Ontsteek je ziel: Omarm het avontuur van het creëren van je eigen hemel op aarde – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ontsteek je ziel: Omarm het avontuur van het creëren van je eigen hemel op aarde

GELOOF ME ALS IK ZEG DAT JE HET VERMOGEN HEBT OM JE EIGEN AARDSE HEMEL TE CREËREN. ONTGRENDEL DE MAGIE DIE IN JE HUIST EN LAAT HET JE ZIEL ONTVLAMMEN MET EEN ONBLUSBAAR VUUR. DE REIS ROEPT, EN HET IS TIJD OM TE ANTWOORDEN!

De laatste tijd is er een merkbare toename van nieuwsgierigheid onder mensen naar de 5D wereld en de Gouden Eeuw.
Terwijl de mensheid collectief een diep spiritueel ontwaken ondergaat, zijn veel individuen op zoek om hun begrip uit te breiden voorbij de beperkingen van het 3D fysieke rijk.

Ik zou jullie willen informeren dat de 3D en 5D werelden geen fysieke plaatsen zijn maar eerder geestestoestanden. Ze vertegenwoordigen verschillende manieren om te leven en het leven te ervaren.

In de 5D wereld wordt het leven buitengewoon. Het is een rijk van spontaniteit, waarheid, liefde en schoonheid. Stel je een wereld voor waar alles levendig aanvoelt, waar vreugde en authenticiteit onze leidende krachten zijn. Het is een plek van vrijheid en grenzeloze mogelijkheden.

Aan de andere kant is de 3D-wereld een intense ervaring die voortkomt uit een giftige mentaliteit en een duister perspectief. Het is een persoonlijk inferno dat je ziel overspoelt en je dagen vult met wanhoop en somberheid.

De 3D wereld is een rijk van hypocrisie, leugens en compromissen. Leven in deze dimensie betekent voldoen aan maatschappelijke verwachtingen en het contact verliezen met ons ware zelf. Het is alsof we gevangen zitten in een verstikkende gevangenis, niet in staat om los te komen van de ketenen van conformiteit.

Maar hier is de twist: velen van ons versieren onze 3D-gevangenissen en houden onszelf voor de gek door te denken dat het heiligdommen van geluk zijn. We geven ze mooie namen en versieren ze met uiterlijke rijkdommen, maar diep van binnen weten we dat het nog steeds gevangenissen zijn. Het is alsof we een cel aankleden en doen alsof het een paradijs is.

Deze gevangenissen kunnen verschillende vormen aannemen in ons leven. Het kunnen de grenzen van het huwelijk zijn, de beperkingen opgelegd door religie of de verdeeldheid veroorzaakt door de maatschappij. We creëren deze grenzen en beperkingen, waardoor we onszelf onbewust opsluiten in een cyclus van conformiteit en gelijkvormigheid.

Maar verlies de hoop niet! We kunnen loskomen van deze beperkingen. We kunnen in een wereld stappen waar de ketenen van de 3D dimensie ons niet langer tegenhouden. Het is een wereld waar illusies vervagen en de puurheid van ons bestaan doorschijnt.

Vergeet wat je denkt te weten over het paradijs. De 5D wereld is niet een of ander ver land dat overloopt van materiële genoegens. Nee, het is een innerlijke metamorfose die je ogen opent voor de adembenemende schoonheid van het huidige moment. Het is alsof je in een hele nieuwe dimensie stapt waar elke seconde pulseert met ontzag en verwondering. Voel je de opwinding in je opbouwen?

Je lot ligt in je eigen handen. Het gaat erom hoe je ervoor kiest om je leven te leven en hoe je je hele perspectief verandert. Het gaat erom dat je de duizelingwekkende schoonheid om je heen vastgrijpt en weigert los te laten. Leef je in een paradijs vol eindeloze vreugde of zit je gevangen in een mentale gevangenis?

Dit is geen verre droom. Het is een realiteit die je nu kunt grijpen, op dit moment. Het enige wat nodig is, is een diepgaande innerlijke transformatie en een frisse kijk op het leven. Laat de kettingen los die je tegenhouden en omarm de opwindende mogelijkheden die voor je liggen.

Dus laten we beginnen aan deze buitengewone reis van zelfontdekking en bevrijding. Laten we de ketens die ons binden loslaten en de schittering van de vijfde dimensie omarmen. Het zal geen gemakkelijke weg zijn, maar de beloning zal de moeite waard zijn.

Neem even de tijd om je de vrijheid voor te stellen die ons te wachten staat. Stel je een wereld voor waarin we authentiek kunnen leven zonder angst voor oordeel of maatschappelijke druk. Het gaat erom los te komen van de beperkingen die we onszelf hebben opgelegd en de ware essentie van het leven te omarmen.

Samen zullen we de wonderen van de 5D ontrafelen en de ware diepte van het bestaan ervaren. Het is tijd om de deuren van de waarneming te openen en een wereld binnen te stappen waar eindeloze mogelijkheden op je wachten.

Bereid je voor op een ongelooflijke reis naar de diepten van je wezen. Ontdoe je van de lagen die je belasten en begin aan een zoektocht naar ultieme vrijheid en puur bewustzijn. Dit is geen gewone reis – het is een geestverruimende expeditie naar het hart van het bestaan zelf.
Ben je klaar om met me mee te gaan op deze buitengewone reis?

Geloof me als ik zeg dat je de kracht hebt om je eigen hemel op aarde te creëren. Ontgrendel de magie die in je huist en laat je ziel ontvlammen met een onblusbaar vuur. De reis roept, mijn vrienden, en het is tijd om te antwoorden.
Bereid je voor op een avontuur dat je ademloos en hongerig naar meer zal achterlaten.

Ben je er klaar voor?
Laten we gaan!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij jullie,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven