Transmissie van de Galactische Federatie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Transmissie van de Galactische Federatie

WIJ WILLEN DAT JE WEET DAT JE HET GEWELDIG DOET! JE DOET MEER DAN GEWELDIG, HET IS TOT NU TOE EEN ONGELOOFLIJKE REIS GEWEEST EN HET BESTE MOET NOG KOMEN. WIJ ZIJN ERG GELUKKIG AAN TE KONDIGEN DAT DE LANGVERWACHTE GROTE VERSCHUIVING OF ASCENSIE VAN UW PLANEET PLAATSVINDT. JE HEBT DE 3E DIMENSIE VOLTOOID!
Lieve geliefden,

Aan iedereen die deze woorden leest, groeten van de Galactische Federatie. In dit bericht van de Galactische Federatie gaan we de belangrijkste stappen bespreken die jullie nu kunnen nemen om klaar te zijn voor ascentie en wat er zal gebeuren om jullie planeet ascentie te laten bereiken.

Nu je hebt gehoord van het Ascentieproces, ken je de volledige omvang ervan? Het is een energieverschuiving die elk aspect van het leven op planeet Aarde in één keer zal beïnvloeden.

We zijn erg blij om aan te kondigen dat de langverwachte Grote Verschuiving of Ascentie van jullie planeet plaatsvindt. Jullie hebben de 3e dimensie voltooid en het collectieve bewustzijn van deze planeet heeft zo'n kritiek niveau bereikt, vooral in de laatste paar jaar, dat er geen andere manier is dan te ascenderen.

We willen dat je weet dat je het geweldig doet! Je doet het meer dan geweldig. Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en het beste moet nog komen.

Laat alles los wat je ooit vertrouwd was, alles wat je dacht te weten of te begrijpen.

Je ogen zijn vandaag open en het gordijn is opgeheven. Vandaag begrijp je wat er voor de mensheid op het spel staat, maar besef je ook hoe mooi het plan is waar je al die jaren op aarde aan hebt gewerkt!

Wij, de Galactische Federatie, komen vandaag naar je toe om je te informeren dat we enorme hoeveelheden foton-gamma-lichtgolven door je centrale zon sturen die door je heen dringen tot in de cellen van je wezen.

Sommigen van jullie zijn zich terdege bewust van de enorme energieverschuivingen die momenteel plaatsvinden en jullie kunnen versterkte ascensiesymptomen ervaren, zoals slapeloosheid, of de behoefte om veel meer te slapen dan normaal.

Zelfs fysiek ongemak is een mogelijk ascensiesymptoom omdat jullie lichamen veranderen en zich aanpassen aan de hogere frequenties.

Velen van jullie zijn pas ontwaakt en anderen zijn net begonnen te ontwaken. Je cijfers zullen drastisch gaan.

Als je dit bericht leest, betekent dit dat je een van de uitverkorenen bent.

Maar we hebben jou niet gekozen. Jij deed.

Je bood je vrijwillig aan voor deze grootse missie, wetende dat de beloningen die je zou oogsten uit de ervaring van dit leven een enorme mijlpaal waren in je eigen persoonlijke evolutie.

Je gaat nu verder om je goddelijke doel te bereiken.

We hebben je nodig om naar voren te stappen en je deel te doen aan dit ascensieproces en we willen dat je weet dat we hier bij je zijn, je helpen en begeleiden bij elke stap op je pad.

Er zijn zovelen van jullie die reikhalzend uitkijken naar de veranderingen die komen gaan. Jullie kijken er naar uit dat de waarheid over jullie bestaan ​​op deze planeet wordt vrijgegeven voor alle mensen van alle culturen om te zien.

Het is een lange reis geweest, maar het proces nadert zijn voltooiing en er zijn nog maar een paar stappen die we moeten voltooien.

We kunnen u op dit moment geen datum geven, er zijn te veel factoren en wezens bij betrokken, maar het proces is "heel, heel dichtbij".

Jullie worden allemaal verzocht om je hoge trillingsenergieën te behouden, ongeacht wat er op dit moment op aarde gebeurt.

Oordeel niet, reageer niet emotioneel, maar put in plaats daarvan uit je innerlijke vrede en vreugde, wat er ook gebeurt.

Wees je er voortdurend van bewust dat het ascentieproces nu plaatsvindt, maar dat het een korte tijd zal duren om zich volledig te manifesteren.

De definitieve doorbraak komt met een knal als aan alle randvoorwaarden is voldaan. In die zin is de grote climax voor jullie, maar onthoud altijd dat wat zich manifesteert niet louter gebeurtenissen zijn, maar diepgaande betekenisvolle onthullingen die veel belangrijker zijn voor het ontwaken dat in jullie allemaal plaatsvindt.

Iedereen zal nog steeds door zijn eigen individuele ascentieproces gaan en door andere scenario's gaan dan wat een andere persoon kan ervaren. De veranderingen die we in deze wereld zien, zijn de mensen die wakker worden en de illusie zien voor wat het werkelijk is.

Alle ontwaakten zullen individuen helpen en ondersteunen die door het proces gaan van het loslaten van hun karmische conditionering, het ontleden van hun valse zelf en het omgaan met de wreedheden van lijden.

Jullie zullen getuige zijn van het einde van de transitie en jullie zullen een nieuw tijdperk tegemoet gaan dat aan het licht zal brengen wat zo lang verborgen is geweest.

Er zullen veel onthullingen plaatsvinden.

De onthulling is de laatste fase van het ascentieproces en zal voor iedereen een grote schok zijn. Het zal als een grote verrassing komen en een moment van realisatie.

Dit markeert het einde van de oude wereld en de geboorte van een nieuwe; vanaf dit punt zal er geen duisternis of bedrog meer zijn in het menselijk bewustzijn!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven