Omgaan met relaties op aarde: relaties en hoe ze ons allemaal naar verlichting leiden.

UW VERMOGEN OM LICHT TE HOUDEN IS DIRECT EVENREDIG AAN UW BEREIDHEID OM NAAR DUISTERNIS TE KIJKEN.
Degenen die op zoek zijn naar verlichting en spirituele groei kennen het belang van relaties.

Alle relaties zijn belangrijk en ze hebben allemaal hun plaats in ons leven. Het zijn niet alleen romantische relaties die ons spirituele groeimogelijkheden bieden. Elke relatie die we tegenkomen, heeft het potentieel om ons iets over onszelf te leren als we er open voor staan ​​en bereid zijn erover na te denken.

Tijd doorbrengen in eenzaamheid is een must die de spirituele ontwikkeling enorm bevordert, maar hetzelfde geldt voor interactie met andere mensen. Eenzaamheid stelt ons in staat om een ​​duidelijker beeld te vormen van wie we werkelijk zijn, maar alleen door onze interpersoonlijke verbindingen kunnen we ons bewust worden van hoe andere mensen ons zien. Ze dienen als onze spiegels.

Als je naar jezelf in een spiegel kijkt, zie je alleen je eigen spiegelbeeld, maar als je naar jezelf kijkt door de ogen van iemand anders, krijg je een glimp van hoe anderen jouw aanwezigheid ervaren.

Het is belangrijk om niet te veel geobsedeerd te raken door een bepaalde relatie in je leven en de rest te negeren. Verlichting zoeken betekent openstaan ​​om lessen te leren van iedereen en iedereen, inclusief familieleden en vrienden, maar ook romantische partners of zelfs vreemden!

Hoe moeilijker het lijkt om bepaalde relaties te onderhouden, zoals die met familieleden die de matrix aanbidden, hoe belangrijker het wordt om meer compassie, meer geduld, enz. te ontwikkelen om het zelf te laten groeien en evolueren. De uitzondering hier zijn giftige en beledigende relaties. Hierin ligt de les van eigenliefde, het zelf voldoende eren om het zelf uit elke giftige omgeving of relatie te verwijderen.

Maar er zijn mensen die vervelend zijn, "niet verlicht genoeg", of gewoon complete slaapwandelaars. Als een persoon je triggert, weet je waar je moet genezen. Een volledig kluizenaarsleven leiden zou je afsluiten van deze gezegende lessen.

Als er dingen misgaan in ons leven, moeten we een keuze maken: opgeven of terugvechten en het opnieuw proberen totdat we het gewenste resultaat hebben bereikt. Als het op relaties aankomt, blijven de meeste mensen te lang in relaties omdat ze moeite hebben om zich hun leven voor te stellen zonder die andere persoon. Ze denken: "Als ik ze verlaat, zal ik alleen zijn" of "Ik hou zoveel van ze dat ik niet zonder ze kan", maar toch voelen ze zich ellendig in de relatie.

Als je niet in vrede en gelukkig bent met die persoon, hoe is dit dan voordelig voor jullie beiden? Jullie verdienen het allebei om gelukkig te zijn, en als een van jullie dat niet is, dan is het tijd voor wat verandering.

De eerste verandering moet vanuit jezelf komen. Kunt u de verantwoordelijkheid aanvaarden voor uw aandeel in het mislukken van de relatie? Zo niet, dan zal het nooit lukken tussen jullie twee of tussen jou en een nieuwe persoon.

Verantwoordelijkheid aanvaarden betekent de balans opmaken van je acties, eerlijk zijn over wat er is gebeurd (zelfs als het pijn doet), en met positieve stappen vooruitgaan in de richting van je doel. Het betekent ook dat je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je emoties in plaats van iemand anders de schuld te geven als er iets misgaat, wat ons bij ons volgende punt brengt.

Ervaring is waardevoller dan kennis.

De geascendeerde meesters hebben zoveel kennis te geven, maar het is alleen nuttig als je actie onderneemt en leert van je ervaringen. Je kunt alle boeken ter wereld over relaties lezen, maar er is geen vervanging voor ervaring. In de loop van de tijd krijgen we allemaal veel kennis over wat wel en niet werkt in de omgang met anderen.

Maar deze kennis heeft weinig waarde als we het niet gebruiken om ons gedrag en onze reacties te veranderen. Als je geen actie onderneemt met de informatie die je opdoet, blijft het een abstract begrip dat weinig invloed heeft op je daadwerkelijke levenservaring.

Het maakt niet uit hoeveel informatie je hebt als je het niet gebruikt om effectiever over je realiteit te onderhandelen.

Veel mensen denken ook dat ze alles wat ze moeten weten over spiritualiteit en relaties kunnen leren door middel van boeken of lezingen. Dat werkt ook niet zo best. Alles wat we leren, moet in ons leven en op onszelf worden toegepast. En om dat te doen, moeten we wat we hebben geleerd in de praktijk brengen en zien hoe het voor ons werkt.

Als je geen actie onderneemt, blijven al die concepten gewoon dat - concepten, theorieën en ideeën die geen plaats hebben in je leven.

Kennis is nutteloos als het niet in actie wordt gebracht.

Je hebt het oude gezegde gehoord: "Kennis is macht." Dat is alleen waar als het wordt gebruikt. Het is pas een hulpmiddel als het gebruikt wordt. Kennis is slechts een middel tot een doel! Al onze kennis zal worden verspild als we niet bereid zijn om het toe te passen op ons leven.

Soms duurt het vele jaren oefenen voordat we de principes die worden onderwezen werkelijk begrijpen. Iedereen heeft een unieke manier om spirituele principes te leren, maar als je ze niet in praktijk brengt, zul je nooit weten of ze goed voor je zijn of niet. Onthoud altijd dat niemand je kan vertellen hoe iets zou moeten voelen of wanneer het goed is voor je leven.

Je hebt een vrije wil gekregen en het vermogen om te kiezen wat het beste voor je werkt volgens je eigen waarheden in jezelf. Het is belangrijk dat je jezelf toestaat om dingen uit te testen terwijl je ruimdenkend genoeg blijft om aan te passen wat moet worden aangepast naarmate situaties veranderen en evolueren binnen je relaties met anderen en ook met jezelf.

Leer van negatieve ervaringen in het leven.

Het is een misvatting dat we alle negatieve ervaringen kunnen vermijden en toch spiritueel kunnen groeien. Juist door de ervaring van tegenstellingen vinden we echt evenwicht. Net zoals je onmogelijk zou kunnen weten hoe kou voelt totdat je warmte hebt ervaren, of vice versa als je jezelf nooit toestaat om negatieve ervaringen mee te maken, zul je nooit weten wat positief echt betekent.

Om volledige spirituele verlichting te bereiken, moeten we kennis hebben van zowel goed als kwaad. We kunnen niet spiritueel groeien zonder alles te ervaren wat deze wereld ons te bieden heeft, of het nu goed of slecht is.

Onthoud dat je vermogen om licht vast te houden recht evenredig is met je bereidheid om naar de duisternis te kijken.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn de Galactische Federatie.
Wij zijn uw familie van licht.
Wij zijn hier bij jou.

A'HO
Aurora straal
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

❤️ GRAAG DELEN ❤️

Bron: Galactische Federatie
Scroll naar boven