Wat er ook gebeurt, wees altijd dapper

GA NAAR HET ONBEKENDE. WEES GEEN LAFFAAR MAAR WEES OOK GEEN DWAAS. JE KUNT KIEZEN OM TE LEVEN EN VRIENDEN TE MAKEN MET HET LEVEN.
Je kunt iemand zijn die bang is om te vechten en het risico loopt alles te verliezen waar hij waarde aan hecht, of je kunt vechten en winnen!

Ik ben iemand die gelooft in een bepaald soort moed!

Het is het soort moed dat niet probeert iets of iemand te overwinnen. Het is het soort moed dat alleen probeert zichzelf te begrijpen en te begrijpen, en het is dit begrip dat ons ware vrijheid geeft.

Ik geloof in de moed om jezelf te zijn, je eigen leven op te pakken en het met heel je hart en ziel te leven zonder te wachten op toestemming van iemand anders.

Ik geloof in de moed om vragen te stellen in plaats van antwoorden te geven, in de moed om te weten wat je niet weet, en in het vertrouwen dat er voor alles antwoorden zijn - als we ze maar kunnen vinden.

Ik geloof in de moed om niet alleen te geloven, maar ook om geloof te hebben - niet alleen in de eigen ideeën maar ook in die van anderen.

Ik geloof dat mensen altijd moeten worden aangemoedigd om te luisteren - om aandachtig te luisteren en zorgvuldig te reageren; ze mogen nooit worden verteld wat ze zouden moeten of moeten doen; ze zouden eerder moeten leren hoe ze zouden moeten of zouden moeten handelen door observatie en ervaring.

Het belangrijkste in het leven is om oprecht te zijn. Het is niet genoeg om ergens goed in te zijn. Je moet het leuk vinden. Als je het niet leuk vindt, heeft het geen zin om het te doen. Het beste van het leven is om het te leven.

De wereld zien als een plaats van problemen en gevaren heeft de neiging ons te ontmoedigen om erin te leven en haar schoonheid te ervaren. Het leidt ons ook weg van de ware aard van het leven zelf: dat we hier niet alleen zijn om te overleven of zelfs om geluk te vinden, maar dat we hier zijn om onszelf te transformeren door de ervaring van liefhebben en bemind worden door anderen, zodat we kunnen word ook liefdevoller en liefdevoller.

Het leven is geen ongeluk of ziekte. Het is wat we ervan maken, wat we ermee doen en hoe we erin leven. Het leven past niet in de doos van vooroordelen en vooroordelen over hoe het leven zou moeten zijn. Het leven kent geen regels behalve die we voor onszelf maken, en die zijn vaak heel anders dan de regels die anderen voor ons bedenken.

Het leven kan niet worden gemeten door cijfers of statistieken; als je de wereld wilt veranderen, moet je de mensen veranderen die erin zitten. Je kunt jezelf niet veranderen totdat je van gedachten verandert over hoe je over het leven zelf denkt.

De meeste mensen weten niet hoe ze moeten leven, omdat ze het leven zien als iets dat pijn en lijden veroorzaakt. Maar er is geen manier om te leven zonder gekwetst te worden; alleen door gekwetst te worden kun je leren weer op te staan ​​en te blijven leven als alles zinloos lijkt.

Het leven is niet alleen een kans; het is ook een dringende noodzaak. "We moeten er gebruik van maken nu we nog tijd en kracht over hebben. Anders wordt het nog erger dan het al is."

Het leven is geen einde maar een nieuw begin. Het leven is geen ervaring; het is een avontuur! Er bestaat niet zoiets als falen in het leven, alleen feedback.

De absolute, onontkoombare waarheid is dat het leven een uitdaging is. Het zijn niet alleen de slechte dingen - het verkeer, het liefdesverdriet, de pijn. Het zijn ook de mooie momenten, de onverwachte geschenken en verrassingen: zonsopgangen en zonsondergangen, en de mensen van wie je het meest houdt op deze wereld.

Het leven is een puzzel, maar het is ook spannend. En er is geen betere tijd dan het heden om het risico te lopen verliefd te worden, een gezin te stichten of op zoek te gaan naar avontuur.

De avontuurlijke geest zit in ons bloed. Als het leven ons op een kronkelend pad brengt, wees dan niet bang om de volgende afslag te nemen, want er is altijd iets nieuws en spannends om de hoek.

Ga naar het onbekende. Wees geen lafaard, maar ook geen dwaas. Je kunt ervoor kiezen om te leven en vrienden te maken met het leven.

Wanneer je het onbekende betreedt, weet je niet wat je te wachten staat. Maar je weet tenminste dat het op je wacht.

Als je altijd deed wat je altijd deed, zou je altijd krijgen wat je altijd kreeg. Maar als je iets nieuws probeert, open je de mogelijkheid om iets waardevollers te krijgen dan wat je eerder had.

Het leven is een reis, niet een bestemming. Als je erin zit om te ontsnappen, dan zul je jezelf nooit vinden. Wat er ook gebeurt, wees geen lafaard. Leef je leven met moed en kracht.

De beste manier om je toekomst te voorspellen, is door hem uit te vinden!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven