Stem af op je Intuïtie en het leven zal een sprookje lijken – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Stem af op je Intuïtie en het leven zal een sprookje lijken

DOOR MEER OP JEZELF TE VERTROUWEN EN TE LUISTEREN NAAR JE INTUÏTIE, LEEF JE EEN LEVEN DAT MEER IN LIJN IS MET JE WAARDEN. IN PLAATS VAN DAT U WORDT GETROKKEN DOOR DE EXTERNE KRACHTEN VAN DE SAMENLEVING, HEBT U EEN ANKER DAT U LEIDT NAAR DAT HET BELANGRIJKSTE VOOR U IS!
We hebben allemaal gehoord over de intelligentie van dolfijnen en hoe ze geluid gebruiken om met elkaar te communiceren.

Dit is niet anders dan wat je met intuïtie kunt doen. Ik wou dat er meer boeken beschikbaar waren over deze onderwerpen, zodat mensen zouden beseffen dat intuïtie je kan helpen om enorme winsten te boeken in je leven.

Door echt te leren luisteren en je intuïtie te gebruiken, kun je het leven leiden dat je wilt en je dromen waarmaken.

Intuïtie is het vermogen om iets te weten zonder er enige bewuste ervaring van te hebben. Het is niet alleen een gevoel of een gedachte die in je hoofd opkomt, maar een weten over iets.

Wanneer je je intuïtie gebruikt, maak je gebruik van een innerlijk weten en krijg je toegang tot informatie die niet in de bewuste geest kan worden gevonden. Je drukt je ware zelf uit en bent wie je altijd bedoeld was te zijn.

Intuïtie is een van de krachtigste hulpmiddelen die we als mens hebben. Er zijn veel dingen die we kunnen doen om onze dromen waar te maken. Intuïtie is echter een van de belangrijkste hulpmiddelen om uw doelen te bereiken.

Intuïtie is het gevoel iets te weten zonder het te beredeneren of logisch te bewijzen. Het wordt vaak beschreven als een stem in jezelf die je dingen vertelt die niet logisch zijn, maar waar zijn in je hart en ziel.

Intuïtie weet gewoon iets zonder te kunnen uitleggen waarom of hoe je het weet.

Als mensen over intuïtie horen, denken ze vaak dat het iets mystieks of bovennatuurlijks is. Hoewel hier misschien enige waarheid in zit, is intuïtie eigenlijk een heel natuurlijk vermogen dat iedereen kan ontwikkelen. Alles wat je nodig hebt is oefening en tijd!

Intuïtie is een gave die iedereen heeft, of ze het nu beseffen of niet. Het is hoe we weten wat we moeten doen in een bepaalde situatie en wanneer onze onderbuikgevoelens goed of fout zijn.

Het probleem met intuïtie is dat de meeste mensen niet beseffen dat het bestaat of hoe krachtig het kan zijn. Onze samenleving is geprogrammeerd om te geloven dat logisch nadenken de enige manier is om met de problemen van het leven om te gaan en beslissingen te nemen. Maar dit kan niet verder van de waarheid zijn!

De reden waarom iedereen moet leren zijn intuïtie te gebruiken, is dat het ons in staat stelt een gelukkiger leven te leiden door betere beslissingen te nemen, waardoor we sneller dichter bij onze doelen en dromen komen dan wanneer we alleen op logica zouden vertrouwen.

Intuïtie is een gave die iedereen heeft, maar de meeste mensen weten niet hoe ze die moeten gebruiken. Ze denken dat ze in de echte wereld leven terwijl dat niet zo is.

Vaak denken we dat we rationeel en logisch zijn, maar intuïtie vertelt ons iets anders. Intuïtie is niet alleen een gevoel of een ingeving; het kan een zeer krachtig hulpmiddel zijn waarmee u keuzes kunt maken die positieve resultaten in uw leven opleveren.

Een van de grootste dingen die ik in de loop der jaren heb geleerd, is dat veel mensen niet weten hoe ze naar hun intuïtie moeten luisteren. Ze geloven dat als ze niet voelen dat de dingen precies gebeuren zoals ze willen, ze niet echt of waar zijn. Dit is alsof je een hond laat blaffen naar iets dat hij niet kan zien; het betekent niet dat er helemaal niets is!

In plaats van naar hun intuïtie te luisteren, hebben mensen de neiging het te negeren en soms zelfs weg te duwen alsof er iets ergs aan de hand is. Je intuïtie kan zo sterk zijn dat je je afvraagt ​​of wat je hoort waar is, of dat je fantasie de vrije loop gaat!

Een van de moeilijkste uitdagingen waarmee we tegenwoordig worden geconfronteerd, is naar mijn mening de ontkoppeling die we hebben met ons innerlijke zelf. Je ware zelf vinden kan alleen met de moed om verbinding te maken met je intuïtie, want dat is de enige stem die je kan vertellen wie je werkelijk bent!

Intuïtie is je zesde zintuig. Het is het vermogen om te weten wat goed of fout is zonder enige reden of bewijs. Het is iets dat is beschreven als een weten in je hart, en het is iets dat we allemaal hebben.

Onze intuïtie weet het beter dan wij. Terwijl andere mensen je misschien vertellen dat je dit niet kunt hebben, dat je dat niet kunt doen, en meer, is wat je innerlijke stem je blijft vertellen de waarheid, ondanks hun meningen en beweringen.

Wanneer we onze dromen waarmaken, gaat het niet om wat we weten en wat we niet weten. Het gaat om het herkennen van ons innerlijke bewustzijn en het volgen van ons hart, want daar leeft de waarheid en liggen de antwoorden.

Het is gewoon een kwestie van het identificeren van de aanwijzingen die in het dagelijks leven opduiken, vooral die welke in tegenspraak zijn met de gangbare overtuigingen.

Door meer op jezelf te vertrouwen en naar je intuïtie te luisteren, leef je een leven dat meer in overeenstemming is met je waarden. In plaats van te worden rondgetrokken door de externe krachten van de samenleving, heb je een anker dat je leidt naar wat voor jou het belangrijkst is.

De reis om je mindset aan te passen kost tijd, maar je kunt beginnen met eenvoudige manieren om je te helpen op het goede spoor te blijven.
Concentreer u op het positieve en geef uzelf de eer voor de kleine dingen. Door deze acties te oefenen, kunt u de manier waarop u over uw leven denkt veranderen en wordt de deur geopend naar een betere kans om het leven te realiseren dat u wilt.

Dus, hoe kunnen we het gebruiken? Door te leren luisteren met ons hele wezen.

De sleutel tot intuïtie is ons innerlijke bewustzijn.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven