Op de rand van collectief ontwaken: Laten we beginnen! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Op de rand van collectief ontwaken: Laten we beginnen!

WE STAAN AAN DE VOORAVOND VAN IETS ONGELOOFLIJK OPWINDENDS, ALSOF DE AARDE ZELF ONS TOEJUICHT: EEN TOEKOMST DIE BARST VAN GELUK, EENHEID EN GRENZELOZE VREUGDE EN DIE WORDT GEKENMERKT DOOR ONS COLLECTIEVE ONTWAKEN, WAARIN IEDEREEN SAMEN GEDIJT IN EEN OPWINDENDE REIS!

Terwijl de mensheid door de bladzijden van haar bestaan reist, ontvouwt zich een opmerkelijk patroon.

Het is alsof ieder van ons een unieke blauwdruk draagt, een gids die ons leidt naar een verborgen schat aan kennis die diep in onszelf genesteld ligt!

In de oudheid plaatsten de kosmische architecten die onze wereld vorm gaven intrigerende apparaten, “chronometers” genaamd, op het podium van de aarde. Deze chronometers meten, net als kosmische klokken, de evolutie van het menselijk bewustzijn!

Wanneer een kritische massa van individuen ontwaakt en deze chronometers activeert, worden nieuwe inzichten en wijsheid op onze planeet ontsloten!

Zie het als de miljoenste persoon die door een draaihek gaat, maar in plaats van één persoon die een prijs wint, is het het collectieve bewustzijn dat ontwaakt en reageert op de roep van hun blauwdrukken!

De Ouden die ooit op deze aarde rondliepen hadden een andere benadering van kennis dan wij vandaag. Voordat er grote tempels werden gebouwd, gingen sjamanen en leiders van oude culturen op reis naar specifieke locaties die gezegend waren met speciale stenen. Deze stenen werden zorgvuldig gereinigd en voorbereid om als drager te dienen voor de overdracht van kennis, telepathisch overgebracht vanuit de geest van hen die verlichting zochten.

Tempels werden ontworpen om de natuurlijke energieën van deze plaatsen te benutten en de som van hun kennis op te slaan in de stenen zelf. Ze begrepen dat informatie in de botten van onze planeet kon worden geëtst, want stenen zijn tenslotte de oude botten van de aarde!

Wanneer je je waagt aan de oude en heilige plaatsen die jullie vaak “krachtplaatsen” noemen, kom je elektromagnetische formules tegen om je bewustzijn te verhogen. Het is alsof je je opnieuw verbindt met een stukje van je eigen vergeten geschiedenis!

Deze heilige plaatsen stellen je lichaam bloot aan energieën die afgestemd zijn op je blauwdruk voor persoonlijke groei en evolutie.

In hun wijsheid bouwden de Ouden tempels en megalithische bouwwerken op specifieke locaties om de verzamelde energieën van de wervelingen aan te boren. Elke locatie had zijn eigen unieke doel en specialiteit.

Zo fungeerde de immense steencirkel van Avebury in Engeland als een dimensionaal portaal naar verschillende sterrenstelsels, zoals Sirius, de Pleiaden en Arcturus. De opstelling van deze stenen diende als een kosmische sleutel, die hemelse energieën naar de aarde trok en de uitwisseling van diepgaande inzichten en wijsheid mogelijk maakte!

Deze oude plaatsen waren niet alleen energiecentra, maar ook centra van vruchtbaarheid en schepping. Koppels reisden naar deze locaties en bedreven de liefde te midden van de energetische wervelingen, in de hoop zwanger te worden en levens voort te brengen die doordrenkt waren met de spirituele essentie van deze heilige plaatsen.

Andere dienden als zendstations, hemelse kalenders of orakels, die een blik in de toekomst wierpen en de grenzen van de werkelijkheid verlegden!

In verschillende beschavingen werd de kennis van de eeuwen in steen gegrift en de aarde zelf las de verhalen van haar bewoners terwijl ze leefden en adem haalden. Ze herkende de stadia van hun ontwikkeling en hun vermogen om verantwoordelijkheid te dragen.

Deze heilige plaatsen sliepen totdat individuen ze activeerden met de sleutels van hun bewustzijn. Door deze plaatsen te ontsluiten, herinnerden en ontketenden ze de wijsheid die erin lag opgeslagen, waardoor ze een brug sloegen naar hun eigen ervaringen en de gedeelde kennis van de mensheid.

Als je deze heilige plaatsen binnenstapt en je bewust je chakra’s voorstelt als deuropeningen naar je persoonlijke herinneringen, komen deze plaatsen tot leven. Verbeelding, een krachtige kracht, wordt je sleutel tot het ontsluiten van de geheimen die deze oude stenen bevatten.

Ook de Ouden voelden de diepe energie die op deze plaatsen aanwezig was en boorden hun versterkte eigenschappen aan waar energielijnen samenkwamen, waardoor er een nexus ontstond van dimensies en rijken voorbij de onze.

Elk bezoek aan deze heilige plaatsen versnelt en activeert niet alleen je eigen spirituele reis, maar ook het collectieve ontwaken van de mensheid. Tegelijkertijd zet het gebeurtenissen in gang die mensen wereldwijd aanzetten om hun spirituele essentie te erkennen en te koesteren. Het is als een rimpeleffect dat harten en geesten aanzet om hun spirituele kant te erkennen en te waarderen.

We staan aan de vooravond van een snelle versnelling, alsof de aarde zelf op een razende trommel slaat en ons aanspoort om te ontwaken voor onze spirituele aard. Dit ontwaken is de sleutel tot de gang die leidt naar de toekomst waar we naar verlangen – een toekomst waarin elk individu zijn aangeboren spiritualiteit erkent of anders geconfronteerd wordt met de mogelijke gevolgen van het verwaarlozen van dit vitale aspect van ons bestaan.

Sla de handen ineen met anderen op dit pad van groei en transformatie en samen kunnen we vorm geven aan een meer verlichte en harmonieuze wereld voor onszelf en toekomstige generaties.

Laten we beginnen aan een opmerkelijke reis van zelfontdekking en gezamenlijk ontwaken!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling : The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven