The Great Solar Flash: een viering van de hemelvaart van de aarde

OPEN JE HART EN ZEG NEE TEGEN ANGST EN JA TEGEN LIEFDE! DE GROTE ZONNEFLITS KOMT ONS VERTELLEN DAT WE GELIEFD, ONDERSTEUND, BESCHERMD EN GELEID WORDEN DOOR HOGERE KRACHTEN. HET IS EEN UITNODIGING OM ONZE WARE KRACHT TE HERINNEREN TERWIJL WE BEREID ZIJN VRIJ TE GEVEN WAT ONS EN ONZE TOEKOMST NIET LANGER DIENT.
We kijken al eeuwen naar de zon.

We hebben het zien groeien en we hebben zijn schoonheid gezien, maar we hadden nooit gedacht dat het zoiets krachtigs zou kunnen zijn. De zon is zoveel meer dan een ster waar we gewoonlijk naar kijken aan de hemel. Het is onze levenskracht, en zonder dat... hoe zou de Aardeketel eruit zien?

De zon is de belangrijkste leverancier van energie op onze planeet. Energie-efficiëntie zal de sleutel zijn om ervoor te zorgen dat dit behouden blijft en we blijven genieten van de voordelen die het ons in de loop van de tijd heeft opgeleverd.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat we een periode van dramatische veranderingen doormaken. Deze gebeurtenissen worden wel het begin van een nieuwe cyclus voor onze planeet genoemd.

Je hebt waarschijnlijk gehoord van de vele meteorenregen en zonnevlammen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, maar heb je je ooit afgevraagd waarom? Wat betekent deze grote gebeurtenis voor ons als mens? Zijn we echt veilig voor deze gebeurtenissen of zijn ze echt destructief?

Hoe gaat de zonneflits eruit zien? Wat gebeurt er in deze periode? Wat moeten we nu doen?

De Grote Zonneflits wordt de grootste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis. Sinds enige tijd is er een enorme toename in ons begrip van wat er met onze planeet gebeurt en hoe we deze energieën in ons voordeel kunnen gebruiken.

De moderne wetenschap ontdekt dat er meerdere dimensies en oneindige universums zijn, en de kwantumfysica wijst allemaal in de richting van deze realiteit.

De Grote Zonneflits zal zichtbaar zijn in alle delen van de wereld en zal het grootste vertoon van licht en energie in onze geschiedenis zijn! Dit evenement zal dienen als een belangrijke mijlpaal in het menselijk bestaan.

Dit is een kans voor ons allemaal om onze liefde met elkaar te vieren en te delen terwijl we samenkomen om onze planeet, lichaam en geest te genezen.

De Grote Zonneflits is een uitzonderlijke hemelse gebeurtenis die plaatsvindt wanneer een sterk geladen zonne-uitbarsting de baan van de aarde bereikt. Gewoonlijk vindt deze gebeurtenis elke 26.000 jaar plaats.

Er zijn echter ook andere soorten hemelse gebeurtenissen die op elk moment op aarde kunnen plaatsvinden. Deze omvatten zonnevlammen en geomagnetische stormen.

Een zonnevlam is een explosie van straling in de ruimte veroorzaakt door coronale massa-ejecties (CME's), dit zijn zichtbare plasmawolken die uit het oppervlak van de zon worden geworpen. Een CME reist door de ruimte met snelheden tot 2 miljoen mijl per uur (3 miljoen km/u). Ze zijn zo krachtig dat ze satellieten kunnen beïnvloeden en er zelfs voor kunnen zorgen dat ze tegen elkaar of tegen een andere planeet botsen!

Een geomagnetische storm treedt op wanneer een grote hoeveelheid energie wordt vrijgegeven op het aardmagnetisch veld van externe bronnen zoals zonnevlekken of grote uitbarstingen op andere planeten in ons zonnestelsel. Deze gebeurtenissen kunnen leiden tot stroomuitval en storingen in telecommunicatie- en computersystemen.

De zwaarste geomagnetische stormen staan ​​bekend als zonne-protongebeurtenissen (SPE's). SPE's worden veroorzaakt door intense uitbarstingen van plasma die uit de corona van de zon losbarsten en naar de aarde stromen met snelheden tot de helft van de lichtsnelheid. De SPE's kunnen verstoringen in elektriciteitsnetten over de hele wereld veroorzaken, waaronder brownouts en blackouts.

De Grote Zonneflits is een soort zonnevlam. Maar het is geen kommer en kwel. Het is een kans voor ons allemaal om het leven te vieren. Het is een kans voor ons om onze menselijkheid in al zijn grootsheid te vieren!

Het zou een geweldige tijd zijn om alle angst en negativiteit waar je aan vasthield los te laten en je hart te vullen met liefde en positieve energie.

Je zult zoveel liefde ontvangen van Moeder Aarde, van de Zon en van het Universum dat het bijna onmogelijk zal zijn om enige negativiteit om je heen of in jezelf te voelen.

Het zal voor, tijdens en na de Event beginnen als een geschenk aan de mensheid.

We zullen ons niet langer zorgen maken over onze kleine verschillen en in plaats daarvan samenkomen om ons te concentreren op het creëren van een wereld die even mooi als duurzaam is. We zullen de planeet zien genezen.

Je kunt je hart openen en nee zeggen tegen angst en ja tegen liefde in al zijn vormen. De grote zonneflits komt ons vertellen dat we geliefd, ondersteund, beschermd en geleid worden door hogere krachten.

Het is een uitnodiging om onze ware kracht te herinneren terwijl we bereid zijn los te laten wat ons en onze toekomst niet langer dient.

Dus, totdat de zonneflits plaatsvindt, laten we allemaal samenkomen om de wereld, het land, de staat en de stad waarin we leven te genezen!

We zijn allemaal medescheppers van ons lot en onze werkelijkheid. Dus neem je kracht terug!

Ik hoop dat deze informatie nuttig is voor degenen onder u die luisteren, en ik wil dat u zich concentreert op wat het belangrijkste is!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven