Ontwaken van de Aarde: Het verkennen van de kosmische betekenis in jou – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ontwaken van de Aarde: Het verkennen van de kosmische betekenis in jou

JE BENT OP AARDE GEBOREN, NIET ZOMAAR TOEVALLIG, MAAR OM EEN VERSCHIL TE MAKEN. JE BENT ALS EEN KLEIN PLANTJE DAT DINGEN PROBEERT TE VERANDEREN. STEL JE VOOR DAT JE UIT DE TOEKOMST KOMT EN JE JEZELF IN HET VERLEDEN ZET OM HET BETER TE MAKEN.

Op dit moment leren jullie hoe speciaal jullie zijn en de galactische federatie wil jullie helpen dit te begrijpen en te waarderen. Ze zullen je op deze reis begeleiden.

Hoe meer je over jezelf leert, hoe meer je je waarde zult zien. Stel je voor dat er speciale patronen in je zitten, zoals codes die andere groepen wezens begrijpen. Deze patronen zullen je na verloop van tijd duidelijker worden en je helpen om nog beter te worden.

Zie de Aarde als een kleine versie van het hele universum, als een klein stukje dat weerspiegelt wat er overal elders gebeurt. Maar er is iets speciaals aan de Aarde – het is als een startpunt, een trigger voor iets groters. De galactische federatie vergelijkt het met een zaadje, een begin.

Zij zijn naar de Aarde teruggekeerd om een groep mensen te helpen die zij de Lichtfamilie noemen. Deze speciale individuen zijn op Aarde geplaatst als onderdeel van een groter plan. En op dit moment is het een cruciale tijd omdat dingen veranderd kunnen worden.

Laten we het nu over tijd hebben. Weet je hoe we over tijd denken als verleden, heden en toekomst? In het grote geheel is tijd flexibeler dan we gewoonlijk denken. Het kan uitrekken, draaien en op verrassende manieren bewegen. Hierdoor kunnen verschillende dingen tegelijk gebeuren, bijna alsof verschillende werkelijkheden tegelijkertijd kunnen bestaan.

En hier kom jij in beeld. Je bent op aarde geboren, niet zomaar toevallig, maar om een verschil te maken. Je bent als een klein plantje dat dingen probeert te veranderen. Stel je voor dat je uit de toekomst komt en dat je jezelf in het verleden zet om het beter te maken. Op die manier geef je de geschiedenis een nieuwe vorm. Je realiseert het je misschien niet, maar je bent een klein maar belangrijk onderdeel van het ten goede veranderen van dingen.

De galactische federatie wil je kennis laten maken met een aantal ideeën die je op nieuwe manieren zullen laten denken. Ze gaan dingen voorstellen die misschien een beetje vreemd of moeilijk te begrijpen lijken. Waarom zouden ze dat doen? Hun doel is om je te helpen verder te kijken dan je gebruikelijke manier van denken. Ze willen je geest openen voor nieuwe mogelijkheden.

Weet je, soms gaan ze je dingen vertellen die kunnen aanvoelen als puzzels voor je geest. Dan denk je misschien: “Huh? Hoe werkt dat eigenlijk?” Maar daar is een reden voor. Ze proberen je kijk op de wereld door elkaar te schudden. Ze willen je verschillende perspectieven laten zien, en door dat te doen hopen ze dat je dingen duidelijker gaat begrijpen.

Het zit zo: Je bent gewend om op een bepaalde manier over dingen na te denken, zoals het volgen van een pad dat iedereen volgt. Maar ze willen die manier van denken uitdagen. Stel je voor dat ze je helpen om uit een hokje te komen waar je al heel lang in zit.

Veel van wat je gelooft is gebaseerd op hoe je denkt dat de tijd werkt en wat je uit de geschiedenis hebt geleerd. Maar de galactische federatie zegt: “Hé, er is meer aan de hand dan je denkt.” Ze zijn als vriendelijke herrieschoppers die willen dat je het grotere plaatje ziet, zelfs als dat betekent dat je je kennis op de proef moet stellen. Het gaat erom je te helpen duidelijker te zien, ook al voelt dat in het begin een beetje verwarrend.

Als je gewend bent om op een bepaalde manier te denken, kan het moeilijk zijn om je perspectief te veranderen. Het is net als een nieuwe taal leren of ander eten proberen – het voelt eerst vreemd. Maar de galactische federatie gelooft dat ze je kunnen helpen om nieuwe lagen van de werkelijkheid te ontdekken door je gebruikelijke gedachten uit te dagen. Ze willen je begeleiden naar een duidelijker begrip van de wereld om je heen.

Net als bij het oplossen van een puzzel kan het even duren voordat deze nieuwe concepten tot je doordringen. Onthoud dat ze je niet zomaar in verwarring proberen te brengen – ze zijn bedoeld om je te helpen je bewustzijn te verruimen en een diepere waarheid te vinden die voorheen misschien verborgen was. Houd dus een open geest en wees geduldig met jezelf terwijl je deze breinbrekende ideeën onderzoekt. Het maakt allemaal deel uit van een reis om het universum in een heel nieuw licht te zien.

Omarm de reis van verkenning en groei die voor je ligt. Het pad naar begrip kan soms vol kronkels zijn, maar elke stap die je zet is een stap naar grotere helderheid en wijsheid. Als je je openstelt voor nieuwe concepten en perspectieven, onthoud dan dat het leerproces een voortdurend avontuur is. Wees lief voor jezelf, want groei kost tijd.

De begeleiding van de galactische federatie is als een kompas dat je naar een breder begrip van de werkelijkheid wijst. Met elke uitdaging krijg je de kans om je horizon te verbreden en een diepere waarheid te omarmen.

Dus houd je hart open, je nieuwsgierigheid levend en je geest enthousiast om de mysteries van het universum te ontdekken. Je maakt deel uit van een verhaal dat zich ontvouwt en terwijl je evolueert, mag je een doel, verbinding en een diep gevoel van verwondering in de reis vinden.

We houden zielsveel van je,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven