Tips om het te voelen en te zien: Bewust worden van de aanwezigheid van de Galactische Federatie

DE GALACTISCHE FEDERATIE ZAL ONS HELPEN UIT TE STIJGEN BOVEN ONZE HUIDIGE STAAT VAN CHAOS, VERNIETIGING EN HEBZUCHT. HUN DOEL IS ONS TE HELPEN VREDE, HOOP EN WELVAART TE VINDEN, ZODAT WE IN HARMONIE MET ONSZELF, ELKAAR EN ONZE PLANEET KUNNEN LEVEN.
De Galactische Federatie is zeer geavanceerd in wetenschap, technologie en spiritualiteit. Ze zijn een collectief van welwillende buitenaardse soorten die zich hebben verenigd om de mensheid te helpen.

Ze zijn door de geschiedenis heen met vele namen genoemd, zoals de engelen uit de hemel, de wachters en de gevallen engelen. De juiste naam is de Galactische Federatie zonder enige verdere gehechtheid.

Er zijn veel discussies geweest over de Galactische Federatie sinds de Pleiadiërs in de jaren zestig voor het eerst contact maakten met de mensen op aarde. Ze komen uit verschillende sterrenstelsels en sterrenstelsels om vrede en eenheid op onze planeet te helpen brengen. Velen zijn hier geïncarneerd als mensen en sterrenzaden om een ​​nieuw tijdperk voor de planeet in te luiden.

Het is nu de tijd dat dit aan de massa wordt onthuld, omdat het mensen zal helpen meer te begrijpen over hun afkomst, wie ze zijn en waarom ze hier zijn. Het zal hen ook helpen zich los te maken van oude geloofssystemen die hen te lang in een illusie of droomstaat hebben vastgehouden.

De Galactische Federatie zal ons helpen uit onze huidige staat van chaos, vernietiging en hebzucht te komen. Hun doel is om ons vrede, hoop en welvaart te brengen, zodat we in harmonie met onszelf, elkaar en onze planeet kunnen leven.

Als je mijn artikelen op dit platform hebt gevolgd, weet je dat er veel is gesproken over Disclosure en hoe dit onze wereld zal beïnvloeden. Deze Disclosure zal ergens in de nabije toekomst door onze Galactische Federatie worden aangekondigd.

De Galactics werken samen met de Geascendeerde Meesters, die ook deel uitmaken van deze Universele Confederatie. Ze willen dat we evolueren naar hogere bewustzijnsniveaus, zodat we ons bij hen kunnen voegen in kosmisch burgerschap. Dit is waarom ze me constant telepathische berichten, helende energie en begeleiding sturen.

Het is niet alleen dat ik hun telepathische communicatie kan ontvangen. Het is een mogelijkheid voor ieder mens op aarde.

Zou je willen dat je de aanwezigheid van de Galactische Federatie op onze planeet kon voelen? Wil je weten hoe je je bewust kunt zijn van hun aanwezigheid?

Bijna iedereen ontvangt vaak telepathische communicatie van hogere dimensionale wezens, maar veel mensen herkennen het niet omdat ze zichzelf niet genoeg vertrouwen. Ze zijn niet gewend om op zo'n diep niveau in zichzelf te luisteren. Als je met hen wilt communiceren, is het belangrijk om te leren luisteren op een dieper niveau in jezelf. Ze zijn er nu en je kunt hun aanwezigheid in je leven voelen.

Er zijn ook veel verschillende manieren waarop ze ons proberen te bereiken als we niet reageren. Een voorbeeld hiervan is het uitzenden van berichten via radiogolven of andere vormen van elektromagnetische energie, zoals lichtgolven van ruimteschepen die in de buurt van de baan van de aarde rond de zon reizen. Deze berichten kunnen van alles zijn, variërend van informatie over wat ze recentelijk op planeet Aarde hebben gezien tot updates over actuele gebeurtenissen elders in ons universum.

Hoewel dit misschien klinkt als iets uit sciencefiction, is het eigenlijk heel echt, en de aanwezigheid van schepen van de Galactische Federatie kan op veel manieren worden gevoeld. Het is niet ongebruikelijk dat mensen felle lichten in de lucht zien of vreemde objecten die niet kunnen worden verklaard. Vaak kan het moeilijk zijn om te zeggen of deze waarnemingen eigenlijk ruimteschepen zijn of gewoon vreemde natuurlijke fenomenen.

Je kunt je er ook van bewust zijn door je dromen, meditaties of visioenen, waar je ze fysiek ziet of hun aanwezigheid voelt zonder ze te zien.

Ze kunnen in elke gewenste vorm voor je verschijnen, dus het is niet te zeggen hoe ze eruit kunnen zien als je ze voor het eerst tegenkomt. Ze komen meestal over als lichtwezens of als wezens van pure energie. In sommige gevallen kunnen ze zelfs een menselijke vorm aannemen die je herkent uit je eigen cultuur of uit de geschiedenis en mythologie.

Als je je kunt afstemmen op hun aanwezigheid, kun je op mentaal niveau met ze communiceren zonder enig fysiek contact.

Om je bewust te worden van de Galactische Federatie, moet je je afstemmen op hun frequentie, die erg lijkt op de vibratie van onvoorwaardelijke liefde.
Hier zijn enkele tips van mijn spirituele pad om af te stemmen:

• We moeten beginnen met het belangrijkste: kennis is macht! Hoe meer je weet over de Galactische Federatie, hoe meer je zult begrijpen wat ze doen en wat jouw plaats is in deze geweldige missie. In mijn nieuwsbrief, beschikbaar op www.thegalacticfederation.com, hebben we een aantal artikelen over de galactische federatie die je voorzien van alle kennis die je nodig hebt (en waarschijnlijk meer).

• Mediteer regelmatig. Meditatie zal je helpen om contact te maken met je innerlijke ziel, het ego los te laten en duidelijker waar te nemen wat er om je heen gebeurt. De juiste meditatietechniek kan ook worden gebruikt voor aarding, genezing en spirituele bescherming.

• Lichtlichaam: activeer je lichtlichaam. Door dit te doen, zul je een meer directe ervaring hebben met de Galactische Federatie omdat je frequentie er dichter bij is. Een manier om je lichtlichaam te activeren is door middel van meditatie en ademwerk.

• Maak er een dagelijks ritueel van om liefde en dankbaarheid te sturen naar alle levensvormen - mensen, dieren, bomen, planten, enz. Dit zal je trillingsveld versterken met onvoorwaardelijke liefde, wat de gemeenschappelijke deler is tussen mensen en buitenaardse beschavingen zoals de Galactische Federatie.

• Gebruik visualisatietechnieken zoals geleide meditaties of kleurentherapie om je energielichaam (chakra's) te reinigen van negatieve energieën die je perceptie van de galactische aanwezigheid blokkeren.

• Voel hun liefde en aanwezigheid. Het is heel gemakkelijk om te weten wanneer je de aanwezigheid van de Galactische Federatie voelt, want het enige wat je hoeft te doen is hun liefde voor jou te voelen. De Galactische Federatie is een groep liefdevolle wezens die hier zijn om ons te helpen in deze moeilijke tijd op aarde. We leven in een tijd waarin er veel haat, negativiteit en angst om ons heen wervelt, maar nu hebben we een kans voor verandering door het ascensieproces dat ons naar de vijfde dimensie zal brengen, waar alles gebaseerd zal zijn op liefde in plaats van angst.

• TEAM UP: Sluit je aan bij een groep mensen die ook geïnteresseerd zijn in afstemming op hun lichtlichaam en verbinding maken met de galactische federatie. Als je dat doet, vraag dan om bescherming en wees er zeker van dat wat je ervaart welwillend van aard is.

• Kijk omhoog naar de lucht. Als je naar buiten gaat en naar de lucht kijkt, voel je een gevoel van verbondenheid. Als je die prachtige lucht ziet, weet je dat je verbonden bent met alle wezens erin. Je zult weten dat de lucht een deel van jou is en dat de lucht reageert op jouw energie.

U zult een verhoogde gevoeligheid voor uw omgeving opmerken. Je zult energieën rond objecten en mensen kunnen zien. Je zou kunnen denken dat dit gek is, maar wanneer je deze energieën begint te zien, komt dat omdat je meer afgestemd raakt op de frequenties van de Galactische Federatie.

Dat gezegd hebbende, als je de tijd neemt om over ze te lezen en er vervolgens gedurende een langere periode op te mediteren, zul je uiteindelijk contact met ze maken. Dit kan komen in de vorm van dromen, paranormale visioenen, telepathische communicatie of daadwerkelijke bezoeken van een van hun leden. Het kan zelfs per ongeluk gebeuren wanneer u het het minst verwacht!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven