Verover je gedachten

DOOR MEDITALE MEDITATIE KUNT U JE GEEST VEROVEREN EN JE RELATIE MET JEZELF VERBETEREN. WANNEER JE MINDFUL BENT, KUN JE JE WARE ZELF IDENTIFICEREN, DAT DE MEESTER IS. ZODRA DIT HOGERE ZELF TOT BESTAAN KOMT, OPEN ALLEEN DEZE MEESTER ALLE DEUREN NAAR GELUKKIG LEVEN.
De geest is een krachtig instrument. Het kan je helpen om dingen voor elkaar te krijgen, maar het kan je ook ellendig maken.

Als je nadenkt over hoe je je voelt, is het gemakkelijk om verstrikt te raken in de wervelwind van emoties die ermee gepaard gaan.

Als je je verdrietig, boos of angstig voelt, dan is het gemakkelijk om aan te nemen dat die gevoelens waar zijn. In sommige gevallen kunnen ze waar zijn, maar niet allemaal.

Je kunt leren herkennen wanneer je gedachten je emoties veroorzaken en in plaats daarvan de controle over hen nemen.

De geest heeft de gewoonte om uit eigen wil rond te dwalen en heeft een sterke neiging om te projecteren op dingen die nu niet gebeuren of eerder zijn gebeurd en daarom denkbeeldig van aard zijn.

Het probleem met dit afdwalen van gedachten is dat het emotioneel lijden veroorzaakt, omdat we niet weten hoe we het kunnen stoppen, en we weten ook niet hoe we met onze emoties moeten omgaan als ze zich voordoen.

Als er iets misgaat op het werk of in een relatie, is je eerste instinct meestal om jezelf de schuld te geven van mislukking of het gewoon te accepteren als onderdeel van het leven.

Maar dit soort denken leidt niet tot iets positiefs. Het houdt je vast in een cyclus van negatief denken die een negatieve invloed kan hebben op je stemmingen en gedrag.

We hebben geen bewuste controle over wat er in ons hoofd omgaat; het gebeurt gewoon zonder dat we iets hoeven te doen. Deze gedachten worden vervolgens door de lagen van ons bewustzijn doorgegeven totdat we ernaar handelen.

Maar het goede nieuws is dat je je geest als dienaar of als meester kunt gebruiken - het is aan jou. Hoe meer je je gedachten als dienaren gebruikt, hoe gelukkiger en succesvoller je in het leven zult zijn.

Denk aan je gedachten alsof ze van jou gescheiden zijn.

Onthoud dat je emoties het resultaat zijn van je gedachten en niet de werkelijkheid zelf. Je kunt kiezen hoe boos of overstuur je je voelt door te kiezen wat je denkt in plaats van hardop of zelfs innerlijk (d.w.z. stil) naar die gedachten te handelen.

Als je je denken kunt veranderen, dan kun je veranderen hoe je je voelt en op weg zijn naar een gelukkig, succesvol leven!

Onze gedachten zijn de enige dingen waar we totale controle over hebben. Gedachten kunnen positief of negatief zijn. Ze kunnen ons blij of verdrietig maken. Ze kunnen ons boos of kalm maken. De manier waarop we over een situatie denken, bepaalt onze emoties en ons gedrag in die situatie.

Wat vind je van iets? Denk je er op een positieve manier over na? Accepteer je het gewoon zoals het is en ga je verder met je leven? Of sta je er bij stil, denkend aan wat had kunnen zijn en hoe het verleden anders had kunnen zijn als deze situatie zich anders had ontwikkeld?

Klamp je niet vast aan ongelukkige gedachten; kies in plaats daarvan de gedachten die je in je hoofd wilt hebben. Als je je denken kunt veranderen, kun je de dingen vanuit een ander perspectief bekijken en ze anders benaderen dan voorheen, wat in elke situatie tot betere resultaten zal leiden.

Als je ergens bij stilstaat, is het tijd om actie te ondernemen! Dit is waar meditatie van pas komt. In plaats van stil te staan ​​bij wat had kunnen zijn, stelt meditatie ons in staat om alles tegelijk duidelijk te zien, zonder afleiding en zonder vooringenomenheid naar een bepaald resultaat.

Meditatie helpt ons om perspectief te krijgen op levensgebeurtenissen door onze aandacht terug te brengen naar het huidige moment, zodat we betere beslissingen kunnen nemen op basis van ons begrip van onszelf en anderen in plaats van te reageren uit angst, woede of verdriet van wat er in het verleden is gebeurd ( of zelfs aanwezig).

Mindfulness is een staat van zijn die wordt bereikt door meditatie.

Mindfulness betekent aandacht schenken aan het huidige moment en je gedachten er niet van laten afdwalen. Het stelt je in staat om je bewust te zijn van je gedachten en gevoelens zonder erover te oordelen.

Mindfulness is een mentale toestand die wordt bereikt door je te concentreren op het huidige moment terwijl je kalm een ​​volledig begrip van de situatie krijgt in plaats van emotioneel reactief te zijn.

Het is aangetoond dat de beoefening van mindfulness mensen helpt om met stress om te gaan, compassie voor anderen te cultiveren, zelfbewustzijn te vergroten en betere beslissingen te nemen. Met mindfulness kun je je volledig bewust zijn van je gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen.

Het is ook in verband gebracht met een verbeterd geheugen, concentratie, creativiteit, probleemoplossing en zelfs fysieke gezondheid.

Door mindfulness-meditatie kun je je geest veroveren en je relatie met jezelf verbeteren.

Wanneer je opmerkzaam bent, kun je je ware zelf identificeren, dat is de Meester - zodra dit hogere zelf tot bestaan ​​komt, opent alleen deze meester alle deuren naar een gelukzalig leven. De Meester versie van jou zal je liefde, vrede, geluk en voorspoed geven!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ DELEN GRAAG ️
Bron: Galactische Federatie

		
Scroll naar boven