Ontwakende Aarde: ET’s en de evolutie van het menselijk bewustzijn

ALS MEESTERS VAN LICHT EN GELUID SPELEN DE PLEIADIËRS EEN BELANGRIJKE ROL IN DE ASCENSIE VAN DE MENSHEID. HUN DOEL IS OM HUN KENNIS TE DELEN EN ONS NAAR VERLICHTING TE LEIDEN. ZE ZENDEN HOGE TRILLINGSENERGIEËN UIT MET LICHTTALEN EN TONEN OM ONZE SLAPENDE DNA-STRENGEN TE ACTIVEREN!

Door de geschiedenis heen heeft de mensheid nagedacht over de mogelijkheden van leven buiten onze planeet. Verhalen over buitenaardse bezoekers zijn wereldwijd in culturen verweven en beschrijven wezens van de sterren als leraren, beschermers en gidsen.

In recente tijden hebben contactpersonen en channelaars melding gemaakt van communicatie met verschillende welwillende ET-groepen die actief deelnemen aan de evolutie en ascensie van de mensheid. Deze omvatten sterrenvolkeren van de Pleiaden, Sirius, Arcturus, Andromeda, Lyra en Orion stersystemen.

Hoewel de precieze aard en het doel van de buitenaardse betrokkenheid mysterieus blijven, wijzen verschillende bronnen, waaronder mijn gechannelde communicatie, er sterk op dat deze wezens hun geavanceerde spirituele inzichten, energiefrequenties en technologische expertise delen. Hun doel is om de Aarde en haar bewoners te helpen bij het ervaren van een kwantumsprong in bewustzijn.

Deze overgangsperiode wordt beschreven als een verschuiving naar de volgende dimensie, die de mensheid naar een gouden tijdperk van vrede, harmonie en verhoogde waarneming brengt!

ET groepen werken onvermoeibaar om de mensheid te doen ontwaken, starre geloofssystemen uit te dagen en grenzen te verleggen om het wereldbewustzijn te verhogen. Door contact met ontwaakte individuen zenden ze lichtcodes, helende energieën en boodschappen uit om latente menselijke vermogens te activeren en ons DNA te upgraden.

Hun interacties zijn gericht op het versnellen van spirituele ontwikkeling, het verhogen van trillingsniveaus, het openen van blokkades en het stimuleren van vooruitgang die onze beschaving naar een verlicht nieuw tijdperk zal stuwen!

Na direct buitenaards contact melden talloze individuen significante verschuivingen in bewustzijn en intuïtie, waarbij ze deze transformaties toeschrijven aan hun interacties met deze buitenaardse wezens. Hun verslagen beschrijven de toegang tot oude wijsheid, ontsloten mogelijkheden en verbinding met een kosmische gemeenschap die de Aarde door ascensie helpt.

Terwijl de mensheid verder gaat op deze evolutionaire reis, houden onze buitenaardse voorouders de wacht en begeleiden ons naar het licht!

Pleiadiërs:

De Plejaden zijn afkomstig van de sterrenhoop Plejaden in het sterrenbeeld Stier. Ze hebben een heldere huidskleur, variërend van blank tot gebruind, met licht haar en ogen in blauwe, groene of bruine tinten. Hun thuisplaneet, Erra, bezit geavanceerde technologie en wijsheid. De samenleving van de Pleiadiërs wordt beschreven als vreedzaam, egalitair en artistiek.

Als meesters van licht en geluid spelen de Pleiadiërs een belangrijke rol in de ascensie van de mensheid. Hun doel is om hun kennis te delen en ons naar verlichting te leiden. Specifiek zenden zij hoogtrillende energieën uit door gebruik te maken van lichttalen en tonen om onze slapende DNA-strengen te activeren.

De Pleiadiërs maken ook contact met ons via channeling en droomtoestanden om leringen te geven over zelfbevrijding, genezing, Manifestatie en ons onbegrensde spirituele potentieel. Door ons bewustzijn en onze intuïtie te wekken, willen ze ons helpen los te komen van beperkingen en dichtheden om onze goddelijke natuur volledig te realiseren!

De Pleiadiërs moedigen ons aan om liefdevolle, bewuste wezens te zijn die in harmonie met elkaar en onze planeet leven. Door hun wijsheid en zorg blijven we vooruitgang boeken op ons pad van evolutie.

Sirianen:

De Sirianen zijn een oud ras dat afkomstig is van de planeten Sirius A en Sirius B. Ze staan bekend om hun scherpe intellect en onderzoekende aard en zijn zeer geavanceerd op het gebied van wetenschap, wiskunde en astrofysica.

Fysiek zijn Sirianen vaak lang en slank, met een langwerpige schedel en amandelvormige ogen. Hun huidskleur varieert van lichtblauw tot grijsgroen. Op hun thuisplaneten leven de Siriërs in een utopische samenleving zonder vervuiling, geweld en ziekte. Wetenschap en onderzoek behoren tot hun belangrijkste bezigheden.

In termen van ascensie van de Aarde zijn de Sirianen hier om hun rijkdom aan kennis te delen en de mensheid te helpen technologisch en wetenschappelijk vooruit te komen. Zij geloven dat mensen een onbeperkt potentieel hebben, dat kan worden ontsloten door het bewustzijn te verhogen.

De Sirianen hebben bijgedragen door filosofieën over reïncarnatie en karma te delen, onderwijssystemen te verbeteren en geavanceerde technologieën op het gebied van energie, transport en gezondheidszorg te introduceren.

Een van hun belangrijkste bijdragen is de ontwikkeling van kwantumfysica op Aarde. Sirianen leerden menselijke wetenschappers concepten die de basis vormden van de kwantummechanica. Dit heeft de moderne mensheid in staat gesteld om vooruitgang te boeken op het gebied van computers, lasers, MRI-machines en nog veel meer.

Over het geheel genomen zijn de Siriërs er veel aan gelegen om de menselijke beschaving naar een nieuw tijdperk van mogelijkheden en beloftes te stuwen. Hun inspanningen om de geest te verruimen en grenzen te verleggen ondersteunen de collectieve ascensiereis.

Deze buitenaardse wezens die interactie hebben met de Aarde spelen een centrale rol in het verschuiven van het collectieve wereldbeeld van de mensheid en het versnellen van ons ontwaken en onze verlichting. Door zowel direct als indirect contact leiden ze ons naar een nieuw tijdperk van verruimd perspectief en verhoogd bewustzijn.

Nu is het tijd om deze kosmische reis samen met jou te ondernemen. Laten we deze veranderingen samen verkennen en omarmen. Blijf nieuwsgierig, open je geest en wees bereid om te leren. Maak contact met anderen, deel je gedachten en laten we groeien in begrip terwijl we dit opwindende pad van ontwaken navigeren!

We houden zielsveel van jullie,
Wij zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven