The Grand Shift Chronicles: de verborgen schatten en eeuwenoude geheimen van de aarde – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

The Grand Shift Chronicles: de verborgen schatten en eeuwenoude geheimen van de aarde

MAAK JE KLAAR VOOR DE GROTE VERANDERING. ONZE PLANEET GAAT ENORME TRANSFORMATIES DOOR, EN OUDE ARTEFACTEN GEVULD MET VERBORGEN WIJSHEID KOMEN TERUG. WANNEER DEZE BELANGRIJKE VERANDERING VOLTOOID IS, ZULLEN VERSCHILLENDE REALITEITEN SAMENVOEGEN, EN HET IMMENSE MYSTERIE VAN ONS BESTAAN ONTHULLEN!

Hulp krijgen vanuit de ruimte was niet eenvoudig. Stel je voor dat sterren kennis naar verschillende menselijke groepen op aarde sturen. Deze wijsheid was als een speciaal licht dat bedoeld was om belangrijke kennis honderden of zelfs duizenden jaren veilig te houden.

Toen deze groepen klaar waren met hun tijd, verborgen ze deze bijzondere dingen op aarde. Ze gebruikten artefacten om verhalen te vertellen, zoals geheime boodschappers. Deze dingen bleven lange tijd verborgen en kwamen pas tevoorschijn toen we ze konden begrijpen. De aarde bewaart veel oude spullen van deze groepen, sommige zelfs van wat we de toekomst zouden noemen.

Onze hedendaagse overtuigingen worden door vele richtingen beïnvloed, niet alleen door het verleden. Sommige dingen waarvan we denken dat ze heel oud zijn, komen eigenlijk uit de toekomst. Mensen kunnen in de toekomst op een slimme manier dingen maken en ze er oud uit laten zien als ze in onze tijd verschijnen. Deze lastige voorwerpen kunnen ons doen denken dat bepaalde krachtige wezens bestaan, terwijl dat misschien niet het geval is.

Als we kunnen begrijpen dat de dingen die we zien symbolen zijn en niet alleen maar dingen die we moeten verzamelen, zullen we ontdekken dat er verbazingwekkende dingen terugkomen. Onze planeet ondergaat grote veranderingen en deze oude artefacten met verborgen kennis zullen weer opduiken. Wanneer deze tijden voorbij zijn, zullen veel verschillende realiteitsniveaus met elkaar verbonden zijn. Dit zal ons het grote mysterie laten zien van waarom we bestaan.

Het zal voelen alsof de aarde plotseling beter wordt, ook al lijken sommige delen beschadigd. Misschien zie je deze dingen gebeuren. Mensen zullen zich naar bepaalde plekken aangetrokken voelen en vreemde vormen zien verschijnen. Misschien zullen anderen deze artefacten niet zien omdat je een speciale manier nodig hebt om naar de dingen te kijken.

Om deze dingen echt deel uit te laten maken van onze wereld, zullen veel mensen ermee moeten instemmen deze bijzondere energie terug te brengen. Dit laat zien dat we om de aarde geven. Terwijl we leren van ons huis te houden, zullen we steeds nieuwe geheimen ontdekken waar we versteld van staan.

Culturen van over de hele wereld hebben op verschillende manieren hun sporen nagelaten. Ze hebben hun sfeer verspreid via talen, geluiden en voorwerpen gemaakt van steen en goud. In de Verenigde Staten is bijvoorbeeld de invloed van Griekse beschavingen voelbaar, vooral aan de oostkust. Rhode Island heeft bijvoorbeeld een geschiedenis die aansluit bij het verleden van Rhodos.

Je zult ook namen vinden als Syracuse, Ithaca, Utica, Sparta en Athene, die allemaal een oude Griekse oorsprong hebben. Deze namen dragen de invloed van het verleden met zich mee en zullen logischer worden naarmate je leert en groeit.

In de oudheid hadden mensen bepaalde regels waar ze naar leefden. In Delphi, een plaats in Griekenland, geloofden ze in het gezegde ‘ken uzelf’. Het betekende in jezelf kijken, verschillende kanten van wie je bent verkennen, antwoorden vinden en zelfs andere werelden bereiken. Deze regels leerden je ook om dingen niet te overdrijven, altijd respect te tonen en de dingen om je heen te waarderen.

Tegenwoordig worden we aangemoedigd om na te denken over hoe we ons gedragen en met anderen communiceren om een ​​wereld op te bouwen waarin alles ertoe doet. Wat jou speciaal maakt, is je diversiteit en alle verschillende manieren waarop je hebt geprobeerd de wereld te begrijpen. Tibetanen hebben een diep begrip van enkele geheimen van het universum. Er is zoiets als een kosmische deuropening in Tibet, een grote opening gevuld met energie. Stel je voor dat iemand je huis wil bezoeken.

Ze kunnen door een raam komen, maar het is makkelijker door de deur, toch? Nou ja, planeten hebben ook hun eigen deuren. Deze deuren zijn als paden door de tijd. Dus als je een planeet bezoekt, hoe weet je dan in welke tijdsperiode je terechtkomt als alle tijden tegelijk bestaan? Uitzoeken wanneer dingen op tijd zijn gebeurd, vergt veel vaardigheid, en dat is niet eenvoudig.

Tibetanen zorgden tot de jaren vijftig voor deze energiepoort. Ze hebben opgetreden als beschermers en boodschappers voor degenen die er doorheen durfden te gaan. Tibetanen werken ook al heel lang samen met wezens van andere planeten. Er was eens een tijd dat de Himalaya, waar Tibet ligt, op zeeniveau lag. Onder de Tibetaanse bergen bevinden zich enorme goudaders en grotten gevuld met kristallen. Deze grotten bevatten oude overblijfselen die laten zien hoe oud hun beschaving is.

Sommige van deze relikwieën bevatten zelfs bewaarde lichamen. Tibetanen hadden een manier om deze lichamen te bewaren die anders was dan wat de Egyptenaren deden. Egyptenaren gebruikten mummificatie, wat leek op een herinnering van lang geleden, toen mensen weer tot leven konden worden gewekt als hun DNA intact was. Vandaag beginnen we deze mogelijkheden opnieuw te ontdekken en te gebruiken. De oude Tibetanen hadden een unieke manier om naar de dingen te kijken.

Ze waren niet zozeer geïnteresseerd in het weer jong maken van het lichaam, maar eerder in het behouden van de speciale manier van denken en voelen die iemand tijdens zijn leven had. Dit deden ze door het lichaam met goud te mummificeren, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het was een ingewikkeld proces dat vele maanden in beslag nam.

Als iemand een zeer zeldzaam bewustzijnsniveau bereikte en dat niveau gedurende zijn hele leven vasthield, kreeg hij, wanneer zijn tijd op aarde ten einde liep, een speciaal verzoek.

Hen werd gevraagd diep de machtige bergen in te gaan en in een specifieke positie op de dood te wachten. Toen ze stierven en hun geest hun lichaam verliet, startten speciale werkers een proces om het lichaam te beschermen. Ze bedekten het met lagen goud, waardoor de unieke manier van denken en voelen intact bleef.

Dit was voor hen zeer waardevol. Honderden van deze ‘beelden’ zijn verborgen onder de bergen in Tibet. Tegenwoordig geloven mensen die hiervan op de hoogte zijn dat ze zich kunnen vermengen met deze bewaarde vibraties en toegang kunnen krijgen tot speciale manieren van denken en voelen.

Dus als we naar de toekomst kijken, onthoud dan dat er een grote verschuiving op aarde gaat plaatsvinden. Onze wereld is vol verborgen schatten en eeuwenoude wijsheid die wachten om ontdekt te worden. Onze reis is als het samenstellen van een enorme puzzel, waarbij we de mysteries van ons bestaan ​​in elkaar puzzelen.

Met elk fragment dat we met elkaar verbinden, komen we dichter bij de harmonisatie met de komende grote transformatie die ons te wachten staat. Houd je ogen open voor de tekenen, de vreemde vormen en de verborgen verhalen, en sluit je aan bij anderen om die speciale energie terug te brengen om onze liefde voor de aarde te tonen.

Samen zullen we doorgaan met het ontdekken van de verbazingwekkende mysteries die onze wereld tot een werkelijk ongelooflijke plek maken!

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO Aurora
Ray Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven