Stem af op de golflengte van uw kosmische geheugen: Stop met het afspelen van uw oude cassettes

KOSMISCHE GEHEUGEN IS ALS EEN VIJVER IN UW LICHAAM; HET MOET WORDEN VERFRIST MET HELDER WATER. ALS JE HET PAD VAN ASCENSION LOOPT, ZAL DNA-ACTIVATIE PLAATSVINDEN. DE ENERGIE DIT PROCES BRENGT ZAL DE GEHEUGENKADER VAN JE LEVEN REORGANISEREN EN JE JE WARE GALACTISCHE VERHAAL TONEN.
Heb je het gevoel dat je altijd in beweging bent, maar nergens heen gaat? Denk je dat je de hele tijd "druk" bent? Voel je je uitgeput, zelfs als je niet veel hebt gedaan in je dag?

Je mist misschien de belangrijkste stealer van je energie. Dat wat je uitput, zelfs als je rust: mentale ruis.

Deze zogenaamde "mentale ruis" is niets anders dan oude ervaringen die zijn veranderd in herinneringen die je speelt en die je als oude cassettes in je hoofd blijft herhalen. Voor het grootste deel zijn die herinneringen niet eens van jou! Ze zijn van anderen!

Het deactiveren van het geheugen houdt in dat je jezelf losmaakt van alle "moeten" die je voor jezelf hebt opgestapeld. Het bestaat uit het erkennen dat al die dingen die je geest zegt waar je bang voor bent, de angsten van andere mensen zijn. Het houdt in dat je NEE zegt tegen al dat interne geklets en voorbij die oude schijnbare beperkingen stapt.

Leid je echt het meest zinvolle leven dat je kunt, of wacht je op de goedkeuring van anderen? Als je het erg vindt wat anderen zeggen, blijf je voor altijd in de schaduw en blokkeer je het licht en de kracht die uit je ziel straalt.

Alsjeblieft, verberg je niet voor het licht. Stel je ascentie niet uit omdat anderen bang kunnen zijn voor de uitkomst. Je talenten en gaven zijn essentieel voor de verlichting van de aarde.

Het is tijd om te leven! Het is tijd om ons ware zelf te uiten!

Waarom vertel ik je dit allemaal?

Het is mijn bedoeling om het cellulaire geheugen in jou te activeren. De "goede herinneringen"!

Voordat je je lichaam binnengaat, worden specifieke herinneringen beschikbaar gemaakt en genetisch in je opgeslagen. Deze goede herinneringen zijn er, zelfs als je ze niet "ziet", en als ze worden geactiveerd, zullen ze wonderen voor je doen, zelfs als je slaapt.

Vaak voel je deze stroomversnellingen van elektrische pulsaties door je lichaam, intense gevoelens en emoties. Dit zijn geheugenactiveringen die je voorbereiden op je volgende kwantumsprong.

Soms raak je in de war omdat er weinig verschil is tussen een DNA-geheugenactiveringservaring en een werkelijke levenservaring. Deze 3D-realiteit is immers zo goed geconstrueerd.

Dat is waar je hart een essentiële rol zal spelen bij het identificeren van de nieuwe informatie van DNA. Wees je bewust van je inspiratie!

Zelfs als je een pas geboren ziel bent en het gevoel hebt dat je alle sappige gebeurtenissen in het universum hebt gemist, kun je het universele geheugen activeren. Maar daarvoor moet je aan je verlichting werken.

Iedereen wil bijvoorbeeld Egyptisch of Atlantisch zijn geweest, maar toen was er maar voor zo veel mensen. Nu kun je een deel van hen worden en toegang krijgen tot oude leringen. Maar je zult moeten stoppen met het afspelen van die oude cassettes en naar een nieuwe reeks opnamen moeten luisteren.

Dit concept geeft u een idee van de flexibiliteit van uw realiteit!

Kosmisch geheugen is als een poel of een vijver in je lichaam; het moet worden bijgevuld en opgefrist met het reflecterende vermogen van water. Water is wat het geheugen in dit fysieke lichaam verbetert. (Je moet de hele dag veel water drinken!)

Ook vuurt Kundalini's energiewerk en meditatie de codes af, activeert de licht-gecodeerde filamenten en brengt ze in het licht. Deze kleine vezels zijn gevuld met informatie, en kundalini-energie die door je lichaam beweegt, stelt je in staat om je 'goede herinneringen' te bezitten. Stem af op de golflengte van het Kosmische geheugen.

Velen van jullie ervaren diepe herinneringen aan manipulatie en pijnlijke ervaringen. Zelfs als je niet iets specifieks hebt meegemaakt, heb je filamenten die de hele geschiedenis van alle dingen in je bloed dragen.

De vraag is, hoe zorgen we ervoor dat die filamenten op elkaar aansluiten en samenwerken om je de realiteit te geven die je wilt ervaren?

Het antwoord is simpel. Het is tijd om een ​​nieuwe film te projecteren.

Films zijn opgebouwd uit kleine vierkantjes of frames. Je bent als een grote film, geknipt en frame voor frame gescheiden, zodat elk deel van jou is losgekoppeld van alle anderen.

Terwijl je het pad van ascentie bewandelt, vindt DNA-activering plaats. De energie die dit proces je brengt, reorganiseert die kleine filmfragmenten en brengt een verhaal binnenin jou samen dat persoonlijk, planetair en galactisch is.

Jullie zijn allemaal hier om in het donker te kijken, want daar zul je het inzicht vinden om naar het licht te stijgen. Sta open voor wat je niet wilt zien. Maar blijf daar niet!

Blijven stijgen! Blijf uitbreiden!

Houd je hart open en vertrouw erop dat de pijn die je nu ervaart, onderzocht moet worden om deze los te laten. Een nieuwe werkelijkheid, vol licht en liefde, zal geboren worden.

En onthoud,

Je bent niet alleen.

We houden zielsveel van je.

Wij zijn hier bij u.

Wij zijn uw familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.


A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven