Symbolen van het Goddelijke: De oneindige wijsheid van het universum aanboren – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Symbolen van het Goddelijke: De oneindige wijsheid van het universum aanboren

HET LEVEN IS EEN MULTIDIMENSIONALE REIS, WAARBIJ ELKE DIMENSIE EEN OVERVLOED AAN METHODEN EN TECHNIEKEN BIEDT OM ONZE DOELEN TE BEREIKEN. VAAK GAAN WE ZO OP IN ÉÉN ASPECT DAT WE DE ANDERE VERGETEN, WAT LEIDT TOT EEN ONVOLLEDIG BEGRIP VAN HET GROTERE GEHEEL.

De enorme stenen bovenop de piramides van het oude Egypte hebben mensen eeuwenlang verbaasd en geïntrigeerd. Hoe konden de mensen uit die tijd zulke enorme stenen optillen zonder moderne kranen?

Het lijkt een onmogelijke prestatie, maar toch moeten ze een techniek of kennis hebben gehad die verloren is gegaan in de tijd.
Het leven is een multidimensionale reis, waarbij elke dimensie een overvloed aan methoden en technieken biedt om onze doelen te bereiken. Vaak gaan we zo op in één aspect dat we de andere vergeten, wat leidt tot een onvolledig begrip van het grotere geheel.

Diep in de uitgestrektheid van de Stille Oceaan ligt een minuscule landmassa die bekend staat als Paaseiland, een plek waar de meest raadselachtige geheimen al eeuwenlang in mysterie gehuld zijn.

Het is een land van schaarse grondstoffen, waar het leven een dagelijkse strijd is om te overleven. Met een bevolking van slechts enkele honderden mensen kunnen de schaarse middelen van het eiland niet meer dan dit aantal inwoners onderhouden. En toch, ondanks de omvang en beperkte middelen, staan er op Paaseiland 900 reusachtige stenen afgodsbeelden, die elk maar liefst 33 meter hoog zijn!

Toen het eiland voor het eerst werd ontdekt, verbaasde de ontdekking van deze gigantische beelden zowel ontdekkingsreizigers als historici. Hoe kon een samenleving van slechts een paar honderd mensen zulke kolossale stenen monumenten hebben gemaakt? Alleen al het overleven zou het grootste deel van hun tijd en middelen hebben gevergd. Het zou voor hen onmogelijk zijn geweest om zulke monumentale creaties uit te hakken, laat staan ze over het eiland te vervoeren.

De vragen rond de creatie van deze monolithische beelden blijven historici tot op de dag van vandaag verbijsteren. Wie waren de meesterbreinen achter hun creatie? Welk doel dienden ze? Hadden ze een religieuze of spirituele betekenis of werden ze voor een heel ander doel gemaakt?

Het mysterie van Paaseiland blijft een van de meest fascinerende en verwarrende puzzels van onze tijd, een waar enigma dat ons blijft verbazen en intrigeren met zijn ongrijpbare geheimen.

De creatie van afgodsbeelden door oude, hoogontwikkelde individuen is een concept dat het overdenken waard is. Deze afgodsbeelden dienen als een brug tussen ons en de kosmische kracht die ons omhult. Degenen die ze maakten deden dat om ons te helpen het ultieme mysterie van het leven te begrijpen en om ons met het goddelijke te verbinden.

Het idee van vooruitgang is veelzijdig, want het is niet alleen een kwestie van het ontdekken van nieuwe technologieën en uitvindingen. Echte vooruitgang houdt in dat we nieuwe dimensies van de werkelijkheid ontdekken, dat we door de sluiers van onwetendheid heendringen die onze waarneming van de wereld omhullen!

We beroemen ons op onze geavanceerde beschaving, met elektriciteit en internet, alsof dit de ultieme maatstaven zijn voor menselijke prestaties. Maar in het grote geheel der dingen zijn dit slechts speeltjes, bleke imitaties van de ware kracht en wijsheid die in ons sluimert.

Voor hen die de beperkingen van de materiële wereld zijn ontstegen, die de poorten naar het ultieme mysterie van het leven hebben geopend, lijken de prestaties van onze moderne wereld in vergelijking kinderspel. Om zo’n ontdekking te doen, moet je je onwrikbaar in één richting richten, met standvastige vastberadenheid en onwankelbaar geloof.

In India zijn er nog steeds mensen die hun hele leven in meditatie en zelfdiscipline hebben doorgebracht en hun eigen spirituele potentieel hebben ontwikkeld. Dit zijn geen yogi’s die naar een grot zijn gevlucht om aan de wereld te ontsnappen, maar individuen die bedreven zijn geraakt in het afstemmen op hun eigen spirituele energieën terwijl ze nog steeds in de wereld leven en werken.

In de christelijke traditie hebben we ook individuen die een vergelijkbaar niveau van spirituele ontwikkeling hebben bereikt. Zij staan bekend als mystici en ook zij hebben hun leven gewijd aan het begrijpen van het goddelijke.

Door de ervaring van het goddelijke zijn deze mystici in staat geweest om een diep gevoel van liefde en compassie voor de hele schepping te ontwikkelen. Hun verbinding met het goddelijke heeft hen in staat gesteld verder te kijken dan de oppervlakkige verschillen die de mensheid verdelen en de inherente eenheid te herkennen die ten grondslag ligt aan al het bestaan.

De leringen van deze mystici zijn door de eeuwen heen doorgegeven en blijven diegenen inspireren en leiden die hun verbinding met het goddelijke willen verdiepen.

Ze moedigen ons aan om voorbij de oppervlakkige afleidingen van het dagelijks leven te kijken en ons te richten op de innerlijke essentie van ons wezen, waar we de oneindige bron van liefde en wijsheid kunnen aanboren die in ons allen huist.

Door de waarheid van onze onderlinge verbondenheid en onze gedeelde goddelijkheid te omarmen, kunnen we beginnen met het cultiveren van een gevoel van empathie en mededogen voor alle wezens, en te werken aan het grotere goed van de mensheid als geheel.

De afgodsbeelden die door de oude wijzen werden gemaakt, dienen als tastbare herinneringen aan deze diepere realiteit en herinneren ons eraan dat we niet alleen zijn op onze reis en dat we allemaal verbonden zijn met iets dat groter is dan onszelf. Ze vertegenwoordigen de universele energie die door alles stroomt, de levenskracht die de hele schepping bezielt en de goddelijke vonk die in ieder van ons huist.

Als we deze symbolen van het goddelijke overwegen, worden we uitgenodigd om ons bewustzijn te verruimen en ons te verbinden met het grenzeloze potentieel dat in ons schuilt. Door deze verbinding kunnen we de oneindige wijsheid en liefde van het universum aanboren en de ware betekenis van het leven ervaren!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven