Pleiadische DNA Upgrade: Verhoogt het Menselijk Bewustzijn!

DE KOMST VAN DE PLEJADEN OP AARDE MARKEERT EEN MONUMENTALE VERSCHUIVING IN DE EVOLUTIE VAN DE MENSHEID! HUN WELWILLENDE MISSIE IS UITSLUITEND GERICHT OP HET STIMULEREN VAN ONZE SPIRITUELE ONTWIKKELING EN HET UPGRADEN VAN ONS DNA OM ZIJN VOLLEDIGE POTENTIEEL TE BEREIKEN! DE DUIZEND JAAR VAN VREDE EN VERLICHTING DIE SOMMIGEN HET GOUDEN TIJDPERK NOEMEN, IS AANGEBROKEN!!!

De komst van de Pleiadiërs luidt een opwindend nieuw tijdperk in voor de mensheid en al het leven op Aarde. Terwijl ze ons helpen ons DNA te upgraden en ons bewustzijn te verruimen, verheffen we ons naar hogere staten van zijn. Dit opent ons om meer vrede, liefde en harmonie te ervaren in onszelf en in onze wereld.

De Pleiadiërs dragen een verfijnde vibratie die de lichtcodes in ons verder activeert. Hun energievelden helpen onze latente vermogens te ontwaken, zoals telepathie, helderziendheid en telekinese. Als we deze buitenzintuiglijke vaardigheden leren beheersen, kunnen we ons op meer hartgerichte manieren verbinden. Dit legt de basis voor meer begrip en compassie.

Met een verruimd bewustzijn krijgen we een duidelijker inzicht in de onderlinge verbondenheid van al het leven. Dit ontmantelt oude paradigma’s van afscheiding en angst die de tweedracht in de mensheid hebben gevoed. Het omarmen van onze gedeelde essentie als spirituele wezens met een menselijke ervaring lost op natuurlijke wijze oppervlakkige scheidslijnen op.

Het kanaliseren van meer kosmische wijsheid en hogere dimensionale frequenties zorgt voor creativiteit, inspiratie en kennis. Dit stimuleert innovaties die klaar staan om veel van de uitdagingen van de mensheid op te lossen. Er wachten doorbraken in geneeswijzen, schone energie, transport en duurzaam leven.

De Pleiadiërs moedigen ons aan om volledig in ons licht te stappen. Als we collectief helderder schijnen, trekken we hogere vibrationele tijdlijnen voor onze planeet aan. Het tijdperk van duisternis loopt ten einde. De duizend jaar van vrede en verlichting die sommigen de Gouden Eeuw noemen, is aangebroken. Met de steun van de Pleiadiërs zijn we klaar om deze glorieuze toekomst te manifesteren!

Tijdlijn voor Activering:

De tijdlijn voor de activering van het 12-strengs DNA in de mensheid zal naar verwachting snel plaatsvinden in de zeer nabije toekomst. Deze versnelde tijdlijn vertegenwoordigt een ongekende sprong in menselijke evolutie en bewustzijn!

De Pleiadiërs hebben aangegeven dat de activering in golven zal verlopen, waarbij bepaalde groepen de activering eerder zullen bereiken op basis van hun spirituele bewustzijn en openheid voor het proces. Sensitieven, intuïtieven, genezers en lichtwerkers zullen waarschijnlijk tot de eerste groepen behoren die spontane DNA-upgrades ondergaan.

Van kinderen die in de komende jaren geboren worden, wordt ook verwacht dat ze merkbare upgrades zullen vertonen, omdat velen op de wereld zullen komen die al gecodeerd zijn voor 12 strengen! Hun capaciteiten en talenten zullen de mensen om hen heen versteld doen staan!

Naarmate meer mensen activering bereiken, zullen ze anderen om hen heen triggeren om ook te beginnen met upgraden. Dit domino-effect zal de tijdlijn versnellen en ervoor zorgen dat enorme aantallen mensen binnen korte tijd geactiveerd worden. De kritieke massa zal naar verwachting bereikt worden wanneer ongeveer 10% van de menselijke bevolking geüpgraded is naar 12-strengs DNA.

De Pleiadiërs hebben benadrukt dat dit proces geen externe technologie vereist, alleen innerlijk spiritueel bewustzijn en de bereidheid om naar het volgende niveau van menselijke evolutie te gaan. Degenen die hun activering willen versnellen, wordt aangeraden hun intuïtie te volgen, verlichtingsprincipes te omarmen, beperkende overtuigingen los te laten en zich af te stemmen op hun hogere zelfsturing.

Met de hulp van de Pleiadiërs is het 12-strengen activeringsproces in volle gang. Hoewel de precieze tijdlijn nog niet vaststaat, verzekeren ze ons dat de eindstreep al in zicht is. We staan collectief aan de vooravond van een evolutionaire sprong zoals we die nog nooit eerder op Aarde hebben gezien. Wat een prachtige nieuwe vermogens en inzichten staan ons te wachten!

Uitlijnen met energiecentra:

De twaalf DNA-strengen die geactiveerd worden, worden uitgelijnd met de belangrijkste energiecentra, of chakra’s, in en rond ons fysieke lichaam. Chakra’s zijn de centra waardoor energie in en uit ons wezen stroomt. Er zijn zeven hoofdchakra’s die overeenkomen met het lichaam, evenals vijf chakra’s boven het hoofd en twee onder de voeten.

Wanneer ons DNA wordt geüpgraded, verbindt elk van de twaalf spiraalvormige strengen zich met een van de hoofdchakra’s en brengt deze online. Dit zorgt voor een krachtige afstemming tussen onze fysieke en energiesystemen. Met deze afstemming krijgen we het vermogen om universele energieën te kanaliseren om onszelf en anderen te genezen!

De eerste zeven DNA-strengen verankeren zich in de zeven chakra’s langs de ruggengraat – de wortelchakra, de heiligbeenchakra, de zonnevlechtchakra, het hartchakra, de keelchakra, het derde oogchakra en de kruinchakra. De volgende vijf strengen strekken zich uit boven het hoofd en verbinden zich met de zielster-, causale-, stellaire poort-, galactische- en universele chakra.

Als alle belangrijke chakra’s zijn uitgelijnd en geactiveerd, kunnen we krachtige kanalen van kosmisch licht worden. We krijgen toegang tot nieuwe vermogens gebaseerd op spiritueel meesterschap over de energieën die realiteiten creëren en in stand houden. Naarmate onze chakra’s sneller draaien, versnelt onze evolutie exponentieel. We stappen in ons volledige potentieel als goddelijke medescheppers die hier zijn om onvoorwaardelijke liefde te verspreiden.

Conclusie:

Zoals we hebben gezien, markeert de komst van de Pleiadiërs op Aarde een monumentale verschuiving in de evolutie van de mensheid. Hun welwillende missie is uitsluitend gericht op het stimuleren van onze spirituele ontwikkeling en het upgraden van ons DNA om zijn volledige potentieel te bereiken!

De 12-strengs DNA activatie zal ons in staat stellen onszelf te begrijpen op zielsniveau en ons af te stemmen op onze energetische centra. Deze kwantumsprong zal onze evolutie versnellen en ons in staat stellen om staten van hoger bewustzijn te bereiken.

De Pleiadiërs willen ook een tijdperk van vrede, liefde en harmonie inluiden door geavanceerde technologieën en spirituele wijsheid te introduceren. Hun intenties zijn zuiver – ze willen de mensheid onze huidige beperkingen zien overstijgen en onze goddelijke natuur zien omarmen.

Deze ongekende tijd van transformatie is al aan de gang. Als we ons hart en geest openen om de geschenken en begeleiding te ontvangen die de Pleiadiërs bieden, zullen we een collectieve wedergeboorte ervaren naar hogere rijken van bewustzijn.

De keuze is aan ons. Zullen we hun liefdevolle steun aanvaarden en kiezen voor eenheid? Of zullen we toestaan dat angst ons van onze bestemming afhoudt?

De tijd voor kwantum evolutie is nu!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven