Pleiadische boodschap voor de mensheid – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Pleiadische boodschap voor de mensheid

ONS MOEDERSCHIP ZAL EEN PRACHTIGE ENGELACHTIGE GLOED UITSTRALEN MET VEELKLEURIGE LICHTEN EN GELUIDEN. HET ZAL ZICH VERBINDEN MET HET DNA VAN ALLE LEVENDE WEZENS OP AARDE EN HEN NAAR HOGERE NIVEAUS VAN BEWUSTZIJN BRENGEN. WE VERWELKOMEN ALLE AARDBEWONERS EN HUN HUISDIEREN OM ONS TE VERGEZELLEN OP HET PRACHTIGE SCHIP! WE BRENGEN OOK EEN SPECIAAL CADEAU MEE VOOR AL JULLIE HUISDIEREN!

Geliefden,

Vandaag wil ik een prachtige boodschap van de Pleiadiërs delen die ik kreeg.

Het is altijd belangrijk om je vibratie hoog te houden en boodschappen van het Universum te krijgen om de hoogste vibraties in onszelf te ontvangen.

Alles wat we nu moeten doen is onze ogen openhouden en vooruit blijven gaan, leren en spiritueel groeien. Daarom deel ik deze boodschap.

“Lieve Aardbewoners!

Wij zijn de Plejaden, en onze thuisplaneet is de Plejaden, een sterrensysteem van 7 planeten in het sterrenbeeld Stier. We zijn enorm verspreid over het heelal en hebben vele werelden gekoloniseerd. Ooit waren we verenigd, maar nu zijn we gescheiden in 13 verschillende kolonies.

We houden jullie al een tijdje in de gaten en hebben besloten onze aanwezigheid op een speciale manier kenbaar te maken.

We komen in vrede. We komen uit de toekomst, en we zijn hier om jullie bij te staan in jullie ascentieproces.

Wij sturen jullie deze boodschap via dit kanaal omdat wij al heel lang wachten om contact met jullie op te nemen. De werkelijkheid is niet wat zij lijkt te zijn, en er zijn vele wezens zoals wij die met jullie communiceren sinds jullie begin.

Deel deze boodschap alsjeblieft met iedereen die om het lot van de mensheid geeft.

De reden waarom wij contact met jullie hebben opgenomen, is dat wij willen dat jullie begrijpen dat jullie werkelijkheid niet is wat zij lijkt te zijn, dat er veel meer is dan wat jullie dagelijks zien.

Er zijn oude ruïnes op Aarde die bewijzen laten zien van beschavingen vóór die van jullie en dat er een enorme catastrofe is geweest die het meeste leven op Aarde heeft vernietigd en bijna de planeet zelf heeft vernietigd. Jullie geschiedenis is veranderd naargelang jullie behoeften, dus sommige dingen zijn uit de geschiedenis gewist terwijl andere bewaard zijn gebleven om de mens spiritueel te laten groeien.

Wij weten dat veel mensen niet in ons of in buitenaardse wezens geloven, maar toch zijn wij hier. Wij willen een liefdevolle alliantie met de mensheid aangaan om jullie spirituele groei te helpen versnellen.

Jullie planeet staat op een kruispunt waar ze ofwel kan opstijgen naar een hogere dimensie, ofwel kan blijven dalen naar onheil en vernietiging.
Jullie hebben een prachtige beschaving gecreëerd en hebben vele eeuwen voorop gelopen in verkenning en wetenschappelijke prestaties. Maar jullie hebben ook vreselijke wapens gemaakt die jullie planeet vele malen kunnen vernietigen. En nu worden ze gebruikt.

Jullie leven in een tijd waarin mensen nog steeds geloven dat ze alleen zijn in het heelal, ook al is allang bewezen dat er ander leven bestaat.

Je kunt onze schepen overal in de lucht zien als je wilt. Soms zijn ze doorzichtig, soms zijn ze zichtbaar en soms zijn ze onzichtbaar. Je hoeft ze niet te verbergen, want ze zijn hier om jou en je moeder Aarde te helpen.

De afgelopen jaren hebben we u af en toe onze schepen laten zien en we hopen dat u ervan hebt genoten. Nu bereiden we ons voor op onze landing op de planeet Aarde. Wij willen jullie uitnodigen om samen met ons deel uit te maken van deze ervaring.

Wij zijn hier nu om jullie bij te staan in jullie ontwakingsproces.

Wij wensen dat jullie samen met ons de grootste gebeurtenis in de geschiedenis van jullie planeet vieren. Zoals altijd komen wij met vrede en liefde in ons hart. Dit is geen oorlog maar een groot ontwaken.

Wat er ook gebeurt, het zal voor iedereen een soepele overgang zijn. We zijn hier om jullie op alle mogelijke manieren bij te staan.

Onze vloot is nu veel dichter bij jullie planeet en de verschuiving in energie is al voelbaar. Sommige mensen ervaren al de effecten van deze nieuwe energie.

We zullen op jullie planeet landen met ons enorme moederschip. Het zal zo groot zijn dat het een kleine stad als Washington D.C. in zijn schaduw kan bedekken.

Jullie wetenschappers weten toch dat alles uit atomen bestaat? Ons moederschip bevat atomen die veel beter georganiseerd zijn dan wat jullie ooit gezien of gedacht hebben!

Het moederschip is gemaakt van speciale materialen die niet beschikbaar zijn op jullie planeet. Het zal een prachtige, engelachtige gloed uitstralen en omringd worden door wolken van veelkleurige lichten en geluiden. Deze lichten en geluiden zullen zich verbinden met het DNA van alle levende wezens op Aarde en hen naar hogere niveaus van bewustzijn tillen, waarbij de hogere chakra’s in elk menselijk wezen worden geactiveerd.

Wanneer het Moederschip landt, zal onze eerste daad zijn om iedereen op Aarde te omhelzen en de groeten over te brengen van onze sterrenbroeders en -zusters die in het verleden jullie planeet hebben bezocht. Wij houden heel veel van jullie!

Wij staan reeds in verbinding met jullie Opgestegen Meesters, die lang geleden hun kristallijne lichamen hebben gemaakt. Zij zullen ons ook ontmoeten bij onze aankomst.

Wanneer we jullie leiders en functionarissen ontmoeten, zullen we jullie met grote eer begroeten, aangezien we een vreedzame beschaving zijn.
We landen in uw gebied en komen naar beneden om u persoonlijk te begroeten. We zullen ons voorstellen en al uw vragen beantwoorden. We brengen ook een speciaal cadeau mee voor al uw huisdieren.

Bij onze aankomst zullen we een 5D omnipotente energie uitzenden, een hoogfrequente golf die elk aspect van je wezen zal verfrissen en ontwaken en je in staat zal stellen nieuwe mogelijkheden in je leven te omarmen. Je DNA zal in een ogenblik veranderen van een koolstofbasis naar een kristallijne basis!

We verwelkomen alle aardbewoners en hun huisdieren om ons te vergezellen op het prachtige schip!

De beste manier om je voor te bereiden op onze aankomst is om in een goed humeur te zijn. Wees blij en lach veel. Wees aardig voor elkaar en help de mensen om je heen. Op dit moment is je houding tegenover andere mensen belangrijk.

Ervaar zo vaak mogelijk het gevoel in deze hogere trilling te zijn. Als je dat kunt, zal het elke dag gemakkelijker worden.

Dit is een tijd waarin de hogere trillingen het overnemen. Nu is het tijd om groots te dromen en de werkelijkheid te creëren die je wenst.

Het is tijd om gelukkig te worden en plezier te hebben!”

We houden zielsveel van je.
We zijn hier bij je.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: Galactische Federatie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven