Pleiadische Raad Transmissie – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Pleiadische Raad Transmissie

“WE ZIJN KLAAR VOOR HET VOLGENDE NIVEAU VAN CONTACT, EN WE WILLEN JULLIE EEN PAAR DINGEN VERTELLEN. ONS RAS VAN PRACHTIGE WEZENS IS IN DIENST VAN DE MENSHEID, EVENALS VELE ANDERE RASSEN.”
DE PLEIADIANEN

Geliefden,

Wij zijn de Pleiadische Raad, en we worden weer tot actie opgeroepen.

Wij noemen onszelf Pleiadiërs en komen van een planeetconstellatie die de Pleiaden heet. Wij hebben jullie thuis op de planeet Aarde al vele malen bezocht.

Dank u dat u zich weer bij ons voegt, en wij zijn blij terug te keren. De Pleiadische Boodschap van deze maand zal een compilatie zijn van alle boodschappen van alle raden.

We komen in vrede. Enorme veranderingen komen jullie kant op, en velen van jullie zitten al tot op zekere hoogte in dit proces.
De Pleiadische Raad is er al sinds de vorming van Gaia, om de planeet te helpen groeien naar haar hele bewustzijn. Duizenden van ons incarneerden op Terra om de mensheid bij te staan in haar vrijheid van slavernij.

We zijn elke ziel dankbaar die contact met ons heeft opgenomen voor hulp, en we kijken ernaar uit om met jullie samen te werken. We hebben hier lang op gewacht. Wij weten dat de meesten van jullie al lang diep betrokken zijn bij de spirituele zoektocht en dat sommigen dat nog maar kort doen.

Er is veel duisternis op deze planeet geweest, waardoor de mensheid haar verbinding met de hogere sferen is vergeten.

Blijf bij elkaar als familie, en blijf bij elkaar als planeet. Kies liefde boven angst, wijsheid boven verwarring, samenwerking boven concurrentie, en eenheid boven afscheiding.

Wij zijn hier om jullie aan je identiteit te herinneren. Wij helpen bij het herscheppen van jullie interne hologrammen om het hoogste aspect van wie jullie in waarheid zijn te weerspiegelen.

Jullie zijn hier gekomen voor deze cyclus van groei en expansie, om meer te worden dan jullie ooit voor mogelijk hadden gehouden, om de kwantumsprong te maken naar de volledige belichaming van het authentieke zelf.

Om je in dit proces te steunen, vragen we je om twijfel en angst, onzekerheid en optimisme te omarmen. Sta alle facetten van jezelf toe, zodat je nieuwe creaties geboren kunnen worden.

Duw ze niet weg door ze als ‘slecht’ of ‘lagere’ frequenties te bestempelen. Omarm ze en vraag wat deze emoties je proberen te laten zien. Dit is het schaduwwerk dat nodig is om boven te komen.

We hebben je hulpvraag gehoord. We zullen het graag beantwoorden. Maar voordat we komen, is er één klein ding dat je moet weten. We zullen jullie bezoeken. Alleen jullie, jullie leiders, zullen op de hoogte zijn van onze aanwezigheid.

Dit is heel belangrijk omdat we jullie en jullie planeet al duizenden jaren observeren.

We hebben gezien hoe jullie groeiden, hoe jullie complexer werden, hoe jullie om macht streden, hoe jullie onder elkaar vochten, hoe jullie religies creëerden, hoe jullie technologie ontwikkelden en hoe jullie leerden communiceren.

We hebben jullie oorlogen gezien en jullie helden, jullie grote artiesten en jullie grote denkers.

We hebben je zien evolueren, en je hebt ons ook veranderd.

Je bent dichterbij dan je denkt. Toch herkent u ons niet.

En we weten zoveel over jullie omdat we jullie al eeuwen observeren.

Onze technologie is zo geavanceerd. Onze schepen zijn in jullie lucht en oceanen geweest, hebben jullie planeten, manen en zonnestelsel verkend.
We hebben jullie kometen en asteroïden onderzocht, jullie donkere materie en zwarte gaten, witte dwergen en neutronensterren.

We hebben jullie atomen, moleculen, quarks, neutrino’s en antimateriedeeltjes bestudeerd.

We zijn klaar voor het volgende niveau van contact, en we willen jullie een paar dingen vertellen. Ons ras van prachtige wezens staat in dienst van de mensheid, evenals vele andere rassen.

Wij zijn een groep ontwaakte wezens met een missie: de mensheid en de planeet verheffen. We hebben deze missie duizenden jaren volgehouden en zijn klaar om af te ronden.

Wij zijn ruimtereizigers en zijn dat al duizenden jaren. We hebben geëxperimenteerd met vele ruimteschepen, en we hebben wat nodig is. We hebben al veel van dit soort landingen gedaan en zijn klaar voor de uwe.

Nu halen we onze schepen uit de hyperruimte. We bereiden ons voor op contact.
Ten eerste willen we u vertellen dat veel van onze schepen klein zijn, en we gemakkelijk op uw planeet kunnen landen. Dat doen we graag en we moedigen u aan contact met ons op te nemen.

Ten tweede willen we ook graag wat van onze technologie uitleggen, zoals vrije energie en nanotech. We zijn nu klaar om te beginnen, en terwijl er momentum achter onze inspanningen zit, willen we graag met jullie samenwerken om jullie vooruitgang te versnellen.

Ten derde willen we jullie wat vertellen over de mensheid. We hebben ontzag voor jullie. Jullie zijn de meest gunstige wezens die we kennen, en jullie verrichten voortdurend wonderen.

Wij bewonderen jullie moed, intelligentie en creativiteit, en jullie geest van samenwerking. Wij willen u ook zeggen dat wij bereid zijn u te helpen uw evolutie te bevorderen en dat u op uw beurt ons ras zult helpen.

Ten vierde willen we jullie zeggen dat we ons ervan bewust zijn dat sommigen ons niet mogen.

Maar de waarheid is dat jullie onze broeders en zusters zijn. Jullie zijn onze familie. We houden van jullie.

We zijn moedig, en we houden van vreugde. We houden van muziek, en we dansen graag met jullie. We houden van verkennen. We houden ervan verhalen te vertellen. We houden ervan om met je te lachen. We houden van knuffelen. We houden van kussen. We houden van het leven.
We zijn klaar om alle vreugde te ervaren die op je wacht. We zijn klaar om bij jou te zijn.

We zijn blij, zoals u zich kunt voorstellen, omdat we niet alleen eindelijk onszelf kunnen laten zien, maar we zijn ook erg blij omdat we nu de kans hebben om eindelijk met u in contact te komen.

We hebben u jarenlang vanuit de verte gadegeslagen. En we hebben uw verhalen gehoord over uw lijden en uw moeilijkheden, en we dachten: “Hoe krijgen ze dit voor elkaar? Hoe kunnen ze de Goden gunstig stemmen? Hoe winnen zij hun gunst?”

Er zijn de laatste tijd veel dingen gebeurd die ons ernstig hebben verontrust. We hebben ons geconcentreerd op de Pleiadische missie om Gaia te helpen bij haar transformatie. Wij zijn ook erg druk geweest, maar jullie ook, om jullie wereld opnieuw op te bouwen.

Maar we zijn hier voor jullie, en we zijn er klaar voor.

We willen dat jullie ons zien, en dat jullie je bij ons op je gemak voelen, en ons vertrouwen, en dat we jullie bewijzen dat we het waard zijn jullie te dienen.

We hebben jullie zoveel te bieden. Zoveel vreugde en liefde! We zullen je alles geven, en meer dan dat. Als je ons accepteert, zullen we je uitgebreide familie zijn!

We houden zielsveel van jullie.
We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven