ONZE MISSIE IS

Dat wij de medemens een bewustwording mogen meegeven van het feit dat wij verbonden zijn met de energetische hartslag van 7,83hz. Wij resoneren tenslotte niet voor niets alle drie op 7,83hz. Dat schept een verbinding een band. Energie staat niet stil, energie blijft stromen!

Jouw levensenergie van 7,83Hz 
Jouw Onvoorwaardelijke bron van liefde
Jouw geboorte recht!

Hoe gaan wij dat doen? Niet, dat doe jij zelf. De kennis van de Schumann Resonantie, kan jou innerlijke rust geven, dit geeft jou een innerlijk weten, een bewustwording. 

Dit ga jij zelf voelen.

Die levensenergie, die ieder levend wezen heeft met een hart. Het hart de bron van oneindige liefdes energie en het mooie is dat het blijft stromen. Jouw eigen oneindige bron van onvoorwaardelijke liefde. Je hart energie. 

Energie staat niet stil

Volgens onderzoek vanuit de wetenschap is jouw hart een 60x sterkere elektronisch  (zie blz. 4) veld dan je hersenen. Alles wat jij met jouw hart aankan met voelen, zul je helen op een 60x zo zachte, krachtige liefdevolle manier dan het hoofd en alleen op jouw tempo. Alleen jij kan dit voelen.
Luister naar je HART

Deze afbeelding heb ik persoonlijk zo aangepast, zodat je gelijk een verbinding kan voelen. Die belangrijke verbinding met de trilling van Vader Hemel & Moeder Aarde. 7,83hertz!

Jouw Geboorte Recht!

Positiviteit verbind, jouw Aura krijgt een krachtige bescherming.

Herstelde Aura!

Die positiviteit houd jou in de juiste trilling, trillingsenergie van 7,83hertz

 

 

Bergkristal is magisch krachtig in zijn energie

Het zal jou helpen als een Rots in de branding

Voel of dit resoneert met jou

Alleen jij kan dit voelen

Schumann Resonantie

Dit is de originele afbeelding van Anton Teuben

Door de volharding van Anton Teuben kunnen wij samen de kennis van de Schumann Resonantie verspreiden. 

Scroll naar boven