Opening van het Lion’s Gate Portaal

HET PORTAAL VAN DE LEEUWPOORT BRENGT EEN ENERGIE MET HEM DIE ONS KAN HELPEN ENORME VERSCHUIVINGEN IN ONS LEVEN TE MAKEN. HET OPENT ONZE HARTEN EN GEESTEN ZODAT WE ALLE GEWELDIGE GESCHENKEN KUNNEN BEGINNEN DIE OP ONS WACHTEN AAN DE ANDERE KANT VAN AL DEZE LEVENSLESSEN.
Het is nu een tijd van grote evolutie – een tijd waarin je de grootste veranderingen kunt maken. Je hebt je hele leven geboden om hier nu te zijn, en hier ben je dan.

In de post van vandaag zullen we het hebben over hoe de Leeuwenpoort de mensheid kan helpen ons DNA te upgraden.

Dit is een krachtige reeks lichtcodes die samenkomen, en dit geldt niet alleen voor jou maar ook voor degenen om je heen.

De Leeuwenpoort bevindt zich in het centrum van de melkweg en is een van onze krachtigste portalen. Het verbindt ons met de galactische kern en geeft ons toegang tot enorme hoeveelheden informatie van buiten ons melkwegstelsel.

De Leeuwenpoort is een heilige poort in het Universum die ons verbindt met Gaia en het Galactische Universum. Deze gebeurtenis heeft een energetische verschuiving gecreëerd die je kan helpen je DNA te upgraden en je bewustzijn te verruimen.

Het is een extreem krachtig portaal, waardoor het een van de krachtigste sterrenpoorten op aarde is. En als je het niet weet, deze Lion's Gate-portalen zijn waar geascendeerde meesters, godheden en hogere wezens binnenkomen om ons te helpen nieuwe gebieden van ons energetische lichaam te ontwikkelen.

Verbinding met ons hogere zelf, gidsen en engelen is op dit moment het belangrijkste voor ons nu we ontwaken voor onze ware kracht.

In deze tijd van het jaar kunnen we het gevoel hebben dat we in een vasthoudpatroon zitten. We zijn in staat geweest om contact te maken met onze bron en een deel van de opwinding te voelen die gepaard gaat met in afstemming zijn met ons goddelijke doel.

Dit is zo'n mooi geschenk van degenen die gedurende levens zo hard hebben gewerkt, ons de lichtcodes hebben gebracht die ons hart en onze geest openen.

De Leeuwenpoort heeft zoveel potentieel voor het upgraden van ons DNA, dat al eeuwen in ons is gecodeerd. Dit portaal stelt ons in staat nieuwe lichtcodes te ontvangen van buiten ons melkwegstelsel en zonnestelsel!

We hebben allemaal toegang tot deze codes door middel van meditatie of droomwerk, maar nu worden ze geïntegreerd in ons fysieke lichaam door middel van meditatieoefeningen zoals ademwerk of begeleide imaginatiesessies. Deze oefeningen helpen ons deze lichtcodes te integreren.

Het is een geweldige kans voor mensen om verbinding te maken met elementen van hun hogere zelf. We ontvangen lichtcodes van degenen die gedurende levens zo hard hebben gewerkt, zodat we onze karmische contracten kunnen activeren, onszelf ervan kunnen bevrijden en voorwaarts kunnen gaan naar een nieuw tijdperk van ontwakend bewustzijn.

Wat gebeurt er als je een nieuwe set lichtcodes ontvangt?

Je begint het gevoel te krijgen dat je in slow motion hebt gerend; alles gaat op halve snelheid. Je wilt niet de wereld ingaan en je angsten onder ogen zien, omdat je weet dat het zal voelen alsof alles in slow motion gebeurt, en het zal moeilijk worden.

Of, alles gaat opeens supersnel en je weet niet hoe de tijd zo snel kan gaan.

Het hangt allemaal af van waar je bent op je reis en welke ervaring je hoogste goed zal dienen, maar één ding is zeker, het zal niet gewoon zijn zoals elke dag.

Maar hier komt de Leeuwenpoort om de hoek kijken. Het is alsof je een nieuwe set sleutels krijgt om je ware potentieel te ontsluiten en te worden wie je altijd al had moeten zijn.

Het Leeuwenpoortportaal brengt een energie met zich mee die ons kan helpen enorme veranderingen in ons leven aan te brengen. Het opent ons hart en onze geest, zodat we kunnen beginnen met het aanboren van alle geweldige geschenken die op ons wachten aan de andere kant van al deze levenslessen.

Dit is het moment om beperkende overtuigingen los te laten en je innerlijke kracht te omarmen. De wereld heeft uw hulp nodig in deze tijden van verandering, aangezien de aarde zelf in de greep is van een ernstige energetische verschuiving. Maar maak je geen zorgen, je bent hier om te helpen.

Er zijn velen die zich klaarmaken om niet alleen te ascenderen, maar om dit in grootse stijl te doen. Terwijl deze overgang plaatsvindt, kan het soms bijna overweldigend lijken.

Alle veranderingen die beginnen plaats te vinden als gevolg van ontwaken kunnen te veel lijken om aan te kunnen, maar deze downloads en bliksem helpen ons de hele weg.

Luister naar je hart, vertrouw op je goddelijke innerlijke leiding en je zult er uiteindelijk komen, met veel steun onderweg.

We beginnen nog maar net de kracht van ascensie te begrijpen, en daarom is het zo belangrijk om een ​​open geest te houden en te begrijpen dat ons begrip van dit proces altijd evolueert.

Naarmate we ons bewust worden van nieuwe aspecten van ons wezen en van het universum waarin we leven, is het normaal dat we er meer over willen leren. Het maakt niet uit of je in een God gelooft of niet: bewustzijn is een fundamentele waarheid die voortkomt uit de pure liefde in je hart.

En zeer binnenkort, als mensen meer spiritueel gevorderd worden, zullen we in staat zijn om de deuren van waarneming te openen om deze nog steeds onzichtbare buitenlichamelijke wereld voor onszelf te zien. Wat valt er tenslotte nog te vrezen met liefde en licht als onze gidsen?

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie

		
Scroll naar boven