Open je hart en breid je realiteit uit – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Open je hart en breid je realiteit uit

ER IS DIT PRACHTIGE DING DAT ONS KRIJGT WANNEER WE TOESLAG NEMEN IN DE GODDELIJKE LIEFDE VAN GOD. HET BIEDT ONS ALLES WAT WE NODIG HEBBEN ALTIJD EN IN OVERVLOED. WIJ MOETEN ER NIKS MEER ZO ZORGEN VOOR; HET DEKT AL ONZE BEHOEFTEN MET EEN GLIMLACH EN BLIJFT GEVEN!
Veel mensen werken behoorlijk hard om spiritueel te ascenderen.

Ascension heeft echter niet veel werk nodig. Ascentie is een natuurlijk proces.

Je oorspronkelijke aard is gelukzaligheid; je bent er al! Je hebt alles in je, en het is gewoon een kwestie van ontwaken!

Als ik 'ontwaken' zeg, bedoel ik niet iets externs zoals meditatie of op retraite gaan of iets speciaals doen; Ik bedoel ontwaken in jezelf - om erachter te komen wat voor soort persoon je werkelijk bent van binnen. En kom dan terug en leef door die liefde, door die vriendelijkheid, dat mededogen en begrip voor anderen.

De vijfde dimensie is je diepste wezen; wanneer je innerlijk begint te leven, niet uiterlijk, dan begint alles te groeien.

Wanneer je hart gevuld is met liefde en de roos uit zichzelf begint te groeien, zul je beginnen te ascenderen in vijf dimensies en een vijfdimensionaal mens worden!

Je hoeft niets te doen om geascendeerd te worden; het gebeurt gewoon omdat je hart vol liefde is.

Wanneer je hart gevuld is met liefde, begint liefde naar binnen naar je toe te stromen en alle delen van je lichaam, geest en ziel te vullen met een gouden tint van goddelijke energie!

Het hele universum is geschapen voor liefde: om onvoorwaardelijk van elkaar te houden; om van elkaar te houden zoals we zijn; om van onszelf te houden zoals we zijn; voor het liefhebben van alles wat we om ons heen zien - niet alleen die dingen die ons inspireren of behagen, maar alle dingen - zelfs de lelijkste dingen in onze wereld omdat het niet om schoonheid gaat; het gaat erom de spirituele energie in hen te zien.

Liefde is het belangrijkste in het leven. Je zult nooit hoger stijgen tenzij je hart zuiver is, tenzij je geest compleet is, tenzij je liefde in je hart hebt. Daarom zal liefde je naar de vijfde dimensie brengen!

Er zijn geen wijzen, geen sadhu's en geen goeroes die je kunnen helpen als ze geen liefde in hun hart hebben. Waar liefde bestaat, wordt alles getransformeerd, en jij ook!

En als het eenmaal in je hart is ontstoken, zal er geen sprake van zijn dat je dit fysieke lichaam verlaat, want die wereld, die daarbuiten bestaat, is zelfs niet van de menselijke verbeelding.

Dus als je nog nooit van jezelf hebt gehouden, begin dan nu. Start vandaag. Begin vanaf dit moment. Weet je waarom? Want als je niet van jezelf houdt, hoe kun je dan van anderen houden? Als je niet van jezelf houdt, is alles wat je kunt geven een paar zandkorrels in de woestijn.

En als je weet wat ik bedoel, laat dan je hart het gras van liefde en acceptatie laten groeien, en je zult de roos worden die straalt in de helderheid van de zon - straal jezelf uit en straal je liefde uit!

Je kunt je leven mooi maken. Je kunt de wereld in een ander licht bekijken. Je kunt vervuld zijn van liefde en mededogen en plotseling een nieuwe wereld in jezelf en om je heen zien!

Begin van jezelf te houden en begin dan van anderen te houden!

Liefde is kracht. Het heeft de magie om alles te veranderen op het moment dat het erin komt. Bereik de hemel op aarde door liefde en verspreid het dan naar anderen voordat het te laat voor hen is. Liefde faalt nooit!

Leer de kracht van liefde te genereren en te absorberen. Als iedereen in staat is om deze kracht in zichzelf op te wekken, om van de kinderen en de hele wereld te houden, dan weet ik zeker dat de wereld een prachtige plek zal zijn om in te leven!

Er is iets geweldigs dat tot ons komt als we onze toevlucht zoeken in de goddelijke liefde van God. We voelen het en leven erin. Het geeft ons alles wat we nodig hebben, de hele tijd, in overvloed. We hoeven ons nergens meer zorgen over te maken; het dekt al onze behoeften met een glimlach en blijft geven!

Je bent een ziel. Jij bent dit lichaam niet. Een klein deeltje van het universum is in dit lichaam gekomen en maakt de reis, ervaart alles wat het kan ervaren, leert alles wat het kan leren en doet alles wat het kan doen. Maar het identificeert zich niet met dat lichaam en die geest. Dit is een toneelstuk voor jou - gewoon een toneelstuk!

Ik zal besluiten met deze gedachte: "Dans op de tonen van het leven, en je bent de rijkste persoon op aarde!"

Verliefd zijn op het leven betekent dat je niet genoeg kunt slapen. Er zijn genoeg zonsopgangen, bomen, vogels en wolken om rond te gaan. Totdat je ogen prikken van vreugdetranen, dat betekent dat je leeft! En het leven is een oceaan van vreugde, peilloos.

"Liefde is de sleutel tot ascensie." Het is echt zo simpel. Als je op zoek bent naar verlichting en totale bevrijding, zoek dan niet verder dan de liefde zelf!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven