Pleiadiërs en de Spelmeesters: Ongekende beschavingen creëren

MAYA EN EGYPTENAREN HADDEN ALLEBEI VERBAZINGWEKKENDE VERMOGENS OM ZICH ANDERE MANIEREN VAN REALITEIT VOOR TE STELLEN EN ANDERE DIMENSIES TE VERKENNEN. MAYA WAREN GEWELDIG IN HET SPELEN MET TIJD OM TIJDSLOTEN TE MAKEN. VERSCHILLENDE BESCHAVINGEN HEBBEN UNIEKE DOELEN, ALLEMAAL VERBONDEN MET EEN DOELGERICHT PLAN.

De Game Masters zijn grenzeloos, zonder vorm en kunnen van gedaante veranderen. Ze bezitten een ongelooflijke genialiteit die verder gaat dan het creëren van spellen. Ze doen meer dan alleen een spel bedenken; ze schetsen een heel plan voor een beschaving om daarin te gedijen.

Deze blauwdruk omvat alles, van de meest bekwame ambachtslieden tot de nederigste bedelaars. Vervolgens creëren ze deuropeningen die deze beschavingen daadwerkelijk in de wereld plaatsen waarin wij leven, alsof je stukjes in een puzzel op aarde legt.

Maar hier komt het fascinerende gedeelte: deze Game Masters verdiepen zich ook in de beschaving die ze ontwerpen. Ze worden er een deel van en vermengen hun identiteit met de beschaving die ze ontwerpen.

Neem bijvoorbeeld de Maya’s. Deze oude beschaving bewoonde ooit gebieden in Mexico en Centraal-Amerika. Ze waren meesters in het vervagen van de grenzen tussen verschillende realiteiten en het verschuiven van het ene systeem naar het andere. Hoewel hun thuis in de Pleiaden lag, verbleven ze daar niet alleen. Ze hadden hun eigen wereld.

Interessant genoeg leeft de erfenis van de Maya’s vandaag de dag voort in verschillende opdrachten op verschillende plaatsen. Het is bijna alsof hun beschaving naadloos overging van het ene rijk naar het andere en onderweg vele werelden in verwarring bracht.

De term “Maya” is gekoppeld aan het concept van de illusie van werkelijkheid. De Maya’s waren zo bedreven in het beheren van de tijd dat ze letterlijk alternatieve werkelijkheden konden construeren om toekomstige zoekers naar hun ware zelf te leiden of er juist vandaan. Veel van wat ons over de Maya’s is verteld, is eigenlijk onderdeel van hun grote truc, een element van de illusie die ze meesterlijk hebben geweven.

Om dit echt te begrijpen, zou je je in alternatieve sferen moeten begeven en door deze dimensies moeten reizen. De bekwaamheid van de Maya’s is vergelijkbaar met die van de Egyptenaren, die ook verschillende gedachtevormen van de werkelijkheid konden toveren en alternatieve dimensies konden verkennen, zij het op een andere manier. De Maya’s blonken uit in het manipuleren van tijd om tijdsloten te creëren.

Verschillende beschavingen hebben verschillende doelen, die allemaal met elkaar verbonden zijn in een web van intentie.

De vraag rijst natuurlijk: waarom waren deze beschavingen aanwezig op Aarde? Waarom ontstond elke beschaving in haar eigen tijdperk? Deze vragen vragen om onze aandacht en contemplatie. Het is dan cruciaal om de focus naar binnen te richten en te vragen: “Welke rol speel ik in dit ingewikkelde proces?”.

Deze beschavingen deelden interacties in verschillende fasen van hun welvaart. In hun respectievelijke seizoenen wisselden ze idealen en wijsheid uit. Sommige van deze beschavingen hielden duizenden jaren stand en lieten een diepe stempel achter op het tapijt van de tijd.

Stel je de gelaagde complexiteit van beschavingen voor als een meerdelige filmserie. Stel je een succesvolle film voor gevolgd door vervolgen – deel 2, deel 3, deel 4, enzovoort. Wanneer deze films achter elkaar worden vertoond, lijken ze zich in volgorde te ontvouwen, maar toch zaten er tijdsintervallen tussen hun creatie. Deze tussenpozen waren nodig voor hun opbouw.

Op dezelfde manier worden beschavingen geplant als zaadjes en dan ontstaat er een tijdspanne terwijl de Game Masters de volgende aflevering maken, of het nu deel 2, deel 3 of zelfs deel 1000 is.

Deze nieuwe afleveringen worden op vergelijkbare locaties geplaatst, waardoor er een tapijt ontstaat van beschavingen die over elkaar heen worden gelegd. Dergelijke gelaagde beschavingen zijn overal op onze planeet te vinden en zijn nauw met elkaar verbonden. Dit idee opent nieuwe manieren van denken.

De Pleiadiërs staan als een meesterwerk van de Game Masters. Deze entiteiten zijn vormloos en overstijgen gedefinieerde vormen, maar toch bezitten ze het vermogen om zichzelf te overlappen en verschillende vormen in zich op te nemen. Dit experimenteren met de Pleiadiërs toont de diepte van hun creatieve bekwaamheid.

In wezen bezitten Game Masters een griezelig vermogen om hele beschavingen te ontwerpen, niet alleen op een oppervlakkig niveau, maar door zichzelf in te bedden in het weefsel van hun creaties. De Maya’s zijn een voorbeeld van dit fenomeen, omdat ze op een ingewikkelde manier realiteiten met elkaar verweven en tussen verschillende systemen heen en weer schuiven.

De diepgaande vervlechting van beschavingen door de geschiedenis heen zet ons aan om na te denken over onze individuele rol in dit grote tapijt. Door het concept van beschavingen te begrijpen als gelaagde episodes, zoals delen van een filmserie, krijgen we nieuwe inzichten in de complexiteit van onze wereld.

De raadselachtige Pleiadiërs illustreren hoe vormloze Game Masters verschillende vormen kunnen aannemen. Al met al bieden deze beschouwingen ons een kijkje in de opmerkelijke verbeeldingskracht en invloed van de Game Masters.

Laten we deze gelegenheid aangrijpen om dieper in te gaan op onze eigen identiteit en doelen binnen dit grootse kosmische ontwerp. Omarm nieuwsgierigheid, zoek begrip en begin aan je eigen reis om de verborgen waarheden van onze wereld te ontdekken.

Door dit te doen, worden we actieve deelnemers aan het lopende verhaal van het bestaan en dragen we onze unieke draden bij aan het rijke tapijt van beschavingen in het verleden, heden en de toekomst.

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Scroll naar boven