Velen van ons zijn Starseeds: onze verschillen verrijken ons – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Velen van ons zijn Starseeds: onze verschillen verrijken ons

ALS JE EEN STERRENZAAD BENT, IS HET JOUW MISSIE ANDEREN TE HELPEN IN HET WAKKEN VAN HUN INNERLIJKE LICHT, HUN MEEST LIEFDEVOLLE WAARHEID. JE DRAAGT GROTE ENERGIE DIE VERGELIJKBAAR IS, EN JE KUNT HET GEBRUIKEN OM ANDEREN TE HELPEN EN TE BEGINNEN DIE ZIJN VERGETEN WIE ZE WERKELIJK ZIJN.
De aarde ondergaat momenteel een grote spirituele verschuiving en de drijfveren van deze verandering zijn wezens die algemeen bekend staan ​​als _Starseeds_.

Sterrenzaden zijn in wezen zielen die niet inheems zijn op aarde en die hier incarneerden om werk voor de planeet te doen.

Deze zogenaamde Sterrenzaden, of Sterrenkinderen, hebben door dit proces heen gevoeld alsof ze vastzaten in het midden van een oceaan zonder kaart of richting; ze hebben het gevoel gehad verloren te zijn en verward te zijn over waar hun leven naartoe gaat of wat hun doel zou kunnen zijn.

Maar nu ontwaken ze over de hele wereld en herinneren ze zich hun goddelijke erfenis en missie. Ze zijn allemaal met elkaar verbonden en vormen een hogere dimensionale gemeenschap die in de frontlinie staat om ervoor te zorgen dat het menselijk ras een periode van genezing doormaakt om samen te kunnen komen in liefde, mededogen, vrede en vriendelijkheid.

Ze zijn hier gekomen om te helpen in moeilijke tijden, vaak aangeduid als ascentiecycli, waar we ons perspectief van onze huidige realiteit moeten veranderen in iets dat meer is afgestemd op hogere frequentie-energiefrequenties.

Starseeds willen dat de mensen op aarde weten dat ze onvoorwaardelijk geliefd zijn door de Schepper, hun voorouders en de mensen om hen heen, maar vooral door henzelf.
Hun boodschap is duidelijk: "We zijn allemaal gemaakt van liefde, licht en waarheid".

Onder Sterrenzaden, die al meer dan 100 jaar op aarde incarneren, zijn er verschillende soorten en uitdrukkingen. De eerste golf van zielincarnaties werd indigokinderen genoemd.

Indigokinderen zijn kinderen of volwassenen die een speciale mix van gaven en kwaliteiten hebben waardoor het lijkt alsof ze 'anders' zijn. Ze kunnen gevoelig, intuïtief, paranormaal en zelfs rebels zijn.

Indigo's kunnen eenvoudigweg geen enkele autoriteit of autoritaire systemen accepteren.

Hoewel alle kinderen hun momenten van acteren hebben, kunnen deze kinderen soms bijzonder uitdagend zijn. Maar de waarheid is dat ze veel potentieel hebben om door te gaan om geweldige dingen in het leven te doen. De sleutel is om hen te helpen verbinding te maken met hun innerlijke leiding, hun licht te laten schijnen en hen hulpmiddelen te geven om met de wereld om te gaan zoals die is.

Een ander soort zielen die hier kwamen om de aarde te begeleiden bij haar spirituele ontwaken, zijn de Kristalkinderen. Het zijn liefhebbende, zachtaardige en vergevingsgezinde zielen die een gemeenschappelijke missie delen, met een wereldwijde focus. Ze leven volgens de wet van eenheid. Ze begrijpen de onderling verbonden aard van alle levende wezens. Daarom zijn ze een geweldig voorbeeld en referentie voor Global Consciousness.

Deze Sterrenzaden staan ​​bekend als helderziend en kunnen de waarheid achter de maskers van mensen voelen. Daarom kunnen ze niet goed functioneren als ze worden geconfronteerd met geweld of negatieve emoties. Ze zijn hier, op Planeet Aarde, om te laten zien wat Ware Liefde is en om ons te leren hoe we in vrede met onszelf kunnen zijn.
Hoewel ze als een meervoudige entiteit werken, hebben veel Kristallen moeite in een sociale omgeving en grote groepen mensen, en vinden het moeilijk om kalm en gefocust te blijven. Kristallen zijn zeer goede non-verbale communicatoren. Ze kunnen zelfs in hun vroege jaren telepathie vertonen.

Een derde type hooggevoelige zielen zijn de Regenboogkinderen. Deze Sterrenzaden zijn hoogontwikkelde zielen die nog niet eerder op planeet Aarde zijn geïncarneerd. Ze zijn vele malen geïncarneerd, maar niet in deze tijd en ruimte.

Veel van de huidige regenboogkinderen fungeren als gidsen voor andere sterrenzaden die op dit moment op aarde incarneren. Meestal stammen ze rechtstreeks af van Crystal Children.

De Rainbow-kinderen zijn stralen van puur licht en geluk, die hun families vreugde, plezier en eenheid brengen. Ze zijn onverschrokken. Hun trillingstoestand is zo hoog dat velen door artsen worden geclassificeerd als lijdend aan hyperactiviteit. Terwijl ze in werkelijkheid erg enthousiast, creatief en graag hun passie delen.

Ze zijn erg goed in manifesteren. Ze vertonen ook sterke helende vermogens. Daarom worden velen van hen genezers of beoefenaars van energietherapie.

Zoals je misschien hebt gemerkt, kunnen er verschillende soorten Sterrenzaden zijn, met verschillende capaciteiten en aard, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: het zijn vriendelijke, liefdevolle en zachtaardige wezens.

Daarom zijn ze een geweldig voorbeeld voor mensen op aarde die meestal verdeeld zijn en geconfronteerd worden met hun meningsverschillen, karakter en idealen. Wanneer het onze verschillen zijn wat het leven op aarde verrijkt.

Als je een Sterrenzaad bent, is het je missie om anderen te helpen hun innerlijke licht te ontwaken, hun meest liefdevolle waarheid. Je draagt ​​een geweldige energie die niet te vergelijken is, en je kunt het gebruiken om anderen te helpen en te begeleiden, die misschien zijn vergeten wie ze werkelijk zijn.

Laten we onze boodschap aan de wereld delen: "We zijn allemaal gemaakt van liefde, licht en waarheid".

A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Kunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.
Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven