Vijfde Dimensie: Het pad naar vreugdevol leven – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Vijfde Dimensie: Het pad naar vreugdevol leven

WONDEREN ZIJN OVERAL OM ONS HEEN; WE INSPIREREN ZE ELKE DAG. DIT IS NIET MOGELIJK ZONDER LIEFDE; HET IS ONZE KRACHTIGSTE ENERGIE. GEEF LIEFDE NOOIT OP. WE MOETEN ONVOORWAARDELIJK VAN ONSZELF EN ANDEREN HOUDEN ALS WE DE VIJFDE DIMENSIE WILLEN ERVAREN!

Dit is een bericht over de mensheid en de vijfde dimensie, maar het is zoveel meer dan dat.

Het is een uitnodiging om je bij ons aan te sluiten in een nieuwe staat van wonderbaarlijk leven!

Wanneer de ongelooflijke diversiteit van het leven op Aarde samenkomt onder één frequentie, al is het maar voor een kort moment, dan gebeurt er een wonder. Laat deze diversiteit, deze pracht – en het liefdevolle universum vreugde, passie en creatieve uitvindingen inspireren om de wereld haar unieke geschenken te schenken.

De vijfde dimensie is het ultieme niveau van bestaan, waar alle dimensies in eenheid zijn met elkaar en de hele schepping. Dit is wanneer je volledig verlicht bent en in staat bent om te luisteren naar je innerlijke gids, die je zal vertellen wat je nu moet doen in je leven.

De vijfde dimensie wordt ervaren door de meeste mystici en spirituele meesters die dit niveau van bewustzijn hebben bereikt. We kunnen voorbij deze barrière gaan als we een sterke verbinding hebben met ons hogere zelf en onze ziel, wat ons dichter bij God of bronenergie brengt.

We zijn allemaal met elkaar verbonden op een manier die we ons niet eens kunnen voorstellen. We zijn als cellen in ons lichaam en het hele lichaam is als een mens. Elke cel heeft zijn eigen functie uit te voeren, en wanneer deze functie in harmonie wordt uitgevoerd, functioneren alle cellen samen als een eenheid, en dat is hoe we “één” bewustzijn (Brahma) kunnen bereiken.

Wanneer we in deze dimensie zijn, wordt de wereld een prachtige plaats. De mensen om ons heen worden onze beste vrienden en we zijn in staat om alles te doen wat we willen doen dankzij de nieuwe, krachtige vermogens die we in deze dimensie hebben verworven. We zijn in staat om anderen te helpen op elke manier dat ze hulp nodig hebben, en ze kunnen geen nee zeggen omdat ze zo dankbaar zijn voor wat je voor hen hebt gedaan.

We hebben ook totale controle over onze emoties omdat er geen angst of zorgen zijn om iets of iemand te verliezen die ons dierbaar is.
Bronenergie (5D) is een plaats van eindeloze liefde, vrede, vreugde en overvloed. De rijkdom van het leven is onbegrensd. De geest wordt superkrachtig. Je zult alles bereiken met je gedachten!

Het is een hogere dimensie die nodig is voor onze fysieke, mentale en spirituele evolutie.

Je staat in het centrum van je eigen wereld en universum, maar boven je is er oneindig veel licht, liefde en schoonheid. De vijfde dimensie lonkt!
Het is mijn vaste overtuiging dat alle positieve dingen die we ons ooit zouden kunnen wensen in onszelf en in de wereld binnen ons bereik liggen. Maar het is aan ons om de controle te nemen. Er wordt beweerd dat toen God het universum schiep, Hij de mensen naar Zijn beeld vormde zodat ze konden evolueren naar Gods goddelijke ideaal.

Als we in staat zijn om onze vibratie naar een hoger niveau te brengen, dan ligt de toegang tot de vijfde dimensie zeker niet buiten ons bereik. We moeten gewoon vertrouwen hebben in ons vermogen om het te bereiken.

Mijn advies is om te beginnen met je te verbinden met de natuur – met bomen, oceanen, koele briesjes en, indien mogelijk, frisse lucht inademen! Ook moet je jezelf bevrijden van oude overtuigingen en gedachten, want die houden je tegen.

Wonderen zijn overal om ons heen en we inspireren ze elke dag. Dit kan niet worden bereikt zonder liefde; het is onze krachtigste energie. Geef liefde nooit op. We moeten onvoorwaardelijk van onszelf en anderen houden als we de vijfde dimensie willen ervaren.

Deze vijfde dimensie van zelfliefde is het emotionele en spirituele hoogtepunt dat een mens kan bereiken. Het is onmogelijk om dichter bij God te komen als je niet van jezelf houdt, want jouw liefde dient als opstap naar Gods liefde.

Open je geest en omarm een nieuw perspectief op je leven. En het allerbelangrijkste: geloof dat je het onmogelijke kunt bereiken. Geloof in jezelf!
Het geloof in mezelf doorbrak mijn angst voor de dood en ik kan nu leven met een gevoel van vertrouwen in het onbekende. Mijn motivatie om alle obstakels te overwinnen en anderen te helpen is enorm gegroeid.

Vind altijd het goede in anderen. Zie hen altijd als iemand die aan jouw kant staat, zelfs als ze er alles aan lijken te doen om jou uit de weg te ruimen. Je weet nooit wanneer hun bijdrage net datgene kan zijn wat je nodig hebt om jezelf te helpen je dromen en doelen te realiseren.

Het is nooit te laat voor wonderen. Het is tijd om in jouw wereld te stappen en nu in een prachtige wereld te leven. Ik ben hier om je op je reis te begeleiden zodat elke stap onderweg gevuld is met vrede, liefde en licht.

Laten we, terwijl we in bewustzijn stijgen, ons hart openen en anderen toelaten in ons leven. We zijn oneindige wezens. We zijn allemaal verbonden.

En we zijn geliefd!

Open je hart en laat je geliefden binnen!

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation


Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven