Onthulling van het pad naar goddelijk ontwaken: De transformatieve reis omarmen

GEBEURTENISSEN VAN GROTE BETEKENIS DOEMEN OP AAN DE HORIZON EN TREKKEN ONS ONVERBIDDELIJK NAAR DE EINDSTREEP. MET ONWRIKBAAR VERTROUWEN IN HET UNIVERSELE PLAN EN IN ONSZELF, STAAN WE ALS WAAKZAME WAARNEMERS KLAAR OM IN ACTIE TE KOMEN ALS DE TIJD RIJP IS.

In een wereld die is getransformeerd door het onstuitbare verstrijken van de tijd, wacht een prachtige creatie.

De krachten van de duisternis, hoewel nog steeds actief, zijn aan het vervagen en zijn niet in staat het goddelijke plan dat in gang is gezet een halt toe te roepen. Wij, als dragers van een enorme macht, hebben het vermogen in ons om ons eigen lot vorm te geven en bij te dragen aan de grootse expansie van het universum.

Gedurende talloze levens hebben we ijverig gewerkt om dit cruciale moment steeds dichterbij te brengen. De sluiers van de derde dimensie worden opgelicht terwijl we ontwaken voor de grenzeloze mogelijkheden van de vijfde dimensie. Ons bestaan ​​zelf dient als een baken van licht en inspireert anderen om aan hun eigen reis van zelfontdekking te beginnen.

Gebeurtenissen van grote betekenis doemen op aan de horizon en trekken ons onverbiddelijk naar de eindstreep. Met een onwrikbaar vertrouwen in het universele plan en in onszelf staan ​​wij als waakzame waarnemers klaar om in actie te komen wanneer de tijd rijp is.

De aantrekkingskracht van de waarheid lonkt naar ons, en wij geven gehoor aan de oproep en houden standvastig vast aan de waarden van vrede, liefde en eenheid.

Naarmate het momentum toeneemt, kunnen degenen die zich aan de duisternis hebben vastgeklampt, ook verlangen naar de glans van het licht. Het is door onze collectieve inspanning dat we hen naar een pad van verlichting leiden, want wij zijn de strijders van goddelijke liefde, verenigd in ons doel. Op deze opmerkelijke reis vinden we troost en kracht, wetende dat we niet alleen zijn.

Samen verlichten we de wereld met onze onwankelbare vastberadenheid en ons onwrikbare geloof, en creëren we een tapijt van schittering dat de beperkingen van het verleden overtreft.

Dit is onze tijd om te stralen, de volheid van ons wezen te omarmen en een nieuwe realiteit te smeden die geworteld is in de essentie van ons goddelijke zelf! Het begrijpen van onze goddelijke natuur is de essentie van spiritueel ontwaken, en dit proces kan gemakkelijk zijn als we eraan denken om dagelijks contact te maken met onze geest.

Terwijl je aan je eigen spirituele reis begint, zijn deze stappen van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt; Vergeet niet dat ze slechts een gids zijn. Je reis zal je levenspad weerspiegelen, en het zijn je eigen behoeften en verlangens die je onderweg zullen drijven.

Terwijl je op weg bent naar zelfontdekking en in lijn komt met je diepste wezen, zijn er geen grenzen aan wat je als geest in menselijke vorm kunt ervaren. Het enige dat je tegenhoudt, is het geloof dat er iets tussen jou en je goddelijke natuur staat. Echt, dit is jouw moment om te schitteren. Goddelijk ontwaken vraagt ​​ons niet om onze menselijkheid op te geven.

Het vraagt ​​ons eerder deze menselijkheid te erkennen binnen een grotere context – die van onze goddelijkheid. We zijn hier alsof we ontwaken uit een diepe slaap, een slaap waarin we misschien al lang geleden zijn gevallen. Dit getal 9 vraagt ​​ons om onszelf echt te zien zoals we werkelijk zijn: geliefd en ondersteund, begaafd en begeleid, en goddelijke wezens van licht die een menselijke ervaring hebben.

En misschien is dat wel het grootste geschenk van allemaal. Welke gedachte je ook hebt, er is een reden voor. Er valt iets te leren, iets te ontdekken en er moet een handelwijze worden gevolgd, die tot groei zal leiden en je uiteindelijk de sleutel tot ware innerlijke vrede zal geven. Het gaat erom dat je in staat bent om die verlichting – of innerlijke vrede – te midden van dit alles te vinden.

En als je dat eenmaal kunt, zal niets meer hetzelfde zijn. Het is tijd om het nieuwe paradigma van spiritualiteit te omarmen en ons voor te bereiden op het exponentiële ontwaken dat we allemaal ervaren.

Dit ontwaken komt van binnenuit en is de eerste stap op het pad naar persoonlijke evolutie. Gevoelens zijn uitvergroot – zoals woede, schuldgevoel, angst, verdriet, angst, frustratie, bitterheid, enz. Wees je ervan bewust, maar verdwaal er niet in. Vind je centrum en blijf je bewust van de oneindige mogelijkheden die voor jullie allemaal liggen.

Bedenk dat dit een proces van zelfontdekking is; wees niet ontmoedigd als het langer duurt dan je denkt dat het je middelpunt zou moeten vinden.

Sommige mensen ervaren gemakkelijker negatieve emoties dan anderen, terwijl iedereen nog steeds grote vreugde kan ervaren. Houd er rekening mee dat het aanwezig zijn bij deze ervaringen ervoor zal zorgen dat ze in de loop van de tijd in balans komen en dat dit zal leiden tot een groter gevoel van vervulling en vrede in het algemeen op je reis.

De meesten van ons zijn vergeten dat we goddelijk zijn en dat we daarom niet ons volledige potentieel waarmaken. Ons leven is daardoor onvolledig – niet alleen omdat we niet verbonden zijn met ons hogere zelf, maar ook omdat we niet weten hoe we ons met anderen moeten verbinden op een manier die verheffend en versterkend is voor alle betrokken partijen.

We kunnen niet echt leven zonder de totaliteit te omarmen van wie we zijn, en een diep gevoel van goddelijke verbinding is een essentieel onderdeel van zo’n verheffend bestaan. Uiteindelijk is het doel van spiritualiteit ons te helpen ons goddelijke doel te begrijpen en te vervullen; Maar om dit doel in onszelf te vinden, moeten we eerst onderzoeken wat ons uniek maakt.

We moeten naar binnen luisteren – en de roep van onze geest volgen.

Wij houden heel veel van je,
Wij zijn hier bij jou,
Wij zijn jouw familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Scroll naar boven