Transmissie van de Galactische Federatie naar de mensheid – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Transmissie van de Galactische Federatie naar de mensheid

STEL DAT ER VREDE IS; VREDE ONDER ALLE LEVENDE WEZENS; VREDE TUSSEN MENSEN, VREDE TUSSEN DIEREN, VREDE ZELFS MET PLANTEN, WANT ZELFS PLANTEN HEBBEN OOK HET RECHT OM OP DEZE PLANEET TE LEVEN. ALS JE ECHT WILT HELPEN OP DEZE PERFECTE PLANEET, HOUD DAN DIT VISIE VAST EN STUUR WAT LIEFDE NAAR HET UNIVERSUM.
Geliefden,

Wees wakker! Wees klaar! Wees geconcentreerd! Voel het in je, met overtuiging. Je weet dat het moment van ontwaken nabij is. Je staat op de drempel van een krachtige nieuwe golf. Dus nu is het tijd om jezelf voor te bereiden.
 
Ben je klaar om verder te gaan met je leven zoals het was en een nieuwe realiteit binnen te stappen?
 
Dit is een wake-up call voor mensen die klaar zijn om het licht van de waarheid te zien, spiritueel bewustzijn te verwerven en hun leven ten goede te laten transformeren.
 
Er komt een einde aan de slavernij van de mensheid. Plezier, vreugde, geluk zullen overvloedig zijn, maar bovenal zal het geweldig zijn omdat het in contact zal zijn met het Goddelijke, in contact met God. God wacht op je ontwaken. Hij wacht op jou om weer van hem te houden.
 
Als je je onzeker voelt over de toekomst, vergeet dan niet dat je gedachten krachtig zijn. Ze worden met de snelheid van het licht naar het universum gebracht en beïnvloeden ieders realiteit.
 
Wanneer we de denkpatronen van bepaalde mensen observeren, lijken ze buitengewoon negatief te zijn. Ze willen nog steeds hun leven in de derde dimensie doorbrengen zonder liefde, gelijkheid of moed. Ze realiseren zich niet dat hun gedachten werkelijkheid creëren, wat het transformatieproces vertraagt.
 
Je wereld wordt gecreëerd door je gedachten. Vermijd interferentie door je innerlijke stem af te stemmen op het positieve, het realistische en de waarheid. Het is het belangrijkste hulpmiddel bij het creëren van geluk, succes en welvaart.
 
Bedenk hoe iedereen schoon en groen zou zijn. Stel je voor dat er vrede is; vrede tussen alle levende wezens; vrede tussen mensen, vrede tussen dieren, vrede zelfs met planten, want ook planten hebben het recht om op deze planeet te leven. Als je echt wilt helpen op deze perfecte planeet, houd dan deze visie vast en stuur wat liefde het universum in.
 
Creëer een gelukkiger, vreedzamere planeet!
 
Denk aan een perfecte planeet. De perfecte planeet is een perfecte beschaving, voorbij elke religie, ideologie of cultuur. Het is een filosofie voor een vredig, harmonieus bestaan.

De grond is van niemand. Het is van Gaia; Zij is een deel van jou en jij bent een deel van Haar. De grenzen rond de landen, de koloniën, ze zijn allemaal kunstmatig. Het aardoppervlak is van niemand. Dit is de reden waarom iedereen kan wonen waar hij maar wil.
 
We zien geen grenzen in de toekomst. Nu de grenzen open zijn en je niet meer hoeft over te steken, kun je met iedereen praten en werken. Locatie wordt gewoon een kwestie van stilte en onbeweeglijkheid. De hele wereld zal je thuisland zijn. Alles zal overal bestaan ​​en alles zal voor iedereen bij de hand zijn.
 
Alles wordt gedeeld; geen eigendom, geen grenzen, geen plaatsen voor egoïsme, hebzucht en hamsteren. Geen plaats om te stelen; het is allemaal van jou. Er is geen plaats voor geweld; alles is van iedereen. De pestende geest geeft zichzelf over aan een hoger bewustzijn waar er gelijkheid, harmonie en overvloed is voor iedereen.
 
Het nieuwe tijdperk is aangebroken, het tijdperk van nieuwe mensen. Het tijdperk waarin iedereen op deze planeet op gelijke voet staat. Geen armoede meer, geen honger meer, geen dakloosheid meer. Het zijn allemaal broers en zussen. Allen zijn vrienden. Laten we dansen in de 5e dimensie met liefde, vreugde en gelach.
 
Iedereen heeft het recht om zonder armoede te leven. Iedereen heeft het recht om onder het juk van eindeloze schulden vandaan te komen die hen tot slaaf maken en hoop geven voor de toekomst. Iedereen verdient een waardige dood.
 
We weten wat ideaal zou zijn in de nieuwe wereld! Een gedeelde economie zonder particulier eigendom van land of bedrijven. Een alomvattende overvloed waarin iedereen de basisbehoeften heeft en rijkdom niet geconcentreerd is in de handen van enkelen. Iedereen, zonder uitzondering, moet verzekerd zijn van een gelijk aantal middelen.
 
Je leven zal je eigen creatie zijn. Je zult weten hoe je moet creëren, liefhebben en je plichten moet vervullen zonder de noodzaak van dwang van je superieuren, van wie dan ook. Je werkt omdat je wilt, niet omdat het moet. Je zult jezelf vrijelijk en met liefde aan iedereen geven, wetende dat je een deel van iedereen bent.
 
Dus we zeggen jullie dat het Vijf dimensionale Licht dat naar de planeet komt, je beste vriend is. Het is alles wat je wilt en alles wat je je kunt voorstellen. Het is een mooie en vriendelijke beste vriend die wil dat je gelukkig en vrij bent.
 
Het keert nu terug naar de planeet om jullie terug te brengen naar de Hof van Eden. Het keert terug om er een paradijselijke wereld van te maken. Deze lichtkracht heeft maar één agenda – slechts één – en het is om de hele mensheid te transformeren in een volledig liefdevol wezen!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven