Stop met leven ‘voor’ de weekenden: vier NU! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Stop met leven ‘voor’ de weekenden: vier NU!

HET LEVEN IS TE KORT OM IN HET VERLEDEN OF DE TOEKOMST TE LEVEN. WEES AANWEZIG EN GENIET VAN ELK MOMENT VAN JE LEVEN, WANT JE KRIJGT MOGELIJK NIET NOG EEN KANS OM HET OPNIEUW TE DOEN!
Je creëert elk moment jouw realiteit.

Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid.

Hoe meer je over een bepaald ding nadenkt, hoe meer het werkelijkheid wordt in je hoofd. Als je aan iets heel positiefs denkt, zal het positiever in je leven worden. Als je aan iets heel negatiefs denkt, wordt het negatiever in je leven.

Hoe meer je nadenkt over wat goed is, hoe meer het onderdeel wordt van je levenservaring. Hoe minder je nadenkt over wat slecht is, hoe minder het onderdeel wordt van je levenservaring.

Als je je verdrietig of depressief voelt, is het antwoord niet om je leven te analyseren en het erger te maken door te proberen dingen te veranderen die niet voor jou werken. Als je dit doet, zal de depressie zich verdiepen in een volwaardige neurose en het moeilijker voor je maken om eruit te komen.

De eerste stap op weg naar herstel van een depressie is simpel: accepteer dat je ziek bent en hulp nodig hebt van anderen!

De tweede stap is beseffen dat het geen schande is om hulp te vragen wanneer we die nodig hebben. Wanneer we dit doen, worden we automatisch aantrekkelijker dan mensen die niet om hulp hebben gevraagd omdat ze bang zijn afgewezen of bekritiseerd te worden door anderen.

De derde stap op het pad van herstel van depressie is leren over onszelf, zodat we onze problemen beter kunnen begrijpen zonder ze de schuld te geven van externe factoren zoals andere mensen of omstandigheden buiten onze controle.

Er is geen reden om verdrietig te zijn, maar er zijn talloze redenen om blij te zijn.

Als je wilt weten wat de zin van het leven is, kijk dan in je eigen hart en ontdek het antwoord voor jezelf.

Het leven gaat over het creëren van jezelf, niet over het wijzen op je gebreken.

We worden allemaal geboren met dezelfde hoeveelheid potentieel, maar we gebruiken het op verschillende manieren. Sommigen van ons zijn creatiever dan anderen. Sommigen van ons zijn artistieker dan anderen. Sommigen van ons zijn fantasierijker dan anderen. Sommige mensen hebben een gave voor talen; sommige mensen niet enz.

Er is geen goede of verkeerde manier om iets in deze wereld te doen; er is alleen jouw manier en de manier van een ander. Het is allemaal aan jou als individu om te kiezen hoe je je leven wilt leven!

Als je een probleem hebt, dan zijn je gedachten het probleem. Als je gedachten negatief zijn, zal de wereld om je heen negatief zijn. Het is niet gemakkelijk om de hele tijd positieve gedachten te hebben, maar het is ook niet onmogelijk. Hoe meer je mediteert op positieve dingen, hoe positiever je wordt.

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, begin dan met het veranderen van je eigen geest.

De enige manier om de kern van je geest te bereiken en de chemie en biologie ervan te veranderen, is door meditatie. Een diep begrip van de werkelijkheid is een eerste vereiste voor de beoefening van meditatie.

De eerste stap bij het beoefenen van meditatie is begrijpen dat je niet je geest of je lichaam bent. Je bent de waarnemer van je eigen gedachten, sensaties en emoties. Een gedachte is een idee, een concept, een beeld of een gevoel dat in je geest opkomt en vervolgens in het niets verdwijnt. Gedachten komen en gaan als wolken in de lucht.

Je kunt aan alles denken wat je wilt, zolang het je niet afleidt van wat er nu gebeurt. Daarom is meditatie zo'n belangrijk hulpmiddel voor zelfbewustzijn.

Wanneer je in staat bent om de voorbijgaande gedachten in je geest te observeren zonder gehechtheid, ontstaat er een vreugde en gelukzaligheid in je wezen die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Het leven gaat er niet om dat alles perfect is. Het leven gaat over vreugde vinden in elk moment van elke dag en dat moment ten volle benutten.

Laat je dromen en aspiraties niet los. Verlies nooit uit het oog wie je bent of wat je wilt zijn. Het leven is te kort om in het verleden of de toekomst te leven. Wees aanwezig en geniet van elk moment van je leven, want je krijgt misschien geen nieuwe kans om het nog een keer te doen!

Er is geen limiet aan wat we kunnen bereiken! Er is alleen een beperking aan onze verbeeldingskracht en ons vermogen om groots te dromen.

Een van de belangrijkste dingen in het leven is vieren. Om te vieren, moet je in staat zijn om kleine dingen te nemen en er een feest van te maken. Vier je geboorte, je bruiloft en zelfs de kleine dingen in je leven.

Laten we niet bang zijn voor het nieuwe. Laten we niet bang zijn om te veranderen, te groeien en te bloeien. Laten we alles in ons leven vieren en mooi maken!

Laat jezelf niet naar beneden halen door na te denken over alle slechte dingen die om je heen gebeuren. Laten we nu een aantal positieve beslissingen in ons leven nemen en elke dag beginnen met het vieren van onze dierbaren!

Vier je dagelijkse routine, die misschien saai lijkt, maar waar je gelukkig van wordt. Hoe vaker je viert, hoe meer geluk je krijgt, en daarom vind ik dat het leven 24 uur per dag gevierd moet worden!

Het gaat niet alleen om feesten; het gaat ook over genieten van elke dag alsof het je laatste op aarde is, want dat zou zo kunnen zijn!

Vandaag markeert het begin van de rest van je leven. Vier Het!

Vier wat je gelukkig maakt - en maak het waar!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven