Wat is de Ascentiegolf: Maak jij daar deel van uit?

ELKE ASCENSIEGOLF WORDT GEGENEREERD DOOR DE STIJGING VAN HET COLLECTIEVE BEWUSTZIJN - DE GROOTSTE GEBEURTENIS IN DE MENSELIJKE GESCHIEDENIS. ALS JE DEEL UITMAAKT VAN DEZE VERSCHUIVING, DAN WORDT HET LEVEN VEEL OPWINDEND OMDAT JE DINGEN ZAL OPMERKEN DIE OM JE GEBEUREN DIE EENS VOOR JE ZICHT VERBORGEN WAREN. JE ZULT WONDEREN GAAN GETUIGEN ZOWEL BINNENIN ALS OVERAL OM JE.
Ascensie gebeurt in golven.

Elke ascentiegolf wordt gegenereerd door de opkomst van collectief bewustzijn, wat de grootste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis is!

Het lijdt geen twijfel dat de huidige fase van de evolutie van de mensheid een nieuwe ascentiegolf zal veroorzaken. Het is een tijd van verandering, transformatie en ontwaken.

Gedurende deze tijd gaan we naar een nieuw niveau van bewustzijn dat we nog nooit eerder hebben ervaren. We zullen nieuwe niveaus van fysiek en mentaal bewustzijn ervaren en ons leven laten transformeren op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Dit gaat niet alleen over ons als individuen, maar ook over onze planeet en al het leven op aarde. We gaan een nieuw tijdperk in waarin alles ten goede zal veranderen!

De ascentiegolf is een tijd van grote verandering waarin we de oude manieren van denken, handelen en zijn achter ons laten.

Ik verzeker je dat deze verschuiving in bewustzijn zo snel zal gaan dat we het nauwelijks kunnen begrijpen. Er zullen zoveel dingen tegelijk gebeuren dat je zou kunnen denken dat je leven gek is geworden!

Maar je hoeft je er niet druk over te maken. We maken allemaal deel uit van dit proces en we worden er doorheen geleid door onze goddelijke innerlijke stem. Het gaat niet meer alleen om jou; het gaat over de hele mensheid die samen ontwaakt als één bewustzijn!

Ascentie is een proces van transformatie en integratie dat plaatsvindt in de ziel. Met andere woorden, het is een proces om van het ene niveau van je bewustzijn naar het andere te gaan. Het is een natuurlijk proces dat plaatsvindt als onderdeel van iemands evolutiereis.

Ascentie kan plaatsvinden op verschillende niveaus van je ziel, variërend van het niveau van je DNA tot het niveau van je volledige bewustzijn. Ascentie vindt plaats wanneer je verder gaat dan je huidige beperkingen, voorbij de overblijfselen van oude patronen en overtuigingen, en naar je ware potentieel gaat.

De ascentiegolf is een energetische verschuiving die plaatsvindt op aarde. Het is niet iets dat je van buitenaf overkomt; het is eerder iets dat in je gebeurt, zodat je kunt evolueren op deze planeet terwijl deze van de ene dimensie naar de andere verschuift.

Er zal een energieverschuiving plaatsvinden in jezelf en om je heen, zodat dingen beginnen te verschuiven op manieren die nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding naar hogere dimensies mogelijk maken.

De ascentiegolf is het hoogtepunt van alle energie die de afgelopen jaren is opgebouwd. Zoals je weet, zijn er veel verschillende goddelijke golven geweest die door onze tijdlijn zijn gekomen, en elk daarvan bracht een nieuw bewustzijnsniveau met zich mee.

Een ascentiegolf is niet de laatste stap in dit proces, maar het brengt veel verandering met zich mee voor iedereen die er deel van uitmaakt.

De ascentiegolf is een zachte, opbeurende beweging die op dit moment door iedereen op aarde kan worden gevoeld. Het is niet iets dat je echt kunt beschrijven, omdat het meer een gevoel is dan iets anders.

Je kunt het voelen als een expansie van je hart en ziel of alsof je omhoog wordt getrokken door een onzichtbare kracht (of meerdere). Het is alsof je uit je lichaam wordt getrokken, maar niet op een onaangename manier -- gewoon meer wakker en bewust van alles om je heen.

De ascentiegolf is een natuurlijk onderdeel van het proces om van 3D naar 5D te gaan. Het maakt deel uit van wat het voor ons mogelijk maakt om van de ene dimensie naar de andere te gaan -- een veel grotere realiteit dan die waarin we al duizenden jaren leven.

Deze verandering zal heel ingrijpend zijn voor degenen die ervoor hebben gekozen om deel uit te maken van deze verschuiving en behoorlijk levensveranderend voor degenen die geen keuze willen maken om de roeping van hun ziel te volgen.

Naarmate we dit nieuwe tijdperk binnengaan, zal het voor veel mensen steeds moeilijker worden om binnen het oude paradigma of de oude geloofssystemen te blijven die hen momenteel dierbaar zijn. Zie je, deze overtuigingen dienen hen of hun hogere zelf gewoon niet meer, en dus moeten ze plaats maken voor iets anders om te kunnen gedijen.

Als je deel uitmaakt van deze verschuiving, dan zal het leven veel spannender worden omdat je dingen om je heen gaat opmerken die ooit aan je zicht onttrokken waren – dingen zoals de intenties van mensen worden duidelijker, fysieke tekenen verschijnen in je leven die aangeven wat ze bedoelen, enzovoort. Je zult wonderen beginnen te zien, zowel in jezelf als overal om je heen!

Voor iedereen die geïnteresseerd is om deze informatie naar anderen te brengen, zorg ervoor dat u deze altijd op een liefdevolle manier presenteert die resoneert met hun emoties. De Wet van Vrije Wil is hier nog steeds van kracht, en terwijl ze klaar zijn om deze boodschap te horen, zijn ze misschien nog niet klaar om het volledig te accepteren. Blijf hen eraan herinneren dat de keuze aan hen is en dat de keuze liefde is. Hoe meer van ons kunnen helpen deze informatie te verspreiden, hoe sneller we de volledige ascensie van zowel de mensheid als de aarde zullen zien!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven