Opklimmen naar nieuwe hoogten: Je leven van binnenuit transformeren – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Opklimmen naar nieuwe hoogten: Je leven van binnenuit transformeren

DE STAAT VAN DE VIJFDE DIMENSIE IS GEEN VER DOEL, MAAR EERDER EEN STAAT VAN ZIJN DIE ALTIJD VOOR ONS TOEGANKELIJK IS. WE HOEVEN ALLEEN MAAR ONZE GEHECHTHEID AAN DE BUITENWERELD LOS TE LATEN EN ONS NAAR BINNEN TE RICHTEN. ALS WE DIT EENMAAL DOEN, KUNNEN WE DE VREUGDE EN SCHOONHEID VAN ONZE WARE AARD ERVAREN.

Ascensie is niet iets dat bereikt moet worden. Het is niet iets dat verworven kan worden door materiële bezittingen, prestaties of erkenning van anderen. Het is onze ware aard.

Terwijl we naar ascentie reizen, is het belangrijk om te begrijpen dat het geen doel is dat in de toekomst bereikt moet worden, noch iets dat bereikt moet worden. Het is een staat van zijn die al in ons bestaat, wachtend om ontdekt te worden.

De staat van de vijfde dimensie, een hoger niveau van bewustzijn, is al in ons. Maar vaak missen we het punt en vergeten we het. We raken verstrikt in de uiterlijke wereld en verliezen het contact met ons innerlijke wezen.

Als we stoppen met zoeken naar ascentie, kunnen we ons realiseren dat het al in ons is. In plaats van te streven naar iets buiten onszelf, kunnen we onze aandacht richten op het huidige moment en ons bewust worden van ons innerlijke wezen.

Onze geest laat ons vaak geloven dat we iets moeten bereiken om gelukkig of vervuld te zijn, maar echt geluk en vervulling komen van binnenuit. De geest is schuldig aan de opeenhoping van stof op ons innerlijk, de spiegel van wie we zijn. Het goede nieuws is dat we naar binnen kunnen kijken en kunnen herontdekken wie we werkelijk zijn.

De cruciale stap in dit proces is om je aandacht naar binnen te richten. Door de kracht van aandacht kun je contact maken met de goddelijke vonk van bewustzijn binnenin en deze innerlijke helderheid in al haar glorie ervaren. Als je dat kunt, zul je je in vrede voelen en de ware aard van je wezen beginnen te begrijpen.

De staat van de vijfde dimensie is geen ver doel, maar eerder een staat van zijn die altijd voor ons toegankelijk is. We moeten alleen onze gehechtheid aan de buitenwereld loslaten en onze aandacht naar binnen richten. Als we dit eenmaal doen, kunnen we de vreugde en schoonheid van onze ware aard ervaren.

De reis van zelfontdekking is voor sommige mensen niet altijd gemakkelijk, omdat de geest een krachtige kracht kan zijn die ons afleidt van ons innerlijke wezen. Maar door aanwezig en bewust te blijven, kunnen we langzaam de lagen van conditionering afpellen en ons innerlijke zelf herontdekken. Hoe meer we ons verbinden met ons innerlijk, hoe meer we de staat van de vijfde dimensie kunnen ervaren en in een staat van vreugde en viering kunnen leven.

Het pad naar ascensie vereist dat we onze vooroordelen loslaten, onze angsten en onzekerheden van ons afschudden en ons overgeven aan het huidige moment. Het is alleen wanneer we stoppen met zoeken en beginnen met ons over te geven dat we de ware kracht van ascentie kunnen ervaren. We moeten de behoefte om alles om ons heen te controleren loslaten en in plaats daarvan vertrouwen op het proces van het leven.

Dus, hoe kunnen we deze reis van zelf-ontdekking beginnen? Het begint met bewustzijn. We moeten ons bewust worden van onze gedachten, emoties en de wereld om ons heen. Door zonder oordeel te observeren, kunnen we de patronen en overtuigingen herkennen die ons afhouden van onze ware aard. Als we ons eenmaal bewust zijn van deze patronen, kunnen we ze loslaten en ruimte maken voor ons ware zelf om door te stralen.

Als we in contact komen met ons ware zelf, kunnen we beginnen ons leven te leven met een doel en betekenis. In plaats van gewoon door het leven te gaan, kunnen we dansen en elk moment vieren! We kunnen leven in een staat van dankbaarheid en waardering voor de schoonheid en het wonder van het leven. We kunnen de belichaming worden van de vijfde dimensie en liefde en vreugde uitstralen naar de mensen om ons heen!

De kunst van ascensie gaat niet over het bereiken van iets dat extern is aan ons, maar eerder over het ontdekken van onze ware aard en het opnieuw verbinden met de essentie van ons wezen. Het gaat over het loslaten van de behoefte aan controle en overgave aan het huidige moment.

Met mindfulness laten we onszelf het huidige moment ervaren en benaderen we ons dagelijks bestaan met meer intentionaliteit, in tegenstelling tot gedachteloosheid. Een van de meest effectieve hulpmiddelen voor mindfulness is de ademhaling. Door ons te richten op onze ademhaling kunnen we onze geest en ons lichaam versterken door een groter bewustzijn te cultiveren.

Mindfulness is echt transformerend als het gaat om persoonlijke groei, dus als je het in het begin moeilijk vindt om dit idee te accepteren, geef dan niet op. Het zal misschien niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar als je doorzet, zul je beloond worden met de schoonheid en sereniteit die mindfulness biedt.

Uiteindelijk draait ware spirituele hemelvaart allemaal om licht, precies zoals de Boeddha verklaarde. Wanneer we verlichting ervaren, zal ons hele innerlijke licht zo helder schijnen dat we elke hoek van ons wezen zullen vullen met deze gloeiende helderheid.

We hebben veel te lang in duisternis geleefd; we zijn lichtkracht en het licht dat in ieder van ons leeft vergeten. Maar nu is het tijd om het ons te herinneren – het is tijd om onze ogen te openen en te zien wie we werkelijk zijn: wezens van puur licht en liefde!

Het vermogen om los te laten en je over te geven is voor sommige mensen misschien moeilijk om onder de knie te krijgen. Maar alleen door onze angsten onder ogen te zien en veranderingen door te voeren ten gunste van onszelf en anderen, kunnen we werkelijk het doel van ons bestaan vervullen: ascentie naar het rijk van verlichting.

Mijn hoop is dat de hier gepresenteerde informatie zal dienen als een opstapje om je te helpen op je pad van ascentie. Het is aan jou en jou alleen om de geheimen te ontdekken die je innerlijke licht zullen onthullen, want ware verlichting kan alleen van binnenuit komen.
Laten we dus samen aan deze reis beginnen om ons opnieuw met onszelf te verbinden en de transformerende kracht van ascensie te ervaren!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven