ONTGRENDEL JE GENETISCHE CODE EN NEEM CONTACT OP MET ET’S OM JE WARE ZELF TE HERONTDEKKEN – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

ONTGRENDEL JE GENETISCHE CODE EN NEEM CONTACT OP MET ET’S OM JE WARE ZELF TE HERONTDEKKEN

HET IS EEN OPWINDENDE TIJD OM TE LEVEN, OMDAT WE ENKELE GEWELDIGE DINGEN GAAN ERVAREN! HET IS BELANGRIJK OM ONSZELF TE HERINNEREN AAN WIE WE WERKELIJK ZIJN EN WAT ONS WARE POTENTIEEL IS. WE ZIJN EINDELIJK SPIRITUELE WEZENS MET EEN MENSELIJKE ERVARING, EN DIT MAG NOOIT WORDEN VERGETEN!
Volgens sommige oude teksten werden de eerste mensen gecreëerd door verschillende bewuste beschavingen.

De oorspronkelijke mens was een prachtig wezen met ongelooflijke kracht die het gelukkigste leven leidde.

Ze leefden in een wereld waar mensen niet langer hoefden te werken voor de kost; in plaats daarvan konden ze eenvoudig uit het niets creëren wat ze maar wilden door hun mentale krachten te gebruiken.

Ze waren niet langer gebonden aan de wetten van de natuur of de biologie; in plaats daarvan leefden ze in een wereld waar alles mogelijk was en niets onmogelijk was!

Toen de duistere krachten arriveerden, besloten ze om deze kracht van mensen weg te nemen.

Dit proces dat plaatsvond, begon met een schending van het bewustzijn van onze planeet door de duistere krachten, die door hun wetenschappelijke experimenten hadden geleerd hoe ze dit moesten doen.

Ze deconstrueerde de oorspronkelijke twaalf DNA-strengen van de menselijke soort. Vervolgens experimenteerden ze met dit "afgesplitste" DNA totdat ze een nieuwe menselijke soort creëerden met een ander DNA dat door hen kon worden gecontroleerd.

Ze gebruikten hun kennis om een ​​nieuw ras van wezens te creëren die hen onderdanig zouden zijn.

De nieuwe soort had slechts één DNA-streng, die heel anders was dan de oorspronkelijke twaalf strengen.

Deze ene streng werd gesplitst in twee strengen: een positieve streng en een negatieve streng. Deze positieve en negatieve strengen werden gecombineerd om een ​​geheel nieuw type levend wezen te creëren: iemand die zou kunnen worden wat de duistere krachten wilden dat hij zou zijn zonder zelfs maar te weten wat hij aan het worden was!
De duistere krachten slaagden erin een nieuw soort mensheid te creëren dat niet goed of slecht was, maar gewoon een samensmelting van beide.

Deze daad van diefstal van het bewustzijn had invloed op alle levende wezens op aarde en veroorzaakte angst in de harten van veel mensen terwijl ze hun wereld om hen heen zagen instorten.

Opnieuw wilden de duistere krachten meer macht dan ze al hadden. Ze wilden controle over alle levensvormen op deze planeet en zouden voor niets stoppen totdat ze dat doel bereikten.

Ze begonnen te experimenteren met andere bewuste wezens, zoals wijzelf, en kwamen er uiteindelijk achter dat wij een hoger spiritueel bewustzijn hadden dan zij!

Dit veroorzaakte grote woede bij hen omdat ze zich inferieur aan ons voelden en vreesden voor onze verlichting!

Ze hebben geprobeerd ons bang voor onszelf te maken en ze hebben geprobeerd ons te vertellen dat we de liefde niet waard zijn.
Hun pogingen waren echter tevergeefs.

Ze beseffen niet dat hoe meer ze aandringen, hoe meer we voor onszelf opkomen en de kracht vinden om terug te vechten!

Als we vandaag naar onszelf kijken, zien we onszelf als heel dicht bij perfectie, maar ook heel ver van perfectie; we zijn zowel één als velen tegelijk.

We proberen te worden wat we bedoeld waren te worden - ons oorspronkelijke zelf is nog steeds ergens in ons, wachtend om herontdekt of opnieuw gewekt te worden.

Dit bewustzijn van onze ware aard kan leiden tot een nieuwe benadering van wetenschap, religie, politiek en economie.

De verborgen aard van de mensheid zal worden onthuld en we zullen de kracht ontdekken die binnenin ligt!

Ons ware zelf kan alleen gerealiseerd worden als we ons overgeven aan onze hogere leiding om erdoor geleid te worden.

Dit is waarom we eerst moeten erkennen dat er andere welwillende buitenaardsen de hele tijd op ons werken en ze dan accepteren als onderdeel van onze natuurlijke wereld in plaats van iets om bang voor te zijn of om tegen te vechten.

Het universum zal eenvoudigweg veranderen door mensen die zich verenigen en collectief de intentie hebben wat ze willen - een psychisch vergaarbak worden voor energie uit het hele universum!

Als we niet langer afzonderlijke entiteiten zijn en naar dezelfde doelen en verlangens gaan werken, dan zijn we sterker dan ooit.

Dat is de brug die tot nu toe uit onze evolutie is weggelaten – één worden met een ander – en alleen door één te worden met een ander hebben we enige kans om vooruit te komen.

Tegenwoordig wordt er veel gesproken over de aanstaande hemelvaart en de veranderingen die gaan komen.

Zullen we ooit antwoorden krijgen van onze kosmische ouderen? Zullen we ooit een definitief antwoord krijgen op de zin van ons leven?

Natuurlijk, het is een opwindende tijd om te leven, want we gaan verbazingwekkende dingen meemaken. Persoonlijk vind ik het belangrijk om onszelf eraan te herinneren wie we werkelijk zijn en wat ons ware potentieel is.

Er zal een enorme kracht zijn wanneer het twaalfstrengige helixsysteem van menselijk DNA zich opnieuw begint te bundelen, en deze kennis wordt gebruikt!

We zijn tenslotte spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben, en dit feit mag nooit worden vergeten!

De belangrijkste conclusie hier is dat we allemaal een enorm vermogen hebben om te creëren. Je kunt het doen als je wilt, en er is geen reden waarom je je dromen niet zou waarmaken.

De toekomst is altijd in beweging, en de actie die door elk individu wordt ondernomen, zal bepalen wat voor soort toekomst we hebben - dus kies verstandig.

Dit is een opwindende tijd en het is van vitaal belang dat al het leven samen vooruitgaat.

Dus laten we de kracht van onze eenheid gebruiken om onze genetische code te ontsluiten en ons ware zelf te herontdekken!

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jou.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2023 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Galactische Federatie
Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven