zoem’ die al sinds het ontstaan van de (oerknal) aarde het leven doordringt en doorvoedt. 

De Wetenschap

Deze elektromagnetische trilling van 7,83hertz, is per toeval gemeten in 1952 door Professor Winfried Otto Schumann
(Hoogleraar aan de Technische Universiteit van München) samen met zijn medestudenten. Vandaar de naam Schumann Resonantie.  Deze trilling van 7,83hertz is gemeten in de, ionosfeer (benaming van de wetenschap) atmosferische hartslag (benaming van de NASA) hart van vader hemel (benaming van Studio 7,83hz) Deze resonantie, trilling van 7,83hertz is van levensbelang. Deze elektromagnetische trilling van 7,83herzt is de voedingsbron van alles wat leeft op deze planeet, het geeft levensenergie.

Later (1974) werd er opgemerkt dat het ontvangen golfpatroon sprekend lijkt op de registratie van een EEG (elektro-ence- falogram) van de mens die zich ontspant. Zo werd de Schumann-Resonantie ook wel ‘de hersengolven van Moeder Aarde’ genoemd.

Er zijn wetenschappelijke aanwijzingen dat deze trilling van 7,83hz (Schumann Resonantie) een rol zou kunnen spelen bij de genezing en gezondheid. Bron: S.Bosman

Bliksem en Golven uitleg NASA

Op elk willekeurig moment rollen er ongeveer 2 duizend onweersbuien over de aarde, die elke seconde zo’n 50 bliksemflitsen produceren.
 
Elke blikseminslag creëert elektromagnetische golven die rond de aarde beginnen te cirkelen, gevangen tussen het aardoppervlak en een grens van ongeveer 60 mijl hoger. De wetenschappelijke benaming, De Ionosfeer.
 
 
 
Sommige golven als ze precies de juiste golflengte hebben, toenemend in sterkte, om een herhalende atmosferische hartslag (benaming van de NASA) te creëren die bekend staat als De Schumann Resonantie, 7,83hertz. Deze resonantie bied een handig hulpmiddel om het weer en de elektrische omgeving van de aarde te analyseren en zelfs om te helpen bepalen welke soorten atomen en moleculen in de atmosfeer van de aarde voorkomen.
 
De golven die door de bliksem worden gecreëerd, zien er niet uit als de op en neergaande golven van de oceaan, maar ze slingeren, schommelen steeds met meer en minder energie. Deze golven blijven gevangen in een atmosferisch plafond gecreëerd door de onderrand van de “ionosfeer” een deel van de atmosfeer gevuld met geladen deeltjes, dat ongeveer 60 mijl in de lucht begint.
 
 
 
In dit geval vereist de spot voor de resonantie dat de golf zo lang is (of twee keer, drie keer zo lang, enz) als de omtrek van de aarde. Dit is een golf met een (ELF) extreem lage frequentie die kan oplopen tot 8 Hertz (Hz) zo’n honderdduizend keer lager dan de radiogolven met de laagste frequentie die worden gebruikt om signalen naar uw AM/FM radio te sturen.
Terwijl deze golf rond de aarde stroomt, treft hij zichzelf opnieuw op de perfecte plek, zodat de toppen en dalen op 1 lijn liggen. Voila, golven die in resonantie met elkaar werken om het oorspronkelijke signaal op de pompen.
 
 
 
 

Hoewel ze in 1952 waren voorspeld, door (Natuurkundige Winfried Otto Schumann) werd de Schumann Resonantie voor het eerst betrouwbaar gemeten door de Nasa in het begin van de jaren zestig. Sindsdien hebben wetenschappers ontdekt dat variaties in de resonanties overeenkomen met veranderingen in de seizoenen, zonneactiviteit, activiteit in de magnetische omgeving van de aarde, in WATER aerosolen in de atmosfeer en andere aardgebonden verschijnselen.

 
Bron: vertaling NASA:
schumann-resonance.html
 
 
 

Energetische Verbinding

Het is jouw energetische verbinding, met het hart van de Ionosfeer, Atmosfeer, Vader Hemel – wiens Frequentie een Positieve Electromagnetische trilling van 7,83 hertz heeft en met het hart van de Aarde, Moeder Aarde – wiens frequentie een Negatieve Electromagnetische trilling van 7,83 hertz heeft. Ons hart, dat van de mens, resoneert eveneens op een trilling van 7,83 hertz. We resoneren dus alle drie op deze trilling van 7,83hertz. Dat schept een band, een verbinding en vormt de bron van jouw levensenergie.

flyer studio783 afbeelding klein
Uitleg afbeelding Studio 7,83hz

De verbinding, ons geboorte recht!

Waarom de Schumann Resonantie

De Schumann Resonantie brengt levensenergie. Jij ontmoet jouw authentieke ik. Jouw kompas gaat werken vanuit jouw bron van liefde voor jezelf, waardoor jij in de vibratie van creatie komt. Dat gaat vanzelf! Jouw geboorterecht.

Als De Liefde de sleutel is, is het Universum magisch!

Wat brengt de Schumann Resonantie

Het stimuleert jouw zelf genezend vermogen.  Dat gebeurt met positiviteit, waardoor jouw verbinding versterkt, wat jou een bescherming geeft met een gesloten beschermende Aura.

Bron: Wetenschapper Medisch Bioloog S.Bosman

Scroll naar boven