Pleiadiërs en de Gedeelde Evolutie van de Aarde: Een verhaal van codes en vrijheid – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Pleiadiërs en de Gedeelde Evolutie van de Aarde: Een verhaal van codes en vrijheid

DE STERREN VAN DE PLEIADEN SCHIJNEN AAN DE HEMEL EN HERINNEREN ONS ERAAN DAT WE ALLEMAAL VERBONDEN ZIJN EN POTENTIE HEBBEN. NU ZIJN DE PLEJADEN NAAR DE AARDE TERUGGEKEERD MET EEN GOED DOEL – OM DINGEN RECHT TE ZETTEN DIE EERDER FOUT ZIJN GEGAAN EN OM TE HELPEN MET HELEN. ZE WILLEN HERSTELLEN WAT KAPOT WAS EN HELPEN OM DINGEN BETER TE MAKEN.

De Pleiaden, een groep stralende sterren, hebben een groot effect op de aarde. Mensen zijn al heel lang gefascineerd door deze sterren en hebben zich verwonderd over de mysteries van de ruimte.

Lang geleden deden de Pleiaden, die verbonden zijn met de Pleiaden, belangrijke dingen. Soms veroorzaakten ze problemen en andere keren hielpen ze de Aarde te veranderen. Verschillende culturen bewonderden hun speciale energieën en kwaliteiten.

De Pleiadische energieën vermengden zich met menselijke genen en hadden zelfs iets te maken met reptielachtige wezens. Dit betekent dat zij gedurende een zeer lange tijd op complexe manieren met ons in wisselwerking stonden.

Nu zijn de Pleiadiërs teruggekomen naar de Aarde met een goed doel – om dingen te herstellen die eerder fout gingen en om te helpen met helen. Ze willen repareren wat kapot was en helpen om dingen beter te maken.

Hun reis is alsof ze samenwerken met de Aarde. De Pleiadiërs realiseerden zich dat hun vooruitgang thuis, in de Pleiaden, verbonden is met hoe de Aarde verandert. Zij moeten hun kennis, creaties en vaardigheden met ons delen, waardoor er een soort partnerschap ontstaat.

Zie dit als het oplossen van een puzzel. De Pleiaden moeten vooruit komen door te delen wat zij weten en kunnen met de Aarde. Het is als een dans van teamwork.

De Pleiadiërs willen graag dat de Aarde creatieve vaardigheden ontwikkelt. Wanneer dit gebeurt, zullen deze vaardigheden speciale instructies of codes uitzenden. Deze codes kunnen grote veranderingen teweegbrengen, zoals ons misschien zelfs naar andere planeten laten reizen!

Verrassend genoeg kan de Aarde deze codes uitzenden zonder het zelf te weten. Deze codes bevatten geheimen voor het maken van nieuwe levens of het oplossen van problemen. Mensen die hulp nodig hebben kunnen deze codes gebruiken om veranderingen door te voeren.

Deze codes zijn de sleutel tot vrijheid – voor zowel de Aarde als de Pleiadiërs. De muziek van deze codes komt overeen met de signalen die ons lichaam afgeeft. Wanneer deze codes worden gebruikt, kunnen ze ons helpen vrij te worden van problemen.

De Aarde is niet alleen aantrekkelijk omdat ze er mooi uitziet, maar ook omdat sommige machten met niet-zo-goede plannen haar willen beheersen. Deze machtsstrijd speelt niet alleen op Aarde – het beïnvloedt het hele zonnestelsel en hoe dingen samenwerken.

Verschillende groepen planeten hebben allemaal dezelfde gedachten en gevoelens. Negatieve emoties hebben problemen veroorzaakt, maar ze maken deel uit van een groter plan.

Deze uitdagingen zijn kansen om te groeien. De moeilijke dingen waar mensen mee te maken krijgen zijn niet zomaar willekeurig – ze zijn belangrijk voor een groter doel. Problemen zetten minder geavanceerde wezens aan om beter te willen worden. Uit moeilijke tijden kunnen goede dingen voortkomen.

Zelfs als er veel verandert, hoeven we niet bang te zijn. De Pleiadiërs denken dat mensen geweldig zijn en ze willen dat we weten hoe speciaal we zijn. Als we in onszelf geloven, kunnen we verbazingwekkende dingen doen. De Pleiadiërs beloven dat er ongelooflijke mogelijkheden wachten op degenen die hun eigen belangrijkheid begrijpen.

Deze verandering draait allemaal om positief zijn. Wanneer dingen op ongebruikelijke manieren veranderen, worden minder geavanceerde wezens gemotiveerd om hoger te mikken. Dit brengt eigenlijk goede dingen met zich mee als dingen veranderen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als veranderingen plaatsvinden.

Door je eigen waarde te erkennen, open je de deur naar ongelooflijke mogelijkheden die moeilijk voor te stellen zijn.

Terwijl we naar de onzekere toekomst kijken, geven de Pleiadiërs echt goed advies. Blijf sterk, zelfs als er veel verandert. Onthoud hoe belangrijk je bent. Kijk uit naar het onbekende met hoop in je hart. Ze beloven dat deze ideeën ons zullen helpen onze weg te vinden in tijden waarin dingen onduidelijk zijn.

In het grote verhaal van het universum is de verbinding van de aarde met de Pleiaden heel belangrijk. Hun reis om fouten uit het verleden te herstellen, genezing te brengen en met ons samen te werken laat zien hoe alles met elkaar verbonden is. De sterren van de Pleiaden schitteren aan de hemel en herinneren ons eraan dat we allemaal verbonden zijn en potentieel hebben.

Kortom, de Plejaden en de Pleiaden hebben een grote invloed op de Aarde gehad. Van geschiedenis tot samenwerking, hun verhaal gaat over verbinding, verandering en beide kanten profiteren.

Als de Aarde haar creatieve kracht ontsluit en haar speciale codes deelt, verschijnt er een pad naar heling en vrijheid, als een dans met de Pleiaden.

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven