Life Energy Plug-In is letterlijk ingeplugd worden in jouw eigen energieveld.

Wat is de Schumann Resonantie

De Schumann Resonantie is een elektromagnetische trilling van 7,83 hertz, die waar te nemen is tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft, op deze planeet staat in verbinding met deze trilling. Wij, de mens is zich hier echter niet van bewust, dit omdat het ons simpelweg niet geleerd is. Deze energetische verbinding geeft ons levensenergie. Onze bron van Liefde & Licht
(hertz, aantal trillingen per seconde)

Jouw Energetische verbinding met de trilling van 7,83hertz

Video afspelen
Video afspelen

Het is de constante geruststellende ‘zoem’ die al sinds het ontstaan van de (oerknal) aarde het leven doordringt en doorvoedt. 

De Glimmertjes die jouw ogen laten Glimmen

De magie van Berg Kristal, het reinigt, zuivert de aura en versterkt het zelfgenezend/helend vermogen

Kijkje in de grootste Kristallen grot ter wereld!

Video afspelen
Video afspelen

De oer trilling van 7,83hz geeft jou die intense innerlijke rust, wat onze natuurlijke staat van zijn is. Dieren resoneren heerlijk op deze oer trilling

Energie is de basis van al het leven op de aarde. Iedere vorm van energie trekt soortgelijke energie aan. Dit is het principe van resonantie. Wanneer we de informatie die we tot ons nemen in transformatie veranderen, krijgt het lichaam meer connectie met zijn innerlijke wereld. Met jouw bron, de bron van licht, energie & liefde voor jezelf. 

Frequentie Studio 7,83hz werkt met dit Biodynamisch Energiesysteem inclusief Kristallen omdat dit systeem de natuurlijke oer trilling van 7,83hz naboots wat harmonie in het lichaam kan brengen. Het systeem maakt ritmische bewegingen op de frequentie van 7,83hz. Deze driedimensionale trillingsimpulsen hebben een holistische werking op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Wij focussen ons op het Energetische niveau, energie, de basis. Onze natuurlijke verbinding met 7,83hz.

Het lichaam wordt voorzichtig en ritmisch geordend dankzij het speciale rechtsdraaiende (zoals de bloedcirculatie) trillingspatroon.
Lichaam en geest worden in slechts enkele minuten moeiteloos in een natuurlijke harmonie gebracht, wat een ontspanning geeft in het lichaam. Wij van Studio 7,83hz werken met dit Biodynamisch Energiesysteem omdat wij het belangrijk vinden om ons medemens die intense innerlijke ontspanning te laten ervaren. Daar zit jouw heling, in de ontspanning van fysiek en mentaal.
Een ontspannen lijf is een helend lijf

Daarnaast wordt het Biodynamisch Energiesysteem ook ingezet bij (acute) fysieke en/of mentale pijn(klachten), preventief, (sport)blessures, herstel en het kan:

  • Pijnverlichten in (pijnlijke) blessures en blokkades
  • Slaappatroon verbeteren
  • Afname van verklevingen in het bindweefsel
  • Afname van verhoogde spierspanning en stress
  • Verbetering algehele beweeglijkheid en spiercoördinatie
  • Activering van de bloedsomloop en de algehele stofwisseling
  • Het verhogen van de weerstand en ontspannen van de zenuwen
  • Verbeteren van de concentratie
  • Verhogen van energiewaardes
Scroll naar boven