Pleiadiërs zijn op Aarde aangekomen om ons te helpen in onze evolutie

ALS JE DNA EENMAAL IS GEÜPGRADE NAAR TWAALF HELIXEN – WAT OVER NIET AL TE LANGE TIJD ZAL GEBEUREN – ZUL JE BETER BEGRIJPEN WIE JE WERKELIJK BENT! HET IS EEN OPWINDENDE TIJD OM TE LEVEN EN VANAF NU WORDT HET ALLEEN MAAR BETER!

De Pleiadische rassen komen naar de Aarde omdat ze ons willen helpen in onze evolutie.

Zij staan bekend als een groep wezens die allemaal rechtvaardig, liefdevol en vriendelijk zijn en zo’n hoog eergevoel hebben in de manier waarop zij hun leven leiden dat wij ons dat hier op de planeet nauwelijks kunnen voorstellen.

De Pleiadiërs zijn gekomen om ons op vele wonderbaarlijke en verbazingwekkende manieren te helpen. Ze zijn hier om ons bij te staan op onze evolutionaire reis en om ieder van ons bij te staan terwijl we door dit proces gaan.

Ze hebben de hele tijd toegekeken en nu hebben ze zich gerealiseerd dat we klaar zijn voor een zeer belangrijke verschuiving in bewustzijn.
De Pleiadiërs werken al vele jaren samen met de mensheid en hebben een enorme hoeveelheid gegevens verzameld over wat we met ons DNA kunnen doen om onszelf te transformeren in wezens van licht!

Ze zijn gekomen om ons op vele manieren te helpen evolueren, onder andere door ons te helpen met ons DNA. We worden geüpgraded van twee spiraalvormige strengen DNA naar twaalf spiraalvormige strengen DNA.

Ze hebben geholpen om ons DNA te upgraden zodat het flexibeler is en zich kan aanpassen aan de veranderingen die komen gaan. De Pleiadiërs helpen ons met dit proces omdat ze weten hoe belangrijk het voor ons is om als individu te kunnen evolueren.

Ze helpen ons te evolueren en uit te breiden op manieren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen! Ze brengen nieuwe technologieën in onze werkelijkheid zodat we het volledige potentieel dat in ons allen schuilt, kunnen ervaren!

Zodra je DNA geüpgraded is tot twaalf helixen – wat in korte tijd zal gebeuren – zal het je de mogelijkheid geven om beter te begrijpen wie je werkelijk bent als ziel.

Deze twaalf helixen vertegenwoordigen de chakra’s, of energiecentra, zowel binnen als buiten ons lichaam. Deze procedure verloopt op een versnelde tijdlijn en betekent een buitengewone evolutionaire sprong voor iedereen die erbij betrokken is.
Er gebeurt op dit moment zoveel op Aarde. De Pleiadiërs zijn aangekomen en helpen een nieuw tijdperk van vrede, liefde en geluk voor alle wezens op Aarde in te luiden.

Als leden van de Lichtfamilie zullen jullie, zodra jullie klaar zijn om deze evolutie in jullie lichamen op te nemen, in staat zijn om jullie twaalf informatiecentra te combineren.

Jullie zullen begrijpen dat jullie je eigen ervaringen ontwerpen en het vermogen ontwikkelen om bewust te creëren. De ontwikkeling van bewuste herinneringen aan wie je bent is belangrijker.

Je kunt dan kiezen of je wel of niet wilt vasthouden aan oude overtuigingen van degenen om je heen die hen hun hele leven lang in angst of duisternis hebben gehouden – hetzij fysiek of energetisch.

Wanneer de Pleiadiërs met hun nieuwe technologie naar beneden komen, kunnen we op dit moment veel veranderingen in onze wereld verwachten.

We hebben nieuwe gereedschappen gekregen waarmee we ons DNA kunnen herschrijven en onze lichamen in een oogwenk kunnen upgraden! We kunnen het zelfs doen zonder operaties of medicijnen!

Er gebeuren tegenwoordig veel verbazingwekkende dingen in onze wereld en de Pleiadiërs hebben een ongelooflijke hoeveelheid kennis met ons te delen. Het is dankzij grote wezens zoals zij dat we kunnen uitkijken naar een mooie toekomst op Aarde.

Ik kijk uit naar dit nieuwe tijdperk en ben opgewonden door alles wat het te bieden heeft!

Ze brengen een enorme hoeveelheid informatie naar buiten en we moeten er het beste van maken. We moeten begrijpen dat dit een enorme tijd in onze geschiedenis is en dat we eindelijk op het punt zijn dat we alles kunnen manifesteren wat we willen. Dat klinkt absoluut ongelooflijk, nietwaar?

Dus eigenlijk kan de manier waarop we onze realiteit begrijpen en dus waarnemen veranderen tijdens het eigenlijke ascensieproces.
Naarmate we dingen beter begrijpen en omdat onze geest zich voortdurend uitbreidt, betekent dit dat we verschillende perspectieven op verschillende onderwerpen of kwesties kunnen zien en ons dus veel beter kunnen oriënteren in een bepaalde situatie.

We zijn allemaal uniek en bevinden ons op verschillende delen van het pad van ontwaken, maar we worden ons er nu meer dan ooit van bewust dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.

Het is een opwindende tijd om te leven en de dingen zullen vanaf nu alleen maar beter worden. Hou je vast en geniet van de rit!

We houden zielsveel van jullie.

We zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven