Ontdek je kosmische wortels: Vind je Sterrenzaad Oorsprong door de Geheimen van Je Oogkleur te Onderzoeken! – Schumann Resonantie

Frequentie Studio 7,83HZ Schumann Resonantie

Een Ontspannen Lijf is Een Helend Lijf

Ontdek je kosmische wortels: Vind je Sterrenzaad Oorsprong door de Geheimen van Je Oogkleur te Onderzoeken!

ZELDZAMERE OOGKLEUREN VERTEGENWOORDIGEN OUD GALACTISCH DNA EN ZIELSHERINNERINGEN DIE ZIJN OVERGEBRACHT VAN EERDERE INCARNATIES OP ANDERE PLANETEN. DE UITGESPROKEN BLAUWE, ZILVEREN, PAARSE OF TURQUOISE TINTEN ZIJN EEN WEERSPIEGELING VAN DE GEAVANCEERDE BUITENAARDSE GENETICA EN HOGERE FREQUENTIE-ENERGIEËN DIE DEZE ZIELEN IN HUN AURA DRAGEN.

Voortbordurend op de kosmische reis die we in ons vorige bericht zijn begonnen, gaan we nu dieper in op meer tekenen die erop zouden kunnen wijzen dat jij een Sterrenzaad bent. Dus als je het de vorige keer leuk vond om de kosmische aanwijzingen te ontdekken, maak je dan maar vast voor een nieuwe ontdekkingsronde!

We staan op het punt om kenmerkende oogkleuren te ontrafelen, herinneringen van planeten aan gene zijde op te graven en de metafysische draden te ontrafelen die jou met de sterren zouden kunnen verbinden. Klaar voor het volgende hoofdstuk in ons hemelse avontuur? Laten we erin duiken!

Opvallende oogkleuren:

Sommige Sterrenzaden hebben ongewone of opvallende oogkleuren, zoals violet, zilver of turkoois. Hun oogkleuren kunnen ook veranderen of fluctueren in verschillende belichtingen. Dit is een teken dat hun zielen afkomstig zijn van hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen of hoger dimensionale rijken.

De oorsprong van verschillende oogkleuren kan vaak worden herleid naar specifieke sterrenstelsels of ET-rassen. Felblauw wordt bijvoorbeeld in verband gebracht met het Pleiadische sterrensysteem, groen met Orion, terwijl paarse en violette tinten kunnen wijzen op een verbinding met Sirius of Andromeda. De Lyrans worden geassocieerd met turquoise ogen.

Zeldzamere oogkleuren vertegenwoordigen oud galactisch DNA en zielsherinneringen die zijn overgebracht van eerdere incarnaties op andere planeten. De uitgesproken blauwe, zilveren, paarse of turquoise tinten zijn een weerspiegeling van de geavanceerde buitenaardse genetica en hogere frequentie energieën die deze zielen in hun aura dragen.

Veranderende of veranderlijke oogkleuren kunnen duiden op het vermogen van een Sterrenzaad om zich af te stemmen op verschillende vibraties en dimensies. Hun ogen zijn als portalen die een blik werpen op de vele levens die hun eeuwige essentie heeft doorgemaakt in het multiversum. Voor sommige Sterrenkinderen is hun kenmerkende oogkleur een herinnering aan hun kosmische oorsprong en oneindige spirituele reis door het bewustzijn.

Herinneringen aan vorige levens van andere planeten:

Veel Sterrenzaden melden levendige herinneringen of dromen over leven op andere planeten en werelden. Deze herinneringen voelen vaak echter dan alleen een denkbeeldige droom. Sommigen beschrijven specifieke details over de omgeving, samenleving, cultuur en zelfs relaties uit hun vorige leven als buitenaards wezen.

Bepaalde sterrenstelsels lijken sommige Sterrenzaden te roepen. Ze voelen een onverklaarbare vertrouwdheid en thuisgevoel als ze naar sterren als de Pleiaden, Arcturus, Sirius of Andromeda sterrenstelsels kijken. Dit kan duiden op een verbinding met vorige levens in deze hemelse rijken voorbij de Aarde.

Herinneringen kunnen de architectuur en het landschap van hun vroegere ET huizen omvatten. Er kunnen herinneringen zijn aan geavanceerde technologie, uniek voedsel, politieke systemen, waarden, spirituele praktijken en relaties die ze ervoeren. Sommigen kunnen zich zelfs herinneren hoe ze eruit zagen in hun buitenaardse incarnatie, inclusief ongewone huidskleuren, hoogtes, hoofdvormen en kledingstijlen die kenmerkend zijn voor die buitenaardse soorten en culturen.

Hoewel het misschien verrassend is om deze feiten te weten, resoneren deze blikken uit de diepten van de ziel voor veel Sterrenzaden als waarheid. De herinneringen motiveren hen om meer te weten te komen over de Sterrenvoorouders waarmee ze zich nauw verbonden voelen door tijd, ruimte en dimensies heen.

Metafysische neigingen:

Sterrenkinderen hebben vaak al op jonge leeftijd een aangeboren interesse in spiritualiteit, mystiek en esoterische wijsheid. Ze voelen zich aangetrokken tot het nastreven van hogere staten van bewustzijn, verlichting en innerlijke groei.

Enkele veel voorkomende metafysische interesses en bezigheden onder Sterrenzaden zijn:

Meditatie en mindfulness praktijken om innerlijke stilte, aanwezigheid en verbinding met bronenergie te bereiken. Dit geeft toegang tot hogere staten van bewustzijn.

Het bestuderen van mystieke en oude tradities zoals sjamanisme, mystiek, gnostiek en hermetiek. Deze bevatten belichaamde kennis over de spirituele verbindingen van de mensheid.

Op zoek gaan naar holistisch welzijn en transformatie door middel van alternatieve geneeswijzen zoals energiewerk, kristalgenezing, reiki en astrologie.

Het hebben van een metafysische kijk op het universum die alle dingen ziet als fundamenteel onderling verbonden en heilig.

Geloven in het bestaan van subtiele energiesystemen in het lichaam, zoals chakra’s en meridianen. Zich richten op het in balans brengen van deze energieën.

Openstaan voor paranormale fenomenen en ervaringen die niet verklaard kunnen worden door de reguliere wetenschap. Paranormale gaven, synchroniciteiten, helder dromen en buitenlichamelijke ervaringen.

Verlangen om beperkende geloofssystemen te overstijgen, op angst gebaseerd denken los te laten en je hoogste potentieel te ontsluiten.

Intuïtief begrip van kosmische wetten, hogere waarheden en de verborgen aard van de werkelijkheid.

Voor Sterrenzaden gaat de metafysische reis over het herinneren van iemands goddelijke natuur en aangeboren spirituele gaven. Het stelt je in staat om vollediger te leven en je unieke bijdrage te leveren aan de collectieve evolutie.

Nu we de kosmische gordijnen van dit onderzoek dichttrekken, is het een hele ontdekkingstocht geweest naar de tekens die van jou een Sterrenzaad kunnen maken. Van oogkleuren die opvallen tot herinneringen die niet van deze wereld lijken te zijn en een liefde voor alles wat metafysisch is, we hebben intrigerende onderwerpen behandeld.

Of je nu de punten met elkaar verbindt in je eigen leven of gewoon geniet van de kosmische verhalen, onthoud dat het universum net zo groot is als de mogelijkheden in jou. Dus, terwijl we afsluiten, houd je ogen gericht op de sterren, zowel aan de hemel boven als binnenin. Wie weet wat voor hemelse avonturen zich nog zullen ontvouwen? Mogen je dagen tot die tijd gevuld zijn met kosmische wonderen en je dromen bestrooid met sterrenstof!

We houden zielsveel van jullie,
We zijn hier bij je,
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron Vertaling: The Galactic Federation

Een Ontspannen Lijf is Een Helend lijf

Copyright © 2024 Frequentie Studio 7,83hz

Privacy Policy

Scroll naar boven