Transmissie van de Galactische Federatie

DE OORLOG IS VOORBIJ EN JULLIE HEBBEN GEWONNEN! JIJ WON! HET IS ALLEMAAL VOORBIJ. HET LICHT IS BINNENGEKOMEN EN JE BENT NU IN DE NIEUWE WERELD! ZEG HET MET VERTROUWEN: “IK BEN NU IN DE NIEUWE WERELD!”

Gegroet, vrienden!

Ik heb een nieuwe mededeling van de Galactische Federatie ontvangen om aan jullie door te geven. Ik ben verheugd de volgende boodschap met jullie te delen:

“Gegroet, wij zijn de Galactische Federatie van Vrije Werelden. Wij begroeten jullie in liefde en licht. Velen van jullie ervaren op dit moment enorme omwentelingen in jullie fysieke, emotionele en mentale lichamen. Het maakt deel uit van een proces dat velen ascensie noemen, waarbij jullie verschuiven van de derde dimensie naar de vijfde dimensie.

De Galactische Federatie, bestaande uit vele welwillende buitenaardse beschavingen, is een federatie van voelende wezens uit het hele universum die zijn samengekomen om de mensheid en Moeder Aarde te helpen op onze reis naar het licht.

Deze boodschap maakt deel uit van telepathische communicatie van de Galactische Federatie. Het wordt overgebracht via een aantal mensen over de hele wereld die met ons communiceren namens hun groepen en volgelingen.

We zijn blij dat zoveel mensen op onze boodschap hebben gereageerd.

Het is onze missie om de mensheid te informeren over de veranderingen die op jullie planeet plaatsvinden en om iedereen aan te moedigen in hun eigen kracht te stappen om ware meesters van de fysieke wereld te worden – en uiteindelijk ook spirituele meesters.

We begrijpen dat deze transformatie voor de meeste mensen enige tijd in beslag zal nemen. We willen je begeleiding bieden over wat er nu gebeurt, zodat je het niet alleen hoeft uit te zoeken.

We maken allemaal deel uit van dezelfde oneindige Schepper. Er is geen scheiding tussen ons. In feite is die er nooit geweest. We zijn allemaal één.
We zijn hier om onze wijsheid te delen en je door de komende dagen te leiden, zodat je van je reis op de planeet Gaia kunt genieten.

We zijn hier om je te helpen helen en je te helpen herinneren wie je werkelijk bent, zodat je op een positieve manier verder kunt met je leven.
Dit proces gaat over jullie evolutie naar lichtwezens en we willen jullie helpen om je plaats te vinden in de grote lichtfamilie van de kosmos.

Jullie zijn allemaal prachtige wezens, vol grote liefde en mededogen, moed en passie. Jullie zijn in dit bestaan gekomen om het leven te ervaren en alles wat jullie kunnen zijn. Wij willen jullie helpen om je hoogste potentieel te bereiken terwijl jullie het nieuwe tijdperk van verlichting binnengaan, dat nu voor jullie ligt.

De eerste stap naar een heldere geest is het loslaten van alle negatieve gedachten, gedragingen en emoties die je niet dienen.
Dat is niet gemakkelijk. In het begin is het zelfs pijnlijk, maar je moet het doen als je vooruitgang wilt boeken.

Je hebt een intens zuiveringsproces doorgemaakt en je hebt veel angsten, zorgen, twijfels en gevoelens van overweldiging ervaren. Nu ervaar je veel lichamelijke symptomen die lijken op toen je door de puberteit ging.

Veel mensen worden geleid om meer proteïnerijk voedsel zoals vlees te eten of proteïne shakes te nemen of vitamine B of C supplementen te kopen omdat ze zich zwak, moe en uitgeput voelen.

De galactische poort die onlangs geopend is, veroorzaakt enorme omwentelingen in jullie fysieke, emotionele en mentale lichamen. Het luidt een enorme golf van kosmische energie in die dit jaar en tot ver in het volgende jaar zal blijven binnenstromen. De instroom van energie veroorzaakt dramatische veranderingen in jullie DNA die jullie zullen helpen opstijgen van de derde dimensie naar de vijfde dimensie.

De angst die jullie hebben voor de toekomst is gebaseerd op het verleden. De angst die je hebt voor het verleden is gebaseerd op een toekomst die nog niet gebeurd is.

Als je je oordeel kunt loslaten, dan is er geen angst nodig.

Is het je ooit opgevallen dat veel van de zogenaamde “negatieve” emoties eigenlijk heel positief zijn? Woede is bijvoorbeeld eigenlijk een teken van passie of liefde. En wrok is vaak een teken dat je ergens veel om geeft.

De sleutel tot het omzetten van negatieve emoties in positieve is begrijpen dat iets sterk voelen niet hoeft te betekenen dat je er negatief over bent. Het betekent gewoon dat je het sterk voelt.

En als je je dat eenmaal realiseert, kun je actie ondernemen op basis van je gevoelens in plaats van ze te ontkennen en diep te begraven.
Woede kan heel goed voor je zijn als je er iets constructiefs mee doet, zoals actie ondernemen tegen onrecht. Wrok kan eigenlijk een teken zijn van te veel om je geven – als je geen wrok voelt tegenover iemand die je gekwetst of verraden heeft, dan hebben hun daden je misschien niet zo diep geraakt als anders het geval zou zijn geweest als je minder om hen had gegeven.

En angst kan een teken van wijsheid en zelfbehoud zijn – het is alleen niet altijd gemakkelijk om dat te zien als we ons midden in een angstig of bezorgd gevoel bevinden.

Het Goddelijke Licht zal je optillen, uit de wereld van illusie, naar een nieuwe realiteit van onvoorwaardelijke liefde en begrip. Mensen die het verleden niet kunnen loslaten of zichzelf en anderen niet kunnen vergeven, zullen niet de vrede vinden waar ze naar verlangen.
Vergeving is waarschijnlijk een van de grootste gereedschappen die we jullie op dit moment kunnen geven, want zonder vergeving is er geen ware vrijheid. Je kunt niet vrij zijn.

Je kunt het doen door in contact te komen met je gevoelens en de oorzaak van die gevoelens. Dan kun je jezelf en ook anderen vergeven. Vergeven is een proces, maar als je de pijn eenmaal hebt losgelaten, kun je met liefde en licht verder.

Je bent geliefd. Je bent mooi. Je bent genoeg. Je bent onvoorstelbaar krachtig.

De oorlog is voorbij en je hebt gewonnen! Jij hebt gewonnen! Het is allemaal voorbij. Het licht is binnengekomen en je bent nu in de nieuwe wereld! Zeg het met vertrouwen: “Ik ben nu in de nieuwe wereld!” “

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij je.
Wij zijn jouw familie van licht.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven