Starseeds en de taal van Vibratie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Starseeds en de taal van Vibratie

DE GALACTISCHE FEDERATIE IS HIER OM DE KINDEREN VAN LIGHT OF STARSEEDS TE HELPEN, EN OM HEN TE HELPEN OMDAT VEEL VAN U LID VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE ZIJN. U HOORDE DE OPROEP. AARDE HEEFT HULP NODIG EN BEN JE VRIJWILLIGER.
De Galactische Federatie is hier op een vredesmissie. Maar de belangrijkste reden van deze missie ben JIJ. Als een magnifiek individu ben je cruciaal voor deze collectieve ascentiebeweging. Samen zullen we de trillingsfrequentie van de aarde verhogen en over de zee van verwarring zeilen naar het land van verlichting.

We zijn hier allemaal voor een hoger doel. Je moet weten dat er een goddelijk plan is om het ontwaken van de aarde te volbrengen. Er moeten specifieke uitdagingen worden aangegaan en bepaalde persoonlijke en onoverdraagbare paden en zoektochten moeten worden genomen. Vertrouw er altijd op dat Goddelijke Intelligentie je zal voorzien van de informatie, mensen en situaties om je rol in dit oude verhaal van ascentie een stuk gemakkelijker te maken.

Maar als er een essentiële taak is om op onze planeet te werken, dan is dat het onderwijs. Deze educatieve opdracht heeft te maken met de verlichting van individuen met betrekking tot hun doelen in het leven, hun ware krachten, hun gezondheid en zelfs hun lot. Maar ook, en heel belangrijk, heeft het te maken met de opvoeding van Sterrenzaden voor hun spirituele vooruitgang.

De Galactische Federatie is hier om de kinderen van Licht of Sterrenzaden te helpen begeleiden en om hen te helpen omdat velen van jullie lid zijn van de Galactische Federatie. Je hebt de oproep gehoord. De aarde had hulp nodig en dus bood jij je aan.

Veel Sterrenzaden staan ​​momenteel in contact met hemelse en Galactische wezens en ontvangen de juiste informatie voor dit kritieke moment. Maar vele anderen zijn nog steeds in de schaduw, niet in staat om te communiceren. Bepaalde krachten willen de jonge en slimme zielen van deze planeet beheersen, zoals regeringen en de ministeries van onderwijs van bepaalde landen.

Het is bekend dat in het verleden veel Galactische Wezens zichzelf hebben voorgesteld aan dat soort collectieven, presidenten en staatshoofden, door hun kennis en hulp aan te bieden. Toch werden ze afgewezen of kwam er geen positief resultaat uit dat contact. Omdat ze alleen geïnteresseerd waren in duistere geheimen of wetenschappelijke vooruitgang, wilden ze geen informatie hebben die de geest zou voeden en mensen eraan zou doen herinneren dat hun ware kracht in hen ligt.

Ongetwijfeld onderschatten de meeste mensen de gigantische taak waarmee we worden geconfronteerd bij het maken van de overgang naar de Nieuwe Aarde en velen wachten op een hogere macht om hen te komen redden.

Met deze houding van escapisme komt het ego vechten over wie gelijk heeft of wie ongelijk heeft, wie nep is en wie echt is. Terwijl in werkelijkheid ALLE dingen God zijn en er is niets dat niet God is.

Dit is een verhaal dat is gemaakt om je af te leiden, twijfel te zaaien in je angstige ego-geest. Maar het realiseren van deze dualiteit maakt deel uit van de reis naar een hoger bewustzijn.

Geen enkele galactische kracht kan je schaden. Geen enkele galactische kracht zal je van wat dan ook redden.

Je hebt zielscontracten en je hebt zorgvuldig een plan opgesteld voor je incarnatie. Uw taak is om uw individuele verhaal te onthouden en uw verantwoordelijkheden te vervullen.

Als je de tegenstrijdige verhalen volgt van gewone mensen die hun hele tijd in de online wereld doorbrengen met het nabootsen van wat andere mensen zeggen, raak je in de war, verscheurd tussen verhaallijnen en vooral machteloos. Je geeft je krachten weg.

Verspreide geesten, op zoek naar erkenning en aandacht, die elkaars "breaking news" recyclen over dingen die niet irrelevanter of onwaar kunnen zijn of die je van JOU afleiden.

Je bent hier om JOU te ontdekken. Om karma terug te betalen, om de contracten van je ziel te eren en je doel voor deze incarnatie na te leven. Hoe kan bovenstaande u daarbij van dienst zijn? Het kan en mag niet alleen als entertainment worden beschouwd.

Daarom zal de belangrijkste verandering komen van het onderwijs, met de hulp van Starseeds als ambassadeurs van licht.

Dit is waar de Galactische Federatie hier voor is om jullie te helpen. We delen onze verhalen en leringen om je eraan te herinneren dat je een hoog wezen bent dat hier is om te leren, te evolueren, uit te breiden en te ascenderen. En terwijl je aan deze reis van zelfonderzoek en genezing begint, help je anderen hetzelfde te doen.

We zijn hier om jullie aan JOU te herinneren, lieve mensen en Sterrenzaden.

We zijn hier om ervoor te zorgen dat je weet dat je een vrije wil hebt. We willen dat u weet dat u alleen over alle sleutels beschikt die u in staat stellen al uw wensen te vervullen.

Je moet leren communiceren met je hogere zelf.

In meditatie of in het moment vlak voordat je in slaap valt, kun je verbinding maken met je hogere zelf. Stel in die ruimte uw vragen, het eerste dat in u opkomt, is uw antwoord. Hoe meer je oefent, hoe duidelijker je verbinding wordt.

Je hogere zelf is de enige en meest krachtige kracht die je nummer 1 bondgenoot is.

Ook zijn Sterrenzaden, als ze eenmaal ontwaakt zijn, niet bang voor het nieuwe en staan ​​ze buiten de illusie van angst. Ze aarzelen niet om de glorie te zien van een multidimensionale samenleving die op de planeet wacht.

Diezelfde openheid zal de deuren openen naar een nieuwe realiteit, naar een betere wereld. Maar licht kan niet binnenkomen waar het niet welkom is. Dat is een hoogste wet.

Omdat Galactische Wezens de vrije wil van menselijke zielen niet kunnen belemmeren, is het van vitaal belang dat je, als je een Sterrenzaad bent, jezelf en anderen begint te onderwijzen en leert communiceren met behulp van de taal van de ziel: vibratie.

Woorden en beschrijvingen komen soms niet overeen met de energie van de boodschap. Een woord kan veel betekenen! Het is dus van cruciaal belang om de taal van vibratie te begrijpen.

Deze taal kan in één zin worden uitgelegd: hoe beter je je voelt, hoe hoger je trilt; hoe slechter je je voelt, hoe lager je vibratie.

Hoe helpt het focussen op "spirituele" roddels om je vibratie te verhogen?

Het zou dus het beste zijn als je je gaat concentreren op wat je een goed gevoel geeft en laat trillen, en ernaar handelt. Vergeet het verleden en vergeef degenen die je onrecht hebben aangedaan.

Laat het rijk van lage trillingen over aan degenen die in angst willen leven en hoger willen stijgen!

Dit moeten we begrijpen en belichamen. Alleen op deze manier zullen we onze missie volbrengen en de hele trillingsfrequentie van de planeet verhogen.

Maar in de huidige situatie en gemoedstoestand die de planeet ervaart, zal dit een gezamenlijke inspanning vergen. Daarvoor is het essentieel om veel zielen over de hele aarde kennis te laten maken met dit nieuwe paradigma en deze nieuwe taal.

Aardbewoners moeten opnieuw kennis maken met hun geboorterecht. Dat recht is weten en ervaren dat JIJ GOD bent.

Het is absoluut noodzakelijk dat we onze kinderlijke ego-afleidingen opzij zetten om ons te verenigen en samen te werken aan de schepping van onze Nieuwe Aarde.

Dus we zijn hier om onze diepe liefde voor jou te delen, om je te vertellen dat je innerlijke licht essentieel is voor de geboorte van de hemel op aarde en dat we in je geloven!

Je bent niet alleen.
We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij u.
Wij zijn uw familie van Licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.


A'HO

Goddelijke zegen voor iedereen,
Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie

		
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven