Tijd om in Actie te komen: De enige Waarheid waarop u kunt vertrouwen, BENT U!

JE BENT JE HELE LEVEN IN VOORBEREIDING OP DIT MOMENT GEWEEST, EN ELKE CEL VAN JE WEZEN KENT HET. JE KOMT HIER VOOR DEZE MISSIE. JE BENT HIER OP DEZE PLANEET IN EEN DIEP EN KRACHTIG PROCES VAN ONTWAKEN OM STRIJDERS VAN HET LICHT TE WORDEN.
Geliefden,

Jullie zijn hier op deze planeet, in een diep en krachtig proces van ontwaken, om Strijders van het Licht te worden; Aardsoldaten; Galactische Ambassadeurs.

Klaar om te bewegen, te evolueren, te werken en te vechten voor wat juist is, en zich te verzetten tegen degenen die het ontwaken van het menselijk bewustzijn willen stoppen. Klaar om op te staan ​​tegen F.E.A.R: _False Evidence Appearing Real_.

Je bent niet alleen! Als strijders van het licht gaan we allemaal samen door dit proces.

Bewustzijn ontwaakt in ieder van ons. Het licht van de Schepper wil zich door ons uitdrukken. Laat het schijnen!

De Galactische Federatie houdt ons in de gaten. Onze inspanningen en moed zijn zeer welkom. Ze zijn erg opgewonden om te zien dat we allemaal samen werken om dit doel te bereiken, als het menselijk ras. Dit is een teken dat de mensheid wakker begint te worden en grotere verschuivingen begint te maken.

We hebben een mijlpaal bereikt met betrekking tot de collectieve frequentie, ondanks de "leiders" van onze planeet, die de huidige gebeurtenissen al tientallen jaren plannen. Alles wat er nu gebeurt, is bedacht en ontwikkeld, zodat de wereldorde hetzelfde blijft. Er bestaat niet zoiets als "toeval". Dit is geen toevallige gebeurtenis.
Als je dit nu leest, ben je klaar om deel te nemen aan deze zoektocht naar een nieuwe orde, een rijkere wereld, vol liefde en licht.

En om dit te doen, is er maar één verhaal waar je naar kunt luisteren: dat van jou.

De enige waarheid waarop je kunt vertrouwen, ben JIJ!

We moeten even de tijd nemen om onszelf te isoleren van de buitenwereld, het lawaai te blokkeren en naar onze innerlijke stem te luisteren. Vraag jezelf dan af: "Wat is mijn gewenste realiteit?" "In wat voor wereld wil ik leven?"

Luister. De bron van het leven zit in jou. En het weet het allemaal.

Wat je als intuïtie waarneemt, is informatie die uit hogere dimensies komt, door jou gefilterd, voor jou. Je aangeboren intelligentie is goddelijk. Gebruik het. Handel er naar.

Zoals we in onze wereld zeggen: "Acties spreken luider dan woorden".

En vandaag willen we je aandacht vestigen op je fysieke bestaan.

Je hebt geweldig werk verricht door je psychische zintuigen te verfijnen, vanuit het hart te leven, te ontwaken en je spiritualiteit te eren. Maar nu is de tijd gekomen om fysiek in actie te komen.

Omdat jullie fysieke lichamen hebben en in een fysieke wereld leven, zijn er nu nieuwe taken die jullie op je moeten nemen om de bevrijding van de aarde van de duistere krachten te verzekeren.

Je hebt geweldig werk verricht door licht in de cellen van je wezen te verankeren. Dit geeft u de mogelijkheden die op dit moment nodig zijn.

En terwijl de galactische oorlog voortduurt, gaan wij, de Galactische Federatie, vooruit met het beschermen van de Aarde vanuit de spirituele en astrale rijken.
Maar we dringen er bij u op aan om nu in actievere rollen te stappen.

Verandering is nodig en moet gebeuren!

Maar het kan zich alleen manifesteren als het op kernniveau gebeurt.

"Als je verandert, verandert alles".

Jij hebt de macht. Jij bent verantwoordelijk voor het faciliteren van de gebeurtenissen die zullen leiden tot ultieme en onvermijdelijke verandering op jullie planeet.

Weet je niet dat je God zelf bent?

De Schepper heeft ons gemaakt naar zijn beeld. Het is almachtig, en dat zijn wij ook.

Weet je niet dat je de kinderen van de zon bent?

Je zult een nieuwe dageraad voortbrengen!

Je bent je hele leven hierop voorbereid en elke cel van je wezen weet het. Je kwam hier in deze tijd en ruimte voor deze missie.

Je denkt alleen dat ze de controle hebben omdat jij het zo hebt gemaakt. Terwijl ze in feite doodsbang voor je zijn. Waarom denk je dat ze verschillende methoden en agenda's plannen en benadrukken om hun sluwe plannen te verwezenlijken?

We zijn met te veel om ze onder controle te houden en ze zijn ongerust geworden. Dit is het kantelpunt.

Nogmaals, we willen graag benadrukken dat jullie degenen zijn die de touwtjes in handen hebben.

Sta op mensen! Word wakker sterrenzaden! De tijd waarop je je hebt voorbereid, is nu aangebroken. Welkom in het nieuwe tijdperk!
Mobiliseer uw gemeenschappen, spreek hardop, spreek uw ware aard uit, kom samen in liefde, mededogen, respect, eenheid en, belangrijker nog, vrede.

Draai het spel om. Wen aan het idee dat jij de baas bent. Jij neemt het nu over!

Blijf gedurende het hele proces in een hoge vibratie, positief, verliefd en licht. Houd het visioen van de hemel op aarde fel in je gedachten. Elke minuut van elke dag.

Tril met de nieuwe realiteit, voel het in je hart en veranker de overwinning van het licht in het fysieke rijk.

En onthoud,

Je bent niet alleen.

We houden zielsveel van je.

Wij zijn hier bij u.

Wij zijn uw familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Kunst door Aurora Ray

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.
Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven